Promosi Shaklee Oktober 2015 : GLA / Omega Guard Buy 7 at 6, GLA / Omega Guard Buy 2 LESS 5%, Vita-Lea For Children Buy 4 At 3 Promotion & Vita E Buy 2 @ 50% Off..



Pejam celik pejam celik dah bulan oktober dah.. tak lama lagi dah nak habis tahun ni.. sekejap ke kan.. So macam biase la setiap bulan Shaklee mesti ade buat promosi.. korang nak tau promosi ape bulan ni?? jom kite tengok..


Ye bulan ni promosi GLA complex atau Omega Guard beli 7 tapi bayar untuk 6 botol sahaja.. (same je macam kite beli 6 pree 1) gitu le kekdahnye. 

Untuk GLA Complex beli 6 x RM96.73 = RM580.35 (harga termasuk GST)

  Omega Guard pula beli 6 x RM144.16 = RM864.96 (harga termasuk GST)

Tapi saya jual TIDAK termasuk GST, jadi untuk 6 botol GLA Complex ni anda cuma membayar

6 botol x RM91.25 = RM547.50 dan FREE lagi satu botol GLA Complex (Jimat RM32.85)

Dan sama juga dengan Omega Guard.. untuk mendapatkan 7 botol Omega Guard anda hanya perlu membayar

 6 botol x RM136 = RM816 dan FREE lagi satu botol (jimat RM48.96)

Banyak boleh jimat kan.. kalau nak lebih jimat boleh kongsi-kongsi beli dengan kawan-kawan seopis, adik, kakak, makcik dan sepupu sepapat.. 


Kalau tak suka nak beli banyak-banyak pon tak pe... Shaklee memang suka bagi promosi yang best..





Taraaaa.. caya tak? kalau nak beli 2 botol GLA Complex atau Omega Guard pon dapat diskaun LESS 5% tau.. 

Harga 2 botol GLA Complex yang masih ade GST pon RM193.46
kalau tak termsuk GST mesti lebih murah dan berbaloi-baloi kan.. hanya RM173.37 sahaja untuk 2 botol GLA Complex.. (harga tanpa GST)

Bagi Omega Guard pula harga 2 botol Omega Guard yang masih ada GST adalah RM288.32 dan saya hanya , menjual dengan harga tanpa GSP iaitu RM258.40 sahaja..

Nak tahu apa lagi promosi bulan Oktober 2015 ni??


Pihak Shaklee sangatlah baik hati sebab promosi Vita Lea For Children ni disambung dari bulan lepas ke bulan ini.. 

Untuk ibubapa yang agak terlepas dengan promosi bulan lepas, boleh dapatkan Vita lea untuk kanak-kanak ni pada bulan ni dengan harga yang sama dengan bulan lepas.. 

Promosinya tetap sama iaitu RM352.98 TETAPI anda boleh dapat membeli hanya RM333 untuk 4 botol Vita Lea For Children..


Teruskan membaca entry ini ya.. kerana pengumuman di bawah ni pasti lebih mengujakan anda.. ini adalah berita sangat serius..



Jangan tonyoh-tonyoh mata.. poster ini tak de yang salah.. semual betul.. ya hanya untuk bulan ini pihak Shaklee sangatlah baik hati nak buat promosi Vita E ni.. 

Kalau korang nak beli 2 botol Vita E korang akan dapat 50% OFF tau.. dah macam beli 1 PERCUMA 1 pulak.. 

Kalau dulu korang beli 2 botol Vita E kene bayar RM157.94 x 2 = RM315.88
Tapi untuk bulan ni kalau beli 2 botol cuma bayar RM157.94 sahaja.. 

Tapi korang kene ingat yang ni CLEARANCE SALE.. sape lambat tak dapat jangan gigit jari okeh.. 

 Jika anda berminat dengan vitamin Shaklee jangan segan silu untuk menghubungi saya. Anda juga boleh mendaftar untuk menjadi ahli Shaklee dan anda juga berpeluang mendapat Vita Lea secara PERCUMA!!! (selagi masih dalam promosi)

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥hidawati.kadiso@gmail.com
♥eda83.blogspot.com
♥www.facebook.com/edaejaishop


Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Klik DISINI UNTUK TUTORIAL membeli secara online.

No comments: