Healthy Fitness Set | YESS Wellness Pack Jimat 5% Kekal Cergas Buat Abang Sado dan Kakak Zumba..




Seperti mana yang telah eda janjikan, entry kali ini eda nak cerita tentang Healthy Fitness Set pula.. Set ini sangat sesuai buat abang-abang SADO atau pon kakak-kakak yang nak gemarkan aktiviti bersukan atau pon yang gemarkan aktiviti zumba.. Kalau bukan kerana bersukan pun boleh cuba set ini untuk mengurangkan berat badan.. 

Berikut adalah kelebihan yang ada dalam setiap botol di dalam set ini:


Berfungsi sebagai pengemulsi lemak, yang memecahkan lemak-lemak kepada molekul yang lebih kecil dan oleh sebab itu lemak-lemak tak mudah lekat pada dinding sel dalam badan..

Berfungsi sebagai agen untuk detox dan melawaskan pembuangan urine serta penyahtinjaan. InsyaAllah anda tidak akan mengalami masalah pencernaan. 
(Penyahtinjahan ialah proses pembuangan tinja dari tubuh. Tinja ialah bahan makanan yangtidak hadam dan tidak dapat digunakan oleh tubuh, Jika bahan buangan tidak dikeluarkan dari tubuh, ia akan menyebabkan kita sakit dan andai terlalu lama di dalam tubuh ia akan menjadi keras dan menyebabkan sembelit)

(didalam set ini anda diberikan 2 canister samada mahu perisa Vanila 2x, atau Choco 2x, atau Cafe Latte 2x atau, Vanila dan Choc atau, Choco dan cafe Latte, atau Vanila dan Cafe Latte)

Bertindak sebagai pemangkin untuk mencairkan lemak tanpa mengganggu atau memusnahkan otot. Jadi kita akan slim down secara fit dan cantik, kulit yang tidak menggeleber kerana sewaktu lemak dihapuskan, otot pula akan dibina.

Membantu untuk meningkatkan metabolisme, membekalkann tenaga yang berpanjangan, melarutkan lemak, antioksida tinggi untuk melawan penyakit yang berbahaya seperti kanser serta agen detox.

Pada eda Vita Lea ini sememangnya patut menjadi SUPPLEMENT WAJIB bagi setiap individi kerana Vita Lea merupakan multivitamin dan multimineral yang terbaik. Bukan sekadar memberikan kita kesihatan yang optimum, malah kulit juga semakin cantik berseri..


Harga Healthy Fitness Set (Harga Retail)

Lecithin RM52.50 (180 biji)
Herb Lax RM52.50 (120 biji)
Cinch x2 RM173 (765g)
Cinch Tea RM131 (28 sticks)
Vita Lea RM88.75 (120 biji) 

TOTAL RM670.75  

Selepas diskaun 5% harganya hanya RM637.20

Masih mahal??? tak pe.. anda masih lagi berpeluang untuk menjadi ahli Shaklee dan dapat beli dengan harga ahli yang lebih MURAH dan lebih banyak kelebihan yang anda sendiri belum tahu..


 Jangan segan silu untuk menghubungi saya agar saya boleh daftarkan anda untuk menjadi ahli Shaklee dan anda juge berpeluang mendapat Vita Lea secara PERCUMA!!!

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥hidawati.kadiso@gmail.com
♥eda83.blogspot.com
♥www.facebook.com/edaejaishop


Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Klik DISINI UNTUK TUTORIAL membeli secara online.




Simple RM100 Giveaway Byijeni

Assalamualaikum, Jom join Simple RM100 Giveaway Byijeni. RM100 untuk dimenangi tau. Klik banner di bawah untuk maklumat lanjut :)

 
Hadiah Giveaway :-
  • Wang Tunai RM 20 (x2 Pemenang)
  • Topup RM 5 (x6 Pemenang)
  • Topup RM 10 (x3 Pemenang)
    Total : 11 Pemenang

    Haaa cukup RM 100 hadiah untuk giveaway ni. Even hadiah tak lah sehebat org lain, tapi ikhlas dari hati tau. Aicewahh.

    Syarat Giveaway :-
    1) WAJIB follow 2 blog ni (IZNI NAJWA) & (BYIJENI_SHOP) - akan dicheck ye
    2) Buat entry yang bertajuk : Simple RM100 Giveaway Byijeni
    3) Copy dan paste code di HTML entry dan publish.
    4) Submit link entry anda di ruangan komen.

    Mudah kan caranya? Apa tunggu lagi, cepat KLIK SINI untuk join.
  • TARIKH GA : 14/5/2015-30/5/2015

Jadual Waktu Sistem Badan Manusia


Terjumpa tentang jadual waktu sistem badan manusia di wall FB tadi.. mungkin jadual ini dapat membantu ramai kawan-kawan diluar sana tentang sistem badan manusia yang masih belom kita ketahui.. jom kita baca.. 
SEMUA PERLU TAHU:
πŸƒπŸŒΏπŸŒΎπŸŒΉ
Jadual Waktu Sistem Badan Manusia!



Waktu Pagi
3:00 am – 5:00 am
Paru-paru – Ini adalah waktu terbaik untuk bangun dari tidur. Ketika ini terdapat lebih banyak kandungan ozon di udara. Ini akan memberi satu sumber tenaga yang baru jika mengamal latihan pernafasan, yoga serta bertakafur. Mereka yang mempunyai asma tidak patut tidur waktu ini dan boleh merasai kesukaran bernafas.
(Subhanallah: bertepatan dgn sunnah bangun tahajjud) 

πŸŒ…
5:00 am – 7:00 am
Usus Besar - Mereka yang bangun tidur pada waktu ini tidak akan menghadapi masalah sembelit. Jika membuang air besar dan mandi dengan air sejuk diselesaikan dalam waktu ini, masalah kegugupan boleh dihindarkan.
(beruntung yg amal bangun subuh)



🚴
7:00 am – 9:00 am
Perut - Sarapan patut diambil dalam tempoh masa ini.

πŸ“–
9:00 am – 11:00 am
Limpa – Tidak minum dan makan waktu ini walaupun setitik air. Jika makan pada waktu ini akan mengakibatkan suhu badan meningkat, menambahkan keletihan dan mengurangkan tahap pencernaan. Ini lebih terserlah pada pengidap diabetes yang akan merasa kegigilan dan mengantuk.
(sesuai amal dhuha)

πŸŽ‘πŸ’Ί
Waktu Tengahari
11:00 am – 1:00 pm
Jantung – Hanya air sahaja yang diambil pada ketika ini. Tidak sepatutnya melakukan kerja berat atau tidur di masa ini. Jika tidak lebih karbon dioksida akan bercampur dengan oksigen. Ini akan meningkatkan kemungkinan terkena serangan jantung,lumpuh atau kesakitan badan. Kebiasaannya pihak hospital akan lebih berjaga-jaga pada waktu ini kerana pesakit jantung dan diabetes berkemungkinan diserang sakit jantung berbanding pada waktu lain.

🍴
Petang
1:00 pm – 3:00 pm
Usus kecil – Makan tengahari pada waktu ini. Selepas itu duduk & tutup mata untuk rehat selama 5 minit. Elakkan dari tertidur.
(sunnah Nabi 'tidur ayam' seketika)

🏫🍌🍊
3:00 pm – 5:00 pm
Pundi Kencing – Sesuai untuk mengambil minuman seperti jus buah atau teh.
πŸ—ΎπŸŠπŸŠπŸš΅
5:00 pm – 7:00 pm
Buah Pinggang – Ini adalah masa untuk bersantai dan rehat dari kerja harian. Jika tidak akan memudaratkan ginjal dan jangkitan salur kencing.

πŸŒ‡
Waktu Malam
7:00 pm – 9:00 pm
Dinding Jantung – Makan malam patut diambil pada waktu ini. Jika tidak akan menimbulkan getaran atau sakit di dada.

🏑
9:00 pm – 11:00 pm
Ini adalah masa untuk mengembalikan semula tenaga organ-organ yang bekerja sejak pagi. Oleh itu sebaiknya waktu ini seseorang itu hendaklah baring dan bersedia untuk tidur. Elakkan dari membaca buku, menonton tv atau bekerja.
 
πŸŒ†
11:00 pm – 1:00 am
Hempedu – Waktu tidur. Jika masih berjaga akan menyebabkan badan kekurangan tenaga untuk bekerja di hari esoknya.

πŸŒƒ
Waktu Lewat Malam
1:00 am – 3:00 am
Hati – Waktu tidur lena. Jika tidak akan memberi kesan kepada penglihatan dan badan lesu.
πŸ”­πŸ“š

Itulah ringkasan jadual waktu badan. Kalau dimendalamkan huraian sudah pasti semuanya bersesuaian dgn tuntutan agama Islam.
Wallahu alam.
😊🌏

Healthy Postnatal Set | YESS Wellness Pack



Ini pula Healthy Postnatal Set khas buat ibu-ibu yang bakal melahirkan mahupun yang telah melahirkan cahaya mata..  

Pastinya ramai ibu-ibu yang mahu kelihatan sihat dan cergas disamping dapat menjaga baby sehingga berjaga lewat malam untuk menyusukan anak semasa dalam tempuh berpantang kan.. Mengapa perlu risau jika kami ada Postnatal Set yang pastinya selamat diambil seawal sejurus anda melahirkan.. 

Antara kelebihan setiap satu botol dalam set ini adalah:

Bagus untuk ibu-ibu yang mahu menyusukan anak sepenuhnya. Ia juga dipanggil MILK BOOSTER. Dapat meningkatkan pengeluaran susu ibu disusuli juga dengan konsep demand dan supply. 

- Membekalkan kalsium, magnesium dan vitamin D untuk kesihatan tulang dan gigi.
- Komponen utama susu ibu selepas proten.
- Mencegah sembelit dan stress ibu.
- Membantu mencegaj sakit sendi dan hilang gigi selepas anak dilahirkan kerana mengusu badan.

- Membantu menigkatkan daya tahan melawan penyakit.
- Membantu penyembuhan luka jahitan.
- Bagus untuk kulit yang cantik untuk  pembentukan kolagen bawah kulit.
- Anti oksidan yang bagus penghalang kanser.

- Membekalkan 20 jenis asid amino untuk pembinaan sel baru dan meyembuhkan luka.
- Rasa kenyang lebih lama dan badan rasa bertenaga.
- Membantu mengembalikan kesihatan kulit.
- Membanyakkan susu ibu.
- Boleh dibuat masker semulajadi yang berkesan.

- Melengkapkan keperluan vitamin harian tubuh dengan 23 jenis mineraldan vitamin.
- Membekalkan zat besi untuk pembentukan sel darah merah yang berkualiti supaya badan lebih bertenaga.
- Mengelakkan berlakunya anemia.

Pembakaran/mencairkan lemak dengan lebih pantas. (Maklom sajelah kan, orang lepas bersalin memang akan ada lemak tersembunyi yang tersirat mahupun yang tersurat.. heheheh)


Disini juga saya lampirkan sekali dengan testimoni rakan-rakan saya yang telah pun menggunakan set bersalin dari Shaklee. 


cara macam mana nak jadi ahli shaklee



macam mana nak jadi ahli shaklee



Harga Healthy Prostnatal Set (Harga Retail)

OsteMatrix RM61 (120 biji)
Vita C RM92.50 (180 biji)
ESP RM150 (850g)
Vita Lea RM88.75 (120 biji)
Alfalfa (S) RM53.75 (330 biji) 
Omega Guard RM136 (90 biji)
TOTAL RM582

Selepas diskaun 5% harganya hanya RM552.90

Masih mahal??? tak pe.. anda masih lagi berpeluang untuk menjadi ahli Shaklee dan dapat beli dengan harga ahli yang lebih MURAH dan lebih banyak kelebihan yang anda sendiri belum tahu..


 Jangan segan silu untuk menghubungi saya agar saya boleh daftarkan anda untuk menjadi ahli Shaklee dan anda juge berpeluang mendapat Vita Lea secara PERCUMA!!!

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥hidawati.kadiso@gmail.com
♥eda83.blogspot.com
♥www.facebook.com/edaejaishop


Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Klik DISINI UNTUK TUTORIAL membeli secara online.


Healthy Prenatal Set | YESS Wellness Pack


Ya, salah satu daripada YES Wellness Pack yang telah saya war-warkan sebelum ini adalah Healthy Prenatal Set.. yang mana set ini adalah untuk ibu-ibu yang sedang hamil/mengandung.. 

Rasanya ramai sudah mengetahui manfaat semua vitamin yang terkandung di dalam Prenatal Set ni kan.. 

Jika anda masih belom mengetahui manfaatnye, disini saya ringkaskan kelebihan semua vitamin untuk set ini..

OsteMatrixMembekalkan magnesium yang diperlukan oleh pesakit kencing manis.
B ComplexPenting dalam meabolisme gula dan pembebasantenaga kepada sel badan
Omega GuardMeningkatkan Fungsi Otak Bayi Dalam Kandungan
ESP - Membantu perkembangan sel tubuh bayi dalam kandungan. Amalan mengambil ESP ketika mengandung juga dapat mencantikkan kulit bayi
Vita C Plus - Membantu meningkatkan imun badan dari segi serangan penyakit, membantu penyerapan iron yang melancarkan edaran darah. Edarah darah yang lancar menyebabkan oksigen dapat sempai ke semua sel dalam badan..
Vita LeaMembantu menghasilkan lebih byk insulin



Anda pasti ingin tahu harga set ini kan.. dibawah ini saye telah senaraikan kesemua harga sebelum dan selepas diskaun..


Harga Healthy Prenatal Set (Harga Retail)

OsteMatrix RM61
Vita C RM92.50
ESP RM150
Vita Lea RM88.75
B Complex RM53.75
Omega Guard RM136
TOTAL RM582

Selepas diskaun 5% harganya hanya RM552.90


Masih mahal??? tak pe.. anda masih lagi berpeluang untuk menjadi ahli Shaklee dan dapat beli dengan harga ahli yang lebih MURAH dan lebih banyak kelebihan yang anda sendiri belum tahu..


 Jangan segan silu untuk menghubungi saya agar saya boleh daftarkan anda untuk menjadi ahli Shaklee dan anda juge berpeluang mendapat Vita Lea secara PERCUMA!!!

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥hidawati.kadiso@gmail.com
♥eda83.blogspot.com
♥www.facebook.com/edaejaishop


Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Klik DISINI UNTUK TUTORIAL membeli secara online.

Mother's Day Giveaway By Blog XDramaQueen



Berblogwalking tadi.. ternampak pulak ade Mother's Day Giveaway.. lama dah tak join giveaway ni.. jom la kawan2 kite join sama2.. mana tau ade rezeki kan.. banyak masa lagi boleh join ni.. giveaway sampai hujung bulan ni..

Sape yang bertuah akan dapat seutas rantai diamante jenama Luvisa yang bernilai RM100.. huhuhuhu.. kalau dapat boleh bagi kat mak nih.. 

untuk kawan2 yang nak join boleh klik je link kat sini Mother's Day Giveaway By Blog XDramaQueen.. Syarat2 pon mudah sahaja.. 

syarat2:


Buat entri bertajuk "Mother's Day Giveaway By Blog XDramaQueen" (done)
Tampal banner di atas dalam entri anda (done)
Backlink kepada entri ini (done)
Tinggalkan link ke entri anda di ruang komen (done)
Follow blog XDramaQueen (done)
Like page XDramaQueen di SINI (done)


okeh.. semua dah siap.. harap Ayu Rafilah berpuas hati lah dengan enrty ni ye.. didoakan semoga ayu sihat selalu dan dikurniakan kehidupan yang baik2 dan digolongkan dengan orang2 yang baik.. aminnn...





YESS Wellness Pack : Set Promosi Shaklee Mei - Oktober 2015





Ya.. inilah dia promosi yang saya beritahu pada entry yang lepas..

Terdapat EMPAT set istimewa dalam YES Wellness Sets ini:

Healthy Prenatal : Untuk ibu mengandung/hamil

Healthy Postnatal : Untuk ibu-ibu bersalin berpantang dan menyusukan anak
Terdiri daripada ESP, Vita Lea, Alfalfa (S), OsteMatrix dan Vita C Plus.

Untunglah mak yong dan mak tang dapat beli set hamil dan berpantang dengan diskaun kan.. hehehe..

Healthy Young living : untuk memelihara kesihatan dan juga antipenuaan 
Terdiri daripada 2 botol Vivix


(Ada yang menarik untuk Healthy Fitness Set, anda bebas memilih manamana dua perisa Cinch Shake mix yang diminati iaitu perisa Coklat, Vanila mahupun Latte)

Melalui set promosi YES ini, banyak tawaran menarik terutamanya untuk anda yang berminat untuk terus menjadi ahli, apatah lagi yang memulakan bisnes Shaklee sendiri.. Seriusly berbaloi dan menjimatkan!!


Jadi, jangan lepaskan peluang untuk anda rebut promosi Shaklee Mei 2015 ini ya..



Bagi yang terlupa tentang Vita Lea disini saya ingatkan kembali..




Sempena ulangtahun Vita Lea yang ke 100, Shaklee menawarkan pemberian Vita-Lea Iron Formula SECARA PERCUMA bagi semua yang mendaftar sebagai ahli sepanjang bulan Mei hingga Oktober 2015!!


Apabila anda sudah memilih jangan segan silu untuk menghubungi saya agar saya boleh daftarkan anda untuk menjadi ahli Shaklee dan anda juge berpeluang mendapat Vita Lea secara PERCUMA!!!

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥hidawati.kadiso@gmail.com
♥eda83.blogspot.com
♥www.facebook.com/edaejaishop


Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Klik DISINI UNTUK TUTORIAL membeli secara online.






Promosi Shaklee Mei 2015..

Seronok sangat bila dapat tau tentang promosi bulan Mei 2015 ni.. memang sangat teruja..

Ye bulan ini bukan sahaja promosi produk terpilih, tetapi juga beberapa set-set khusus untuk kesihatan dengan harga yang sangat menarik.. Ganjaran yang bakal pengedar akan dapat pon hebat juga.. termasuk juga ganjaran untuk ahi baru yang register pada bulan Mei - Oktober 2015 seperti yang saya telah beritahu pada enrty sebelum ini.. berkaitan tentang register dan dapat Vita Lea PERCUMA..







Omega Guard adalah minyak ikan tulen yang bebas toksin berbahaya dan sangat sesuai untuk semua golongan yang berumur 1 tahun ke atas, lelaki dan juga wanita, termasuk ibu hamil, ibu menyusukan anak dan warga emas. Bayi dalam kandungan serta bayi yang breastfeed juga dapat menerima manfaat asid lemak Omega-3 bila si ibu konsisten mengamalkan Omega Guard ini..

Ia juga membekalkan asid lemak Omega-3 yang boleh membantu mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular (berkaitan jantung), pelihara tekanan darah dan paras kolestrol yang normal di dalam badan dan memelihara kesihatan otak, penglihatan dan fungsi-fungsi sendi.

Beli 6 dapat 7 botol
Beli 2 dapat diskaun 5% (TWIN PACK)!





Suplement istimewa ini membantu menghalang penyerapan kolestrol daripada makanan harian. Bagi yang merisaukan paras kolestrol dalam badan ataupun yang ingin elakkan pengambilan kolestrol berlebihan, boleh amalkan Phytocol-ST setiap kali sebelum makan. Bagi yang sering makan "makan besar" di kenduri, event, jamual dll, lagilah sangat digalakkan anda membawa Phytocol-ST ini ke mana-mana.. hehehhe..


Beli 6 dapat 7 botol!
Beli 2 dapat diskaun 5% (TWIN PACK)!


(Adalah lebih digalakkan jika anda turut mengamalkan Lecithin / OmegaGuard dan Alfalfa Complex untuk membantu pengurusan berat badan yang lebih berkesan.. InsyaAllahh..) 






Penting untuk pertumbuhan dan perkembangan normal kanak-kanak kerana dapat membekalkan 18 vitamin dan mineral. Ia juga dirumus dengan pemanis asli xylitol yang tidak menyebabkan kaviti dan pastinya tidak merosakkan gigi.. Vita Lea for Childen ini juga berperisa anggur dan sangat sedap dikunyah.. amat sesuai untuk anak-anak yang sedang membesar..

Beli 3 dapat 4 botol




Sebenarnya masih ada lagi promosi yang belum saya beri tahu.. oleh itu nantikan enrty saya selepas ini ya..

Andai ada yang berminat janganlah segan silu nak order okeh..


Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥hidawati.kadiso@gmail.com
♥eda83.blogspot.com
♥www.facebook.com/edaejaishop

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Klik DISINI UNTUK TUTORIAL membeli secara online.


Segmen Jom Blogwalking By Syahirah Valiant



Ira dah habis exam.. beliau nak buat segmen Jom Blogwalking agar rakan2 blogger lain dapat kenal Ira lebih rapat..

Kalau ade sesape yang nak join boleh klik je link ni --> Jom Blogwalking atau pon klik saje kat gambar diatas ni ye..

Syaratnye pon sangat mudah..

Jom la kite join sama2.. dapat mengeratan silaturrahim.. hehehhe..





Shaklee Nak Bagi Vita Lea FREE..




Pembukaan bulan Mei 2015 yang sangat menarik buat anda yang masih belum menjadi ahli Shaklee.. 


Sempena ulang tahun SHAKLEE yang ke 100 ni, pihak Shaklee sangatlah berbesar hati kerana Shaklee nak memberikan Vita Lea secara PERCUMA kepada anda yang mendaftar untuk menjadi ahli pada bulan ini.. Kerana Vita Lea ini adalah miltivitamin dan multimineral yang pertama sekali dihasilkan oleh Shaklee.. dan pemberian PERCUMA ini hanya untuk bulan ini Mei sehingga Oktober 2015 sahaja tau.. 


Ini lah die Vita Lea Shaklee tu.. 

Buat yang masih belom tahu di sini saya nyatakan serba sedikit tentang Vita Lea ini ya.. 

Vita Lea ini sebenarnya adalah multivitamin dan multimineral.. Pihak Shaklee telah menghasilkan salah satu supplemen yang paling komprehensif dan seimbang yang mampu anda miliki.. Ia juga dirumus khas untuk memenuhi keperluan  terhadap 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa..




Antara manfaat yang ada bakal berolehi jika diambil setiap hari adalah:

- Membantu mengekalkan kesihatan yang sempurna.
- Mengandungi beta karotena yang bermanfaat untuk menggalakkan pertumbuhan, memelihara penglihatan dan menjanakan semula tisu.
- Membekalkan kalsium, fosforus sera vitamin C dan D untuk kesihatan tulang dan gigi.
- Biotin dan asid pantotenik menyokong metabolisme lemak dan karbohidrat.
- Vitamin B12 merangsang pembentukan sel-sel darah merah.

Tetapi harus diingat yang produk ini mengandungi alfalfa (medicago sativa). Individu yang berisiko menghidap lupus eritematosussustemik hendaklah berbincang dengan dokor sebelum mengambil produk ini.. 




Harga sebotol adalah RM88.75 dan terdapat 120 biji dalam setiap botol.. Dan anda akan dapat PERCUMA jika anda mendaftar keahlian dalam bulan Mei sehingga Oktober 2015..

Satu lagi sebelum terlupa, antara syarat anda untuk mendapat Vita Lea ini secara percuma adalah: 

1- Menjadi ahli Shaklee dengan membayar RM79.50 (harga ini termasuk postage mamber kit dan GST)

2- Anda perlu membeli apa-apa produk Shaklee sekurang-kurangnya satu produk.. tak kisah apa produk sekali pon.. di sini saya kepilkan sekali link senarai harga yang boleh anda lihat dan pilih..

Apabila anda sudah memilih jangan segan silu untuk menghubungi saya agar saya boleh daftarkan anda untuk menjadi ahli Shaklee dan anda juge berpeluang mendapat Vita Lea secara PERCUMA!!!

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥hidawati.kadiso@gmail.com
♥eda83.blogspot.com
♥www.facebook.com/edaejaishop