Tanda-tanda Kehamilan Yang Harus Anda Dan Suami Tahu..

Kehamilan adalah suatu berita gembira buat pasangan yang berkahwin. Lebih-lebih lagi jika ia adalah kandungan yang pertama dan cucu pertama dalam keluarga.. Pasti mengembirakan hati buat setiap ahli dalam keluarga.



Dalam entry ini Hida nak share kan tentang tanda-tanda kehamilan yang harus anda tahu sebelum waktu period tiba iaitu seawal minggu pertama kehamilan.

5 Kebaikan ESP Shaklee Untuk Ibu Hamil..

Kalau kita cerita pasal ibu hamil ni memang banyak dugaan. Muntah-muntah, tiada selera makan, pening dan mual.. Dan bermacam-macam lagi dugaan orang sedang hamil. Tak ketinggalan juga yang tiba-tiba ada tekanan darah tinggi dan masalah jantung menyerang apabila hamil. Pelik kan. Tapi itulah kenyataannya.. 


Sumber Kalsium Terbaik Untuk Ibu Hamil Dan Ibu Berpantang..





Bila kita sebut pasal kalsium mesti ramai yang terbayang tulang.. Ya kalsium adalah sumber terbaik untuk tulang yang kuat dah sihat.. Dan kalsium juga sangat digalakkan untuk ibu hamil dan ibu yang baru lepas melahirkan ambil sebagai bekalan kalsium dalam badan mereka yang semakin menyusut. 


Promosi Shaklee Februari 2018 : Beli 3 Vita Lea For Children PERCUMA 1 Botol Dan Beli 4 Kotak Collagen + 1 Botol Vitamin C Plus LESS 10%..

 Dah masuk bulan Feb 2018 dah kan.. sekejap je.. 

Seronok bila bulan lepas dapat sale lebih dari empat angka.. alhamdulillahhh..  Tahniah buat team Mokcik Kayo.. kita usaha lagi bulan Feb ni ya..

Apa promosi bulan ni agaknya ya.. 


Promosi Shaklee Februari 2018

1- Vita Lea for Children Buy 3 FREE 1.. 



The Shaklee Dietary Supplement Study (A Landmark Study)

Mungkin ramai dikalangan kita yang sudah tahu tentang Landmark Study yang pernah Hida tulis sebelum ni..

Tetapi Hida pasti masih ramai yang tidak jelas tentang apakah sebenarnya Landmark Study ni..

Video dibawah ini mungkin dapat membantu anda lebih mendalam tentang kajian Landmark Study ni..




YAHUDI PUN TAK MAKAN VIVIX!




YAHUDI PUN TAK MAKAN VIVIX!

Masa pi US 2 tahun lepas, saya berpeluang utk mengetahui lebih lanjut tentang Vivix. Rupanya Yahudi yg mengamalkan pemakanan Kosher (dlm 20% di kalangan mereka) tak makan Vivix yg kita makan ni tau!

Cara Hilangkan Jeragat Tebal Dengan Produk Paling Asas..

Pada mereka yang berkulit agak cerah pasti akan mudah kelihatan jeragat tebal pada kulit muka.. Pasti agak sukar untuk sembunyikannya dengan memakan foundation yang agak tebal setiap masa kan.. Ya saya pon tak mampu nak pakai foundation yang tebal setiap masa untuk menutup jeragat.



Nutriferon Sudah Berada Di Pasaran.. (Update 29 Januari 2018)



Bila dapat notis dari pihak shaklee yang mana Nutriferon dah ada dipasaran hida rasa lega sangat.. 

Google Ada Teresa Teng..


Awal pagi ini buka Google.. tapi macam pelik.. Google lain dari hari biasa.. 

Ada gambar perempuan pakai gaun putih pegang mikrofon menyanyi..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...