Promosi YES Wellness Pack Dilanjutkan Ke Bulan Februari 2016..


YESSS.. Eda ada berita gembira buat semua rakan-rakan yang gemar membaca blog ni.. Berita yang Eda nak share dengan korang pasal YES Wellness Pack yang dah berakhir pada bulan Oktober 2015 yang lepas telah pon dilanjutkan sehingga ke bulan ini iaitu bulan Februari 2016.. Yeaayyyyy.. jadi sesiapa yang berminat dengan semua atau pon salah satu dari set yang ditawarkan, boleh la rebut perluang keamasan ini pada bulan ni.. bukan selalu dapat 

Ada yang dah lupa tentang YES Wellness Set?? Jom kita refresh balik..




Terdapat EMPAT set istimewa dalam YES Wellness Sets ini:

Healthy Prenatal : Untuk ibu mengandung/hamil
Terdiri daripada ESPVita LeaB ComplexOsteMatrixVita C Plus dan Omega Guard

Healthy Postnatal : Untuk ibu-ibu bersalin berpantang dan menyusukan anak
Terdiri daripada ESPVita LeaAlfalfa (S)OsteMatrix dan Vita C Plus.

Untunglah mak yong dan mak tang dapat beli set hamil dan berpantang dengan diskaun kan.. hehehe..

Healthy Young living : untuk memelihara kesihatan dan juga antipenuaan 
Terdiri daripada 2 botol Vivix


(Ada yang menarik untuk Healthy Fitness Set, anda bebas memilih mana-mana dua perisa Cinch Shake mix yang diminati iaitu perisa Coklat, Vanila mahupun Latte)

Melalui set promosi YES ini, banyak tawaran menarik terutamanya untuk anda yang berminat untuk terus menjadi ahli, apatah lagi yang memulakan bisnes Shaklee sendiri.. Seriusly berbaloi dan menjimatkan!!



Ya, salah satu daripada YES Wellness Pack yang telah saya war-warkan sebelum ini adalah Healthy Prenatal Set.. yang mana set ini adalah untuk ibu-ibu yang sedang hamil/mengandung.. 

Rasanya ramai sudah mengetahui manfaat semua vitamin yang terkandung di dalam Prenatal Set ni kan.. 

Jika anda masih belom mengetahui manfaatnye, disini saya ringkaskan kelebihan semua vitamin untuk set ini..

OsteMatrix - Membekalkan magnesium yang diperlukan oleh pesakit kencing manis.
B Complex - Penting dalam meabolisme gula dan pembebasantenaga kepada sel badan
Omega Guard - Meningkatkan Fungsi Otak Bayi Dalam Kandungan
ESP - Membantu perkembangan sel tubuh bayi dalam kandungan. Amalan mengambil ESP ketika mengandung juga dapat mencantikkan kulit bayi
Vita C Plus - Membantu meningkatkan imun badan dari segi serangan penyakit, membantu penyerapan iron yang melancarkan edaran darah. Edarah darah yang lancar menyebabkan oksigen dapat sempai ke semua sel dalam badan..
Vita Lea - Membantu menghasilkan lebih byk insulin



Anda pasti ingin tahu harga set ini kan.. dibawah ini saye telah senaraikan kesemua harga sebelum dan selepas diskaun..


Harga Healthy Prenatal Set (Harga Retail)

OsteMatrix RM61
Vita C RM92.50
ESP RM150
Vita Lea RM88.75
B Complex RM53.75
Omega Guard RM136
TOTAL RM582

Selepas diskaun 5% harganya hanya RM552.90

Masih mahal??? tak pe.. anda masih lagi berpeluang untuk menjadi ahli Shaklee dan dapat beli dengan harga ahli yang lebih MURAH dan lebih banyak kelebihan yang anda sendiri belum tahu..




Ini pula Healthy Postnatal Set khas buat ibu-ibu yang bakal melahirkan mahupun yang telah melahirkan cahaya mata..  

Pastinya ramai ibu-ibu yang mahu kelihatan sihat dan cergas disamping dapat menjaga baby sehingga berjaga lewat malam untuk menyusukan anak semasa dalam tempuh berpantang kan.. Mengapa perlu risau jika kami ada Postnatal Set yang pastinya selamat diambil seawal sejurus anda melahirkan.. 

Antara kelebihan setiap satu botol dalam set ini adalah:

Bagus untuk ibu-ibu yang mahu menyusukan anak sepenuhnya. Ia juga dipanggil MILK BOOSTER. Dapat meningkatkan pengeluaran susu ibu disusuli juga dengan konsep demand dan supply. 

- Membekalkan kalsium, magnesium dan vitamin D untuk kesihatan tulang dan gigi.
- Komponen utama susu ibu selepas proten.
- Mencegah sembelit dan stress ibu.
- Membantu mencegaj sakit sendi dan hilang gigi selepas anak dilahirkan kerana mengusu badan.

- Membantu menigkatkan daya tahan melawan penyakit.
- Membantu penyembuhan luka jahitan.
- Bagus untuk kulit yang cantik untuk  pembentukan kolagen bawah kulit.
- Anti oksidan yang bagus penghalang kanser.

- Membekalkan 20 jenis asid amino untuk pembinaan sel baru dan meyembuhkan luka.
- Rasa kenyang lebih lama dan badan rasa bertenaga.
- Membantu mengembalikan kesihatan kulit.
- Membanyakkan susu ibu.
- Boleh dibuat masker semulajadi yang berkesan.

- Melengkapkan keperluan vitamin harian tubuh dengan 23 jenis mineraldan vitamin.
- Membekalkan zat besi untuk pembentukan sel darah merah yang berkualiti supaya badan lebih bertenaga.
- Mengelakkan berlakunya anemia.

Pembakaran/mencairkan lemak dengan lebih pantas. (Maklom sajelah kan, orang lepas bersalin memang akan ada lemak tersembunyi yang tersirat mahupun yang tersurat.. heheheh)


Disini juga saya lampirkan sekali dengan testimoni rakan-rakan saya yang telah pun menggunakan set bersalin dari Shaklee. 


cara macam mana nak jadi ahli shaklee



macam mana nak jadi ahli shaklee



Harga Healthy Prostnatal Set (Harga Retail)

OsteMatrix RM61 (120 biji)
Vita C RM92.50 (180 biji)
ESP RM150 (850g)
Vita Lea RM88.75 (120 biji)
Alfalfa (S) RM53.75 (330 biji) 
Omega Guard RM136 (90 biji)
TOTAL RM582

Selepas diskaun 5% harganya hanya RM552.90



 Set ini sangat sesuai buat abang-abang SADO atau pon kakak-kakak yang nak gemarkan aktiviti bersukan atau pon yang gemarkan aktiviti zumba.. Kalau bukan kerana bersukan pun boleh cuba set ini untuk mengurangkan berat badan.. 

Berikut adalah kelebihan yang ada dalam setiap botol di dalam set ini:


Berfungsi sebagai pengemulsi lemak, yang memecahkan lemak-lemak kepada molekul yang lebih kecil dan oleh sebab itu lemak-lemak tak mudah lekat pada dinding sel dalam badan..

Berfungsi sebagai agen untuk detox dan melawaskan pembuangan urine serta penyahtinjaan. InsyaAllah anda tidak akan mengalami masalah pencernaan. 
(Penyahtinjahan ialah proses pembuangan tinja dari tubuh. Tinja ialah bahan makanan yangtidak hadam dan tidak dapat digunakan oleh tubuh, Jika bahan buangan tidak dikeluarkan dari tubuh, ia akan menyebabkan kita sakit dan andai terlalu lama di dalam tubuh ia akan menjadi keras dan menyebabkan sembelit)

(didalam set ini anda diberikan 2 canister samada mahu perisa Vanila 2x, atau Choco 2x, atau Cafe Latte 2x atau, Vanila dan Choc atau, Choco dan cafe Latte, atau Vanila dan Cafe Latte)

Bertindak sebagai pemangkin untuk mencairkan lemak tanpa mengganggu atau memusnahkan otot. Jadi kita akan slim down secara fit dan cantik, kulit yang tidak menggeleber kerana sewaktu lemak dihapuskan, otot pula akan dibina.

Membantu untuk meningkatkan metabolisme, membekalkann tenaga yang berpanjangan, melarutkan lemak, antioksida tinggi untuk melawan penyakit yang berbahaya seperti kanser serta agen detox.

Pada eda Vita Lea ini sememangnya patut menjadi SUPPLEMENT WAJIB bagi setiap individi kerana Vita Lea merupakan multivitamin dan multimineral yang terbaik. Bukan sekadar memberikan kita kesihatan yang optimum, malah kulit juga semakin cantik berseri..


Harga Healthy Fitness Set (Harga Retail)

Lecithin RM52.50 (180 biji)
Herb Lax RM52.50 (120 biji)
Cinch x2 RM173 (765g)
Cinch Tea RM131 (28 sticks)
Vita Lea RM88.75 (120 biji) 

TOTAL RM670.75  

Selepas diskaun 5% harganya hanya RM637.20





Salah satu set dari YESS Wellness Pack yang belum saya ceritakan adalah Healthy Young Living.. Set ini mengandungi 2 botol Vivix..

Rasanya ramai yang telah mengetahui tentang kelebihan Vivix.. Tetapi saya suka nak beritahu lagi kerana saya memang gemarkan produk ini..

Vivix merupakan penemuan revolusi dalam nutrisi polifenol. Vivix merupakan satu paten tertunda yang hebat dengan campuran botani ekslusif yang terdiri daripada poligomum cuspidatum, anggur muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak ung..

Popular dengan nama sirap Shaklee kerana ia berbentuk cecair berwarna merah dan ia juga merupakan supplement anti penuaan terbaik di dunia. Pihak Shaklee telah berjaya menghasilkan kajian ini bertahun-tahun dan Vivix juga merupakan suplement pertama di dunia yang mempu menembusi DNA manusia.



Kehebatan Vivix Shaklee..

1- Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.

2- Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia
- Setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.

3- Vivix melambatkan pembentukan AGE
- Penimbunan AGE (Advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakan sel. Ramuan Vivix yang 10 kali lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.

4- Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel
- Tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)




Kebaikan Vivix Shaklee

1- Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru manjalani pembedahan.

2- Memelihara keseluruhan kesihatan.

3- Anti oksida yang sangat baik - awet muda.

4- Membantu anda merasa lebih bertenaga.

5- Mengurangkan resiko kanser.

6- Membantu pesakit diabetic.

7- Menguatkan sistem imun.



Ramai yang telah memperakui kehebatan Vivix ini.. Jom kita saksikan sendiri beberapa video tentang testimoni Vivix ini.. Jom layannn... 











Masih belum percaya?? anda boleh baca beberapa testimoni bertulis di bawah ini ya..









Sudah berpuas hati dengan testimoni-testimoni diatas? dan mahu tahu berapa harga Healthy Young Living ini kan.. mari saya senaraikan harganya sebelum dah selepas diskaun..

Sebotol Vivix RM503.50 (harga retail + GST)
Dua botol RM1007

TETAPI dengan promosi ini anda akan dapat membeli dengan
- Harga RETAIL SAHAJA tanpa GST.. 
- Lebih murah
- Dapat diskaun 5%
- Percuma Keahlian Shaklee (jimat RM68.90 untuk kahlian)

Jadi RM475 x 2 (-5%) = RM902.50



Masih mahal??? tak pe.. anda masih lagi berpeluang untuk menjadi ahli Shaklee dan dapat beli dengan harga ahli yang lebih MURAH dan lebih banyak kelebihan yang anda sendiri belum tahu..


 Jangan segan silu untuk menghubungi saya agar saya boleh daftarkan anda untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥hidawati.kadiso@gmail.com
♥eda83.blogspot.com
♥www.facebook.com/edaejaishop


Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D


No comments: