Products Now Available..


Now Available: New Citrix, Cisco, NVIDIA solution for Virtualizing ...

Setelah beberapa seketika ada sebahagian produk Shaklee kehabisan stock, kini alhamdulillah dah ada kembali... 

Lega betul eda rasa.. walaupun tak semua produk yang kehabisan stock tu ada, tapi kurang-kurangnya dapat juga memenuhkan ruang stock yang terlopong sebelum ni..

Produk apa saja yang dah restock agaknya ya.. jom kita tengok.. 



Alhamdulillah Peppermint Ginger Plus dah ada dipasaran.. dapatlah kita melegakan senak perut dan menyamankan perut dalam mood PKP ni..

Tidak dilupakan juga semua produk barangan dari YOUTH pon dah ada di pasaran.. dalam PKP ni jangan lupa pulak nak menjaga kesihatan kulit muka kita.. =D

Jangan lupa dapatkan produk Shaklee kegemaran anda dengan eda..



Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Kadiso
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram: 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati
♥ 10109-41-00018190-3 BSN Nor Hidawati Kadiso

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D





Ingin dapatkan supplement Shaklee dikawasan anda?

Johor
Kulai - Shikin 012-734 2653

Perak
Sitiawan - Azura 019-517 1797
Kuala Kangsar - Zalifah 013- 507 2165

Negeri Sembilan
Kuala Pilah - Anizah 019-330 4684

Kuala Lumpur
Cheras - Salmiah 018-778 8583 
Cheras - Salwahida 017-308 4239
Bandar Tun Razak - Faizah 019-248 1804 

Selangor
Shah Alam - Sharifah 019-372 5064
Shah Alam - Noriyani 012-311 2240  

Putrajaya/Kajang/Bangi
Shima 016-636 1793
Umi Fadzilah 012-409 0008


Penutupan Kawasan Bagi Penghantaran Barang Shaklee..

4 Ways to improve your business delivery performance to customers ...

Ya kawan-kawan.. semenjak Covid19 menyerang Malaysia ni memang banyak kekangan yang kita harus tempuh.. Pada mulanya cuma sekadar perlu cuci tangan selalu.. jarakkan kedudukan dengan orang lain dalam 1 meter.. tutup mulut dan hidung semasa bersin.. pakai topeng hidung dan mulut.. duduk dirumah sahaja.. 

Dan kini telah pon ada kawasan yang dinamakan 'Red Zone'.. 


No photo description available.

Gambar diaatas eda ambil dari FB Berita Harian dan kelihatan beberapa tempat telahbanyak yang 'Red Zone'.. Oleh yang demikian, ada sebahagian kawasan yang 'lockdown' sepenuhnya untuk beberapa hari.. 

Jadi, pihak Shaklee telah dimaklumkan bahawa ada beberapa kawasan yang mungkin pihak penghantaran tidak dapat menghantar barang yang anda beli dalam masa beberapa hari ini..



Harap semua dapat memahami kekangan dari pihak Shaklee.. Apa yang eda mampu lakukan adalah berdoa agar semua ini bakal berakhir dengan cepat.. aminn.. 


Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Kadiso
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram: 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati
♥ 10109-41-00018190-3 BSN Nor Hidawati Kadiso

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D





Ingin dapatkan supplement Shaklee dikawasan anda?

Johor
Kulai - Shikin 012-734 2653

Perak
Sitiawan - Azura 019-517 1797
Kuala Kangsar - Zalifah 013- 507 2165

Negeri Sembilan
Kuala Pilah - Anizah 019-330 4684

Kuala Lumpur
Cheras - Salmiah 018-778 8583 
Cheras - Salwahida 017-308 4239
Bandar Tun Razak - Faizah 019-248 1804 

Selangor
Shah Alam - Sharifah 019-372 5064
Shah Alam - Noriyani 012-311 2240  

Putrajaya/Kajang/Bangi
Shima 016-636 1793
Umi Fadzilah 012-409 0008

Product Packaging Updates (Part 1)


Produce - Suntastic (Huron Produce Ltd.)

Hai semua.. selamat pagi.. harap semua sihat-sihat sahaja ya.. 

Berita baru yang eda dapat terima hari ini adalah berkenaan tentang packaging produk Shaklee.. 

Bagus juga bila ada berita macam ni kan.. sebab bila eda tengok pon rase tak sabar nak dapatkan semua produk ni depan mata.. 

Bila semua dah wajah baru semangat nak makan supplement pon mestilah semakin bersemangat.. 

Jom kita tengok produk apa yang dah mula datang dengan packanging baru..




Nampaknya buat masa ni baru dua produk sahaja.. Cinch Tea Mix dan Nutriferon sahaja.. yang pasti akan banyak lagi produk lain yang packaging nya akan berubah.. nantikan tau..


Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Kadiso
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram: 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati
♥ 10109-41-00018190-3 BSN Nor Hidawati Kadiso

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D





Ingin dapatkan supplement Shaklee dikawasan anda?

Johor
Kulai - Shikin 012-734 2653

Perak
Sitiawan - Azura 019-517 1797
Kuala Kangsar - Zalifah 013- 507 2165

Negeri Sembilan
Kuala Pilah - Anizah 019-330 4684

Kuala Lumpur
Cheras - Salmiah 018-778 8583 
Cheras - Salwahida 017-308 4239
Bandar Tun Razak - Faizah 019-248 1804 

Selangor
Shah Alam - Sharifah 019-372 5064
Shah Alam - Noriyani 012-311 2240  

Putrajaya/Kajang/Bangi
Shima 016-636 1793
Umi Fadzilah 012-409 0008

Sijil Halal Shaklee Tahun 2020..


Image result for isa halal logo


Ye.. macam ni la setiap tahun baru.. selalunya salah satu rutin tahunan eda adalah update  SIJIL HALAL SHAKLEE dekat blog.. bukan apa, cuma rasa macam tak best pulak kalau tak share info ni kat korang.. macam makan kurang garam.. =D

Okeh.. kat bawah ni ada Halal Certification dari Islamic Services Of America.. Buat pengetahuan sijil halal ni bertarikh 22 November 2019 bersamaan dengan 25 Rabi'ul Awal 1441H..





Anda juga tak perlu risau kerana kesemua produk Shaklee yang berada di pasaran Malaysia telah pun mendapat kelulusan halal daripada negera pengeluarnya isitu Islamic Services Of America (ISA) USA. Tetapi anda harus ingat yang pihak JAKIM telah pon mengiktiraf produk-produk yang yang telah disahkan halal oleh pihak ISA.

Jadi mengapa perlu ragu-ragu lagi? Sudah terbukti produk Shaklee halal dan selamat di makan.. 


Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Kadiso
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram: 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati
♥ 10109-41-00018190-3 BSN Nor Hidawati Kadiso

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D





Ingin dapatkan supplement Shaklee dikawasan anda?

Johor
Kulai - Shikin 012-734 2653

Perak
Sitiawan - Azura 019-517 1797
Kuala Kangsar - Zalifah 013- 507 2165

Negeri Sembilan
Kuala Pilah - Anizah 019-330 4684

Kuala Lumpur
Cheras - Salmiah 018-778 8583 
Cheras - Salwahida 017-308 4239
Bandar Tun Razak - Faizah 019-248 1804 

Selangor
Shah Alam - Sharifah 019-372 5064
Shah Alam - Noriyani 012-311 2240  

Putrajaya/Kajang/Bangi
Shima 016-636 1793
Umi Fadzilah 012-409 0008


Kajian Pemakanan Suplemen Shaklee (The Shaklee Dietary Supplement Study) (A Landmark Study) - BM Version

Hai semua.. untuk entry kedua tahun ni eda rasa hari ni nak post pasal video ni.. eda rasa video ni menarik untuk kita tonton.. apa yang penting ia mudah difahami..

Rasanya pasti ramai yang masih rasa was-was dengan produk Shaklee.. dan kalau korang nak tau video ni juga adalah adalah antara penyebab kenapa eda masih terus kekal menggunakan produk Shaklee.. eda pernah mencuba supplement jenama lain tapi hasilnya memang tak setanding produk Shaklee.. ini pengalaman diri sendiri tau.. mungkin orang lain, lain pula yang meraka rasa..

Dah la jom kita tengok video ni..


Sebuah kajian unggul dikalangan pengguna suplemen yang menunjukkan pengguna Suplemen Shaklee bagi jangka masa panjang mempunyai tahap kesihatan yang lebih baik berbanding mereka yang mengambil satu jenis multivitamin atau tidak mengambil sebarang suplemen.


Hasilnya menakjubkan!
Kajian klinikal memerlukan para peserta menjalani pengambilan darah untuk memeriksa biomarker kesihatan utama. Oleh itu, kajian menunjukkan bahawa pengguna suplemen jangka panjang Shaklee mempunyai risiko yang lebih rendah untuk penyakit jantung, penyakit berkaitan jantung dan otak yang berkaitan, kanser dan diabetes.


Oleh itu mulai hari ini anda boleh lakukan 3 langkah penting untuk kekal sihat:


1- Makan secara sihat 

Berikan nutrisi seimbang yang diperlukan tubuh badan anda..A

2- Pastikan anda kekal aktif

Berjalan, berlari atau bersukan.. Jadikan aktiviti fizikal secara kerap keutamaan anda..

3- Ambil suplemen secara bijak



Jadi, semua pilihan ditangan anda.. eda hanya memberi jalan, peluang dan ruang untuk anda berfikir sebaiknya tentang suplement apa yang terbaik buat anda.. kalau bukan diri kita sendiri, siapa lagi yang nak jaga kesihatan diri kita kan.. sebaiknya lebih cepat anda ambil suplement itu adalah keputusan yang paling baik buat anda.. Jangan tunggu sampai kena makan ubat pula.. Bak kata Sham Visa "Sakit itu mahal".. Marilah kita sama-sama menjaga kesihatan sebelum sakit datang dengan makan secara sihat, kekal aktif dan ambil suplemen secara bijak..



Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Kadiso
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram: 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati
♥ 10109-41-00018190-3 BSN Nor Hidawati Kadiso

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D





Ingin dapatkan supplement Shaklee dikawasan anda?

Johor
Kulai - Shikin 012-734 2653

Perak
Sitiawan - Azura 019-517 1797
Kuala Kangsar - Zalifah 013- 507 2165

Negeri Sembilan
Kuala Pilah - Anizah 019-330 4684

Kuala Lumpur
Cheras - Salmiah 018-778 8583 
Cheras - Salwahida 017-308 4239
Bandar Tun Razak - Faizah 019-248 1804 

Selangor
Shah Alam - Sharifah 019-372 5064
Shah Alam - Noriyani 012-311 2240  

Putrajaya/Kajang/Bangi
Shima 016-636 1793
Umi Fadzilah 012-409 0008


Selamat Tahun 2020

Asssalamualaikum semua.. rindu betul nak menulis blog.. agak lama juga eda tak menulis.. apa khabar korang semua?? harap semua sihat-sihatlah hendaknya.. 

Siapa sangka kita dapat lagi menghirup udara pada tahun 2020 ni kan.. Alhamdulillahh.. Allah masih memberikan kesempatan untuk kita.. kesempatan untuk terus berbuat baik dengan orang sekeliling, kesempatan untuk kita taubat dengan dosa-dosa lalu, kesempatan untuk kita meneruskan hidup dengan lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya.. Terima kasih Allah.. 

Kalau dulu zaman 90an, bila cikgu suruh lukis wawasan 2020 punya gambaran memang macam-macam yang kita bakal kita bayangkan di kepala.. betul tak?? ce tengok antara lukisan yang pernah dilukis oleh kanak-kanak zaman 90an tentang Wasasan 2020.. 






Menarik kan.. ni eda letak tiga saja.. kalau nak tengok lagi boleh ke blog http://kembara7.blogspot.com/p/wawasan-2020.html  
Ada lagi banyak gambar yang dilukis oleh kanak-kanak pada zaman 90an.. 

Tak kisahlah walau tak ada kereta terbang sekali pun, eda tetap sayangkan Malaysia.. Sudah-sudahlah kita membahan tentang kereta terbang dan seangkatan dengannya.. tapi apa yang paling penting adalah, apa yang telah kita sumbangkan untuk negara.. 

Dan tidak ketinggalan juga, untuk tahun 2020 ini eda masih lagi SID (Shaklee Independence Distibutor) anda..  Atau jika anda berminat untuk menjadi AHLI SHAKLEE boleh saja mendaftar dengan klik --> NAK JADI AHLI

Cukup la dulu buat masa ni rasanya.. permulaan entry buat tahun 2020.. tunggu lah entry seterusnya selepas ini ya.. =P



Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Hida untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Kadiso
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram: 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati
♥ 10109-41-00018190-3 BSN Nor Hidawati Kadiso

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D





Ingin dapatkan supplement Shaklee dikawasan anda?

Johor
Kulai - Shikin 012-734 2653

Perak
Sitiawan - Azura 019-517 1797
Kuala Kangsar - Zalifah 013- 507 2165

Negeri Sembilan
Kuala Pilah - Anizah 019-330 4684

Kuala Lumpur
Cheras - Salmiah 018-778 8583 
Cheras - Salwahida 017-308 4239
Bandar Tun Razak - Faizah 019-248 1804 

Selangor
Shah Alam - Sharifah 019-372 5064
Shah Alam - Noriyani 012-311 2240  

Putrajaya/Kajang/Bangi
Shima 016-636 1793
Umi Fadzilah 012-409 0008

PENGUMUMAN : Jadual Penghantaran Oktober 2019..




Kring.. kring.. posto.. posto.. aiceh.. teringat pulak dekat cerita Allahyarham  Tan Sri P Ramlee.. tapi entry kali ni bukan nak cerita pasal filem dulu-dulu.. Eda cuma nak share pasal jadual penghantaran barang Shaklee untuk bulan Oktober 2019 saja.. 

Notis penghantaran seperti berikut:


Dah tengok jadual kat atas?? haa.. nanti kalau korang order tapi sampai lambat jangan marah okeh.. harap sangat korang dapat semak dan rancang pembelian sebelum cuti umum Deepavali nanti.. take care ya..


Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Hida untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Hida Kadiso
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram: 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati
♥ 10109-41-00018190-3 BSN Nor Hidawati Kadiso

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D





Ingin dapatkan supplement Shaklee dikawasan anda?

Johor
Kulai - Shikin 012-734 2653

Perak
Sitiawan - Azura 019-517 1797
Kuala Kangsar - Zalifah 013- 507 2165

Negeri Sembilan
Kuala Pilah - Anizah 019-330 4684

Kuala Lumpur
Cheras - Salmiah 018-778 8583 
Cheras - Salwahida 017-308 4239
Bandar Tun Razak - Faizah 019-248 1804 

Selangor
Shah Alam - Sharifah 019-372 5064
Shah Alam - Noriyani 012-311 2240  

Putrajaya/Kajang/Bangi
Shima 016-636 1793
Umi Fadzilah 012-409 0008


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...