Istimewa Shaklee Bulan Oktober 2015 Yang Pasti Buat Korang Bergetar Tulang Rusuk..

Ye banyak sangat yang best bulan ni.. Kat entry ni saya nak share kat korang tentang berapa istimewanya bulan Oktoer 2015 ni.. 

Kalau biasa tu setiap bulan akan ada promosi bulanan dari Shaklee, tapi dalam entry ni korang akan dapt lebih daripada promosi bulanan.. Semua yang bakal korang baca mesti akan buat korang teruje.. Percaya lah sebab semua ni seronok sangat dan semua ini juga bakal berakhir pada hujung bulan ni.. 

Jom kite imbas kembali semua entry yang ohsem sangat dan bakal menggegarkan hati, jantung dan limpa korang.. hehehhe...



Anda berpeluang mendapat diskaun sebanyak 5% untuk setiap satu set di dalam Yes Wellness Sets. HANYA UNTUK BULAN INI SAHAJA.



Berita baik buat ibu-ibu yang bakal hamil, baru tahu anda hamil atau yang sedang hamil. Healthy Prenatal Set ini adalah salah satu daripada set yang terkandung didalam Yes Wellness Sets. Diskaun 5% khas buat anda.. (Anda berpeluang mendapat satu lagi botol Vita Lea jika anda membeli set ni.. HANYA UNTUK BULAN INI SAHAJA.




Sedang menghitung hari menanti ahli baru dalam keluarga? Pastikan Healthy Postnatal Set ini menjadi teman anda semasa waktu berpantang nanti ya. Pastinya set berpantang terbaik untuk anda. (Anda berpeluang mendapat satu lagi botol Vita Lea jika anda membeli set ni.. HANYA UNTUK BULAN INI SAHAJA.



Gemarkan aktiviti sukan dan mahu terus 'fit' tetapi masih tercari-cari makanan tambahan yang sebaiknya untuk tubuh badan anda? Healthy Fitness Set ini amat sesuai buat abang-abang SADO dan kakak-kakak yang gemarkan aktiviti zumba dan sebagainya. Set ini hanya untuk anda diskaun 5%. HANYA UNTUK BULAN INI SAHAJA.



'Sirap Shaklee' ni pon ade promosi juga tau.. Diakaun 5% untuk 2 botol yang anda beli pada bulan ini. Ya bulan ini last.. Bulan depan dah tak de. Cepat sebelum terlambat.



Sangat bertuah sangat buat ibu-ibu yang sedang hamil dan yang baru melahirkan.. Ini kerana dengan setiap pembelian Prenatal dan Postnatal Pack akan memperolehi satu lagi Vita Lea secara percuma. Untung berganda-ganda.



Sempena ulang tahun yang ke 100 pembuatan Vita Lea ini, Shaklee Malaysia menawarkan 1 botol Vita Lea untuk ahli baru yang mendaftar dan membuat pembelian (sekurang-kurangnya 1 produk) dan promosi ini bakal berakhir pada bulan ini. HANYA UNTUK BULAN INI SAHAJA.




PROMOSI BULANAN (OKTOBER 2015)

GLA Complex dan OmegaGuard 
Beli 2 dan anda dapat 5% diskaun.




PROMOSI BULANAN (OKTOBER 2015)

GLA Complex dan OmegaGuard
Beli 7 dengan harga 6 botol (beli 6 dapat 1 PERCUMA)




CLEARANCE SALE!!!
Beli 2 Vita E anda akan dapat diskaun sebanyak 50% (dah macam BUY 1 FREE 1 je). Selagi stock masih ada.. HANYA UNTUK BULAN INI SAHAJA.





PROMOSI BULANAN (OKTOBER 2015)

Vita Lea Fir Children
Beli 4 dengan harga 3 botol (beli 3 dapat 1 PERCUMA)


Hehehehe.. banyak gile kan yang boleh buat korang rase bergetar tulang rusuk sampai ke tulang lutut.. hehehhe..


 Jika anda berminat dengan vitamin Shaklee jangan segan silu untuk menghubungi saya. Anda juga boleh mendaftar untuk menjadi ahli Shaklee dan anda juga berpeluang mendapat Vita Lea secara PERCUMA!!! (selagi masih dalam promosi)

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥hidawati.kadiso@gmail.com
♥eda83.blogspot.com
♥www.facebook.com/edaejaishop


Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Klik DISINI UNTUK TUTORIAL membeli secara online.



Promosi Shaklee Oktober 2015 : GLA / Omega Guard Buy 7 at 6, GLA / Omega Guard Buy 2 LESS 5%, Vita-Lea For Children Buy 4 At 3 Promotion & Vita E Buy 2 @ 50% Off..



Pejam celik pejam celik dah bulan oktober dah.. tak lama lagi dah nak habis tahun ni.. sekejap ke kan.. So macam biase la setiap bulan Shaklee mesti ade buat promosi.. korang nak tau promosi ape bulan ni?? jom kite tengok..


Ye bulan ni promosi GLA complex atau Omega Guard beli 7 tapi bayar untuk 6 botol sahaja.. (same je macam kite beli 6 pree 1) gitu le kekdahnye. 

Untuk GLA Complex beli 6 x RM96.73 = RM580.35 (harga termasuk GST)

  Omega Guard pula beli 6 x RM144.16 = RM864.96 (harga termasuk GST)

Tapi saya jual TIDAK termasuk GST, jadi untuk 6 botol GLA Complex ni anda cuma membayar

6 botol x RM91.25 = RM547.50 dan FREE lagi satu botol GLA Complex (Jimat RM32.85)

Dan sama juga dengan Omega Guard.. untuk mendapatkan 7 botol Omega Guard anda hanya perlu membayar

 6 botol x RM136 = RM816 dan FREE lagi satu botol (jimat RM48.96)

Banyak boleh jimat kan.. kalau nak lebih jimat boleh kongsi-kongsi beli dengan kawan-kawan seopis, adik, kakak, makcik dan sepupu sepapat.. 


Kalau tak suka nak beli banyak-banyak pon tak pe... Shaklee memang suka bagi promosi yang best..





Taraaaa.. caya tak? kalau nak beli 2 botol GLA Complex atau Omega Guard pon dapat diskaun LESS 5% tau.. 

Harga 2 botol GLA Complex yang masih ade GST pon RM193.46
kalau tak termsuk GST mesti lebih murah dan berbaloi-baloi kan.. hanya RM173.37 sahaja untuk 2 botol GLA Complex.. (harga tanpa GST)

Bagi Omega Guard pula harga 2 botol Omega Guard yang masih ada GST adalah RM288.32 dan saya hanya , menjual dengan harga tanpa GSP iaitu RM258.40 sahaja..

Nak tahu apa lagi promosi bulan Oktober 2015 ni??


Pihak Shaklee sangatlah baik hati sebab promosi Vita Lea For Children ni disambung dari bulan lepas ke bulan ini.. 

Untuk ibubapa yang agak terlepas dengan promosi bulan lepas, boleh dapatkan Vita lea untuk kanak-kanak ni pada bulan ni dengan harga yang sama dengan bulan lepas.. 

Promosinya tetap sama iaitu RM352.98 TETAPI anda boleh dapat membeli hanya RM333 untuk 4 botol Vita Lea For Children..


Teruskan membaca entry ini ya.. kerana pengumuman di bawah ni pasti lebih mengujakan anda.. ini adalah berita sangat serius..



Jangan tonyoh-tonyoh mata.. poster ini tak de yang salah.. semual betul.. ya hanya untuk bulan ini pihak Shaklee sangatlah baik hati nak buat promosi Vita E ni.. 

Kalau korang nak beli 2 botol Vita E korang akan dapat 50% OFF tau.. dah macam beli 1 PERCUMA 1 pulak.. 

Kalau dulu korang beli 2 botol Vita E kene bayar RM157.94 x 2 = RM315.88
Tapi untuk bulan ni kalau beli 2 botol cuma bayar RM157.94 sahaja.. 

Tapi korang kene ingat yang ni CLEARANCE SALE.. sape lambat tak dapat jangan gigit jari okeh.. 

 Jika anda berminat dengan vitamin Shaklee jangan segan silu untuk menghubungi saya. Anda juga boleh mendaftar untuk menjadi ahli Shaklee dan anda juga berpeluang mendapat Vita Lea secara PERCUMA!!! (selagi masih dalam promosi)

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥hidawati.kadiso@gmail.com
♥eda83.blogspot.com
♥www.facebook.com/edaejaishop


Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Klik DISINI UNTUK TUTORIAL membeli secara online.

Korang Tau Tak??




Ya.. dengan mengambil 4 biji OsteMatrix dapat mengurangkan kekejangan kaki semasa hamil..

Jangan segan silu untuk menghubungi saya agar saya boleh daftarkan anda untuk menjadi ahli Shaklee dan anda juge berpeluang mendapat Vita Lea secara PERCUMA!!!

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥hidawati.kadiso@gmail.com
♥eda83.blogspot.com
♥www.facebook.com/edaejaishop


Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Klik DISINI UNTUK TUTORIAL membeli secara online.