Women's Health You're Amazing Campaign..


Kempen Kesihatan Wanita

Selepas kejayaan kempen #JomDetox, Shaklee memperkenalkan kempen kesihatan wanita pula bagi bulan Julai hingga September 2016 ini. Antara yang menarik bagi kempen ini adalah:

a. Set Gorgeous

Set ini mengandungi

ESP
Vitalea
Vita C Sustained Release
GLA Complex

b. Set Prenatal

Set ini khusus untuk wanita merancang untuk hamil dan ibu hamil / mengandung. Set ini mengandungi

Ostematrix
Omega Guard
Vita C Sustained Release
BComplex
Vitalea
ESP

c. Set Postnatal

Set postnatal adalah khusus untuk ibu bersalin dan berpantang. Ia mengandungi

Ostematrix
Omega Guard
Vita C Sustained Release
Alfalfa Complex
Vitalea
ESP

d. Set Amazing Golden

Set ini mengandungi:

Ostematrix
Omega Guard
Vivix
GLA Complex
Vitalea
ESP


Dapatkan set ini dengan keahlian percuma (bernilai RM80), jaminan cash back sebanyak RM40++ dan pos percuma.

Apa Lagi?

Kesemua 4 set ini boleh dibeli dan dapatkan percuma 2 unit paper bag #LiveAmazing yang comel itu. Juga anda juga berpeluang membeli Jute Bag Shaklee (Eco friendly) dengan hanya RM12 (harga normal RM23) sahaja.

Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥eda83.blogspot.com
♥www.facebook.com/edaejaishop


Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D






1 Day Only - Pre Merdeka Promotion!!!


Promo yang jarang2 dapat ni tau.
New enrollment boleh dapat lucky dip (bernasib baik dapat Vivix yang berharga rm500++) dan payung .Pada yang berhajat nak berdetox dengan Set Detox anda layak untuk dapat kesemua diatas tau.Rugi jika tak rebut peluang ini.Hanya untuk esok sehari sahaja. PM tepi yang berminat untuk detox ataupun mana2 produk yang berkenan dihati .Jom detox!



Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D


Promosi Shaklee Julai 2016 : Vita-Lea For Children Buy 4 At 3 Promotion..

Nak tahu apa lagi promosi bulan Julai 2016 ni??




Pihak Shaklee sangatlah baik hati sebab promosi Vita Lea For Children ni disambung dari bulan lepas ke bulan ini.. 

Untuk ibubapa yang agak terlepas dengan promosi bulan lepas, boleh dapatkan Vita lea untuk kanak-kanak ni pada bulan ni dengan harga yang sama dengan bulan lepas.. 

Promosinya tetap sama iaitu RM352.98 TETAPI anda boleh dapat membeli hanya RM333 untuk 4 botol Vita Lea For Children..


Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Promosi Shaklee Julai 2016 : Vivix Buy 7 At 6 Promotion & Buy 2 Less 5%..

Apa khabar korang hari ni?? harap sihat la hendaknya ye.. Dah makan sarapan?? mesti dah kan..  Jangan lupa ambil vitamin Set Basic (Vita CVita Lea & B Complex) untuk bekalan nutrien harian tubuh badan korang tau.. 

Okeh, macam apa yang eda bagi tau kat entry sebelum ni, yang mana eda nak bagi tau lagi tentang promosi Shaklee bulan Julai 2016.. banyak sebenarnye promosi bulan ni.. dan ini lah salah satu daripadanya.. 







Yesssss... promosi Vivix sirap Shaklee ni datang lagi.. Orang lain panggil sirap sebab die memang macam sirap.. cuma rasa die je ade masam2 skit.. 

Tapi sebelum tu korang tau tak Vivix ni apa?? Kalau korang nak tau Vivix ni sebenarnye tonik campuran polifenol yang dah lalui ujian makmal.. Selepas ujian makmal ni vivix dapat menunjukkan kesan positif terhadap empat mekanisme penuaan sel, paling best vivix ni dapat bantu melindungi dan memperbaiki kerosakan DNA.. Vivix juga boleh mempengaruhi pengawalatur genetik untuk jangka hayat sel dan bantu penghasilan tenaga dari mitokondria serta melambatkan pembentukan protein AGE.

Siapa agaknye yang paling sesuai amek Vivix agaknya ya.. 

- Pengidap kanser atau yang berisiko mengidap kanser akibat keturunan atau kegagalan fungi mana-mana organ.
- Pesakit jantung.
- Pesakit kencing manis.
- Pesakit darah tinggi.
- Pesakit SLE.
- Pesakit stroke.
- Pesakit gout.
- Wanita yang mempunyi cyst.
- Golongan yang mempunyai ketahanan badan yang lemah.
- Golongan yang memunyai masalah selaput mata/penglihatan.
- Perokok tegar.
- Pesakit yang menderita sakit sendi.
- Pesakit yang lemah daya ketahanan badan.
- Telagihan dadah

** JANGAN AMBIL VIVIX SEKIRANYA ANDA SEDANG MENJALANI RAWATAN KIMOTERAPI.   



Kat bawah ni pulak ade testomoni tentang Vivix.. 












Banyak manfaat Vivix yang bakal korang dapat.. ada yang secara tak sengaja TERberhenti merokok tu yang paling best.. hehehe.. untuk harga pula kalau korang nak beli sebotol harganya RM503.50.. mahal kan.. sebab harga ni ade GST.. Eda jual tak de GST tau.. harganya cume RM475 sahaja.. jimat RM28.50..

Dan bulan ni ade promosi beli tujuh botol Vivix tapi cuma bayar 6 botol je.. jadi harganya RM475 X 6 = RM2850dan korang boleh dapat 7 botol.. (Ni ade satu rahsia, kalau korang beli 6 botol ni boleh dapat FREE KEAHLIAN SHAKLEE tau dan korang berhak untuk dapat beli dengan harga ahli yang jauh lebih murah dari harga retail.. dan atas sebab tu la Eda pon join jadi ahli.. hehheh.. boleh dapat harga ahli seumur hidup..)




Ada juga kawan-kawan eda yang cakap nak beli sampai 6 botol tak mampu sebab nak beli share2 satu opis tak cukup orang nak beli, tak pe kalau korang nak beli 2 botol pon dapat LESS 5%.. So kalau korang nak beli sebotol agak rugi skit kan, sebab sebotol RM475 jadi apa kate korang beli 2 botol bukan RM950 tapi RM902.50.. jimat RM47.50.. Masih mahal?? jangan risau, kalau krang beli 2 botol vivix pon boleh dapat PERCUMA KEAHLIAN dan dapat juga harga ahli yang sangat best.. 



Ni je promosi Shaklee untuk bulan ni?? tak de la.. ada lagi.. nantikan entry selepas ini ya.. 


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥eda83.blogspot.com
♥www.facebook.com/edaejaishop


Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D





Rezeki Yang Berkat..



Copy from other grup, salah silap mohon diperbetulkan
‪#‎sharingiscaring‬
‪#‎ambiliktibar‬
‪#‎rezekiygberkat‬

Pada satu masa dulu…
Ada sorang lelaki tua ni, di zaman Nabi Musa AS. Dia sentiasa sibuk berzikir kepada Allah tetapi mcm terganggu sikit sebab setiap hari dia asyik fikir risau pasal rezeki dia. Hari2 memang rezeki dia ada sebuku roti je.
Then satu hari ni, Nabi Musa lalu tempat orang tua tu. Orang tua tu pun fikir ni lah peluang yang terbaik utk dia tanya Nabi Musa untuk tanya Allah SWT tentang rezeki dia.
Dia pun tegur dan beri salam kepada Sayyidina Musa A.S, dan dgn teragak2 dia tanya.
"Oh Nabi Musa, apabila tuan bercakap kepada Allah, bolehkah tuan memohon Allah meningkatkan Rizq saya (rezeki) .. Dari dulu sampai sekarang, saya dapat sebuku roti setiap hari. Saya berhajat untuk dapat lebih. Bolehkah saya dapat lebih daripada tu? Jika tuan bertanya kepada-Nya, sesungguhnya pasti Allah akan menjawab permintaan tuan dan memberikan saya lebih"
Nabi Musa pun setuju dan kemudian selepas bertanya, Nabi Musa mendapat jawapan bahawa rezeki yang telah ditetapkan dan ditakdirkan kepada org tua ni memang sebuku roti setiap hari sepanjang hayat dia.
Nabi Musa pun sampaikan kepada orang tua tu apa yang dia diberitahu.
Orang tua itu berasa sungguh gembira. Dia bertepuk tangan dengan gembira. Terkejut dengan tindak balas ini Sayyidina Musa A.S. bertanya kepadanya sebab kegembiraannya. Lelaki itu menjawab, "Jika dah ditakdirkan, maka saya tidak mempunyai apa-apa yang perlu dibimbangkan. Sekurang-kurangnya saya akan sentiasa menerima satu buku roti untuk sepanjang hidup saya!" dan dengan itu dia kembali untuk solat dan ibadat dia.
Setelah beberapa bulan berlalu, ketenangan lelaki itu meningkat dengan pengetahuan bahawa dia tidak perlu risau bimbang tentang rezekinya.
Ini membolehkan beliau memberi tumpuan lebih kepada ibadat dia terhadap Allah, yang menyebabkan dia mempunyai masa yang kurang tumpuan kepada makanan, dan juga kurang masa untuk makan.
Jadi, dari dia memakan satu buku roti sehari, dia hampir tidak berjaya makan separuh roti.
Baki roti tu kemudian diletakkan di satu sudut. Tidak lama kemudian, longgokan di sudut tu mula meningkat, sehingga ia menjadi satu timbunan besar.
Pada satu pagi, ada penggembala yang berjalan melalui kampung tersebut dan berhenti untuk bercakap dengan lelaki tua itu. Dia sedang mencari rumput kering untuk ternakan beliau tetapi tidak berjaya menjumpai apa2 makanan.
Orang tua itu berkata kepadanya: "apa kata kalau kamu bawak roti2 yang terletak dalam timbunan itu, lembutkan semuanya dengan air dan berilah makan kepada haiwan anda!" penggembala tu pun lakukan seperti apa yg dicadangkan orang tua tu dan haiwan ternakan dia pun makan semua roti tu sampai habis.
Untuk tanda berterima kasih kepada org tua tu, pengembala tu memberikan seekor kambing ternakan dan meneruskan perjalanan dia.
Masa berlalu setelah berbulan2 dan bertahun2, dan apabila Sayyidina Musa A.S. melalui lagi kawasan orang tua tu.
Dengan kagum beliau mendapati bahawa tempat orang tua itu tinggal, telah bertukar menjadi sebuah taman.
Ada pokok-pokok buah-buahan tumbuh berhampiran, dan haiwan2 ternakan meragut tidak jauh dari situ.
Terdapat sebuah ladang gandum, dan suasana kesejahteraan. Sayyidina Musa A.S. mendapat tahu bahawa semua ini adalah milik orang tua yang sama.
Nabi Musa pun menjadi hairan, kerana dia tahu apa yang ditulis dalam takdir orang tua itu - sebuku roti sehari - Sayyidina Musa A.S. pergi untuk mengetahui apa yang terjadi.
"Bagaimana ini boleh berlaku? Sebuku roti sehari adalah apa yang tertulis .. namun dia memiliki begitu banyak lagi .."
Jawapannya, sesuatu yang kita semua perlu mengambil iktibar:
Satu buku roti adalah Rizq (rezeki) yang telah ditulis untuk orang tua tu.
Pokok-pokok buah-buahan, binatang ternakan dan ladang tanaman adalah BARAKAH yang datang dari penerimaan apa yang telah tertulis untuk kehidupan dia.
Semua tu adalah ganjaran atas kepercayaan sempurna pada Allah SWT.
Barakah adalah hasil daripada peralihan dalam tumpuan dari apa yang dia mahu, kepada mensyukuri dan menikmati apa yang dia ada sehinggakan walaupun selepas makan seberapa banyak yang dia mahu, dia tetap mempunyai baki. Keperluannya telah menjadi sangat kecil.
Kelimpahan barakah ini diberikan dalam kehidupan orang tua itu disebabkan kemurahan hati dan kesediaan untuk berkongsi apa yang dia ada.
Jadi Rezeki memang ditakdirkan...
Tetapi ..
BARAKAH datang apabila kita bertaqwa kepada Allah SWT, apabila kita bermurah hati dengan apa yang kita ada, apabila kita bersyukur dan apabila kita meletakkan Ibadah & Zikir Allah SWT di atas segala-galanya.
Semoga Allah SWT menjadikan kita dalam kalangan hambaNya yang bersyukur, taat dan murah & besar hati. AMEEN.


Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D