Set Bersalin Paling Ohsem..


Ini set bersalin saya.. saya makan selepas bersalin hari tu.. dan sampai sekarang teruskan makan.. (masa pregnant pon makan juga set hamil shaklee)
Set bersalin ni mesra pengguna.. sebab set ni bukan dari herba yang boleh menaikkan tahap demam kuning anak.. biasa la kan baby baru lahir kene demam kuning.. kalau kuning yang sekejap tu normal la kan.. kalau berpanjangan mau darah tinggi juga kita nak hadap..
Buat pengetahuan saya memang berdarah O+ dan suami pon sama O+ juga.. bila dah dua2 darah O+ maka anak pon sama O+ yang boleh menyebabkan demam kuning yang berlarutan.. bila ingat balik anak yang pertama kene kuning dulu, rasa nak menangis je mengulang klinik dan hospital setiap hari sampai la habis pantang tapi kuning die masih belum hilang.. suspek anak kencing kotor, sedih betul bila ingat balik waktu tu.. kat kaki ngan tangan kene amek darah.. cian baby kecik..
Antara salah satu sebab saya suka sangat kerana adanya Vita Lea yang boleh stabilkan hb.. dan banyakkan darah.. lepas besalin kan darah banyak hilang.. sesuai sangat Vita Lea ni.. keladang saya amek 2 bijik skali makan.. B Complex pula boleh dijadikan sebagai penenang.. maklom saja la lepas bersalin hormon bertukar dan macam2 boleh jadi.. sebagai contoh: meroyan.. mintak jauh la kan.. bila hati tenang tak de la kepala kita dok pikir yang bukan2 masa dalam pantang.. Ostermatrix pula sesuai sangat makan waktu malam sebelum tidur supaya esoknye mudah nak membuang.. sape pernah bersalin tau la macam mane seriaunnye nak membuang.. risau jahitan tebukak.. betol tak?? Zinc plak sangat bagus untuk baiki luka dalam dan luar.. haaa... korang tau tak kenapa ramai orang bersalin makan ikan haruan?? Sebab dalam ikan haruan terkandung zinc yang banyak.. jadi kalau korang rase ikan haruan tu hanyir atau pon rase susah nak telan, amek je pil zinc ni..same je fungsinya dan paling penting mudah diambil.. just telan je dengan air.. gandingan vitamin c dengan vita lea memang sangat bagus untuk badan kita.. lepas besalin memang banyak yang badan kita perlu baiki.. banyak tisu2 badan yang rosak dan perlu diperbaiki..
Ye, ini pengalaman sendiri dan bukan cedok testimoni orang lain.. semoga apa yang saya kongsikan dapat manfaat kita bersama.. perkara yang elok kenapa mesti nak disorok ye dak..
Ada yang nak cuba rasai Set Bersalin Shaklee ni?? Meh pm tepi..
🌷
Eda Ejai
013-3976474


Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Pencuci Dapur Paling Ohsem.. #BasicH


~GUNA PRODUK YANG SELAMAT~
Suami saya suka memasak.. Kalau suami dah pakai topi chef saya memang angkat bendera putih.. hehehe.. macam biasa la, kalau saya masak saya la yang cuci dapor, kalau suami masak saya juga la yang kene cuci..
Inilah dia pencuci kegemaran saya bila di dapor.. Basic H..
Basic H bertindak sebagai pencuci dan sangat serbaguna! Basic H ada banyak kebaikan dan kelebihan yang kita sendiri kadang-kadang tak pernah terfikir.. (✿◠‿◠)
Kenapa korang pon kene ada Basic H kat dalam rumah korang?
 mempunyai kepekatan yang tinggi
 dapat menghilangkan kotoran, gris, dan banyak lagi
 tidak perlu dibilas
 tidak meninggalkan sisa sabun
 tanpa toksik
 surfaktan biodegradasi

Bagaimana Basic H Shaklee BERBEZA dengan produk pencuci yang lain?!
SELAMAT!
➻ tidak bertoksik
➻ tanpa gas beracun
➻ tanpa bahan kimia yang berbahaya
➻ tanpa bahan pewangi
➻ lembut pada tangan
➻ mengandungi kandungan pH yang seimbang
➻ tanpa klorin

BERKESAN!
➻ mampu menanggalkan kotoran yang berminyak
➻ 16 auns Basic H boleh dicairkan di dalam 48 gelen air kerana kepekatannya yang tinggi!!

MESRA ALAM!
➻ diekstrak daripada ramuan semulajadi seperti jagung dan kelapa
➻ tanpa fosfat
➻ diisi di dalam bungkusan yang boleh dikitar semula
➻ tanpa bahan pewarna
➻ selamat untuk sistem septik dan pembentungan

Yang penting kalau kite tersembur Basic H ni kat makanan pon tak pe sebab die bukan racun.. selamat digunakan..
Pastikan korang ada Basic H kat rumah korang! Boleh digunakan untuk pelbagai kegunaan.. Korang boleh menggunakannya untuk membersihkan kebanyakan benda di dalam rumah.. Serius nih..
Ada yang nak cuba Basic H ni?? Meh pm tepi..
🌷
Eda Ejai
013-3976474



Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D





Mari Dapatkan Produk Shaklee Dari Eda..




Ramai yang tanya macam mana pelanggan Shaklee saya berjumpa dengan saya untuk mendapatkan produk Shaklee yang super duper hebat ni??

Macam mana nak mulakan ya.. ermmmm...

Sejujurnya kebanyakan pelanggan Shaklee saya datang dari blog.. blog ni --> eda83.blogspot.my.. tak tau ntah dari mana derang baca.. derang berkenan, wasap atau telegram dan terus bank in.. 

Lepas tu dah boleh buat order kat web Shaklee2u.. Dalam 2-3 hari barang dah sampai ke pelanggan.. dan mungkin akan ambil masa dalam seminggu untuk penghantaran ke kawasan yang agak pedalaman sedikit.. Kite cuma berjumpa di alam maya saja... yang penting barang sampai.. dan buat masa ni belum ada lagi komplen dari pelanggan saya yang mengatakan barang belum sampai atau pon tak sampai2.. 

Best sangat berniaga produk Shaklee... semua dihujung jari.. kalau tak boleh buat online pon, kita boleh buat order by phone call.. Walau diceruk mane pon, masih lagi boleh dapat buat order untuk pelanggan.. Kalau dok rumah saje2 pon boleh buat order.. Senang sangat.. 

Korang nak membeli bebarang Shaklee?? Jangan segan silu la nak whatsApp atau telegram saya ya.. 

#tsunamishaklee
#teamrock
#liveamazing
#Shaklee

Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D


Nak Ke Mana Kita? #tsunamishaklee #teamrock



Bila orang tanya, ko teringin nak ke mana?? ting!! ting!! ting!! ting!! ting!!.. tiba2 banyak pulak senarai nama2 tempat yang masok ke dalam kepala kan.. Salah satunya nak ke mekah & madinah nak buat umrah.. rasenye dua tempat tu jadi tempat wajib pegi sebagai kite umat Islam kan.. Tapi dua tempat ni dah dikecualikan.. mane lagi korang nak pegi??

Jepun, Korea, China, London, Paris, New York, Dubai, Turki dan Istanbul Aku Datang (eh tajuk filem) pon masok dalam kepala berderu2.. Nanti kalau pegi bercuti mesti best kalau orang tanya asal mana.. Bangga jadi anak Malaysia.. Pas tu baru teringat yang Malaysia pon belum habis pusing.. Ya misi nak pusing satu Malaya.. Kasi jejak kaki ke pelusuk tanah Melayu termasuk Sabah dan Sarawak.. 

Negeri yang belum sempat jejak lagi kat Semenanjung Malaysia adalah Terengganu.. Yess.. Pulau Perhentian tu nampak macam best je kan.. airnya jernih dan pasti dapat menenangkan sesiapa yang bercuti ke sana.. Mesti tenang jiwa dan raga..

Nak ajak siapa?? harus la satu family nak hangkut.. seronok bila anak2 ingat bila kite pergi bercuti dan mesti derang akan ingan moment tu sampai derang besar.. Bajet pulak satu kepala dalam RM270 untuk 3 hari 2 malam.. murah la tu kan.. siap makan sume.. Kalau satu family ade 5 orang, baru RM1350 je.. Kalau ade duit lebih boleh beli oley2 atau buah tangan buat keluarga yang tak dapat nak join.. 

Bila nak pegi?? kalau hujung tahun ni macam belum sesuai lagi sebab baby kecik lagi.. kalau pertengahan tahun depan atau hujung tahun depan ok kot.. 

Yeaayyy.. semoga dapat pegi ke Pulau Perhentian, Terengganu satu hari nanti.. Kalau tak dapat ke Pulau Perhentian, dapat pegi ke tempat2 menarik kat Terengganu pon ok dah.. Lagi2 dapat solat kat Masjid Terapung & Masjid Kristal.. Moga apa yang didoakan akan makbul (sebab doa orang yang musafir ni mudah dikabulkan) heheh.. jadi mari la kita sama2 bermusafir sambil menikmati permandangan di tempat orang..

#tsunamishaklee
#teamRock
#liveamazing

Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Performance Drink Sangat Sesuai Diambil Pada Bulan Ramadhan..


Ini air minuman kegemaran saya.. ya Performance Drink.. 
.
Kenapa saya suka?? Pertama sekali sebab SEDAP.. Bila bancuh pon rasa macam manis-manis buah je.. Dan paling best sebab mudah ditelan.. Bancuh je dengan air (nak sedap campur dengan ESP) dan shake uollsss..
.
Sebenarnya bukan sebab sedap je, Performance Drink ni dapat bekalkan tenaga dengan pantas dan boleh mengelakkan dehidrasi akibat kekurangan cecair dalam badan. (Sangat sesuai dalam bulan puasa ni dan sesuai juga buat ibu menyusu macam ai ni kan..)
.
Performance Drink ni juga sebenarnya ala2 minuman isotonik yang biasa atlet minum tu.. Cuma ianya bebas gas atau tidak berkarbonat, kurang kandungan gula, tiada lemak, tiada alkohol, tak de bahan tiruan, pewarna atau pengawet tambahan. Dirumus khas dengan kandungan sodium, potasium dan karbohidrat yang mencukupi.. Mempunyai kadar natrium yang rendah dan mempercepatkan kadar penyerapan cecair dalam tubuh.. Membantu mengatasi dahaga.
Bersifat isotonik dimana jumlah kepekatan karbohidrat dalam Performance drink adalah sama dengan darah kita.. ini memudahkan proses penyerapan sekaligus meningkatkan kadar gula dalam darah.. kesannya tubuh lebih bertenaga dan cergas.. (org yang berpuasa memang elok amek ni masa bersahur)
.
Jangan tak percaya yang Performance Drink ni dah sampai ke angkasa lepas dan menjadi minuman angkasawan tau.. hebat kan..
.
#tsunamishaklee
#performancedrink
#shaklee

Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Promosi Shaklee Jun 2016 : Vita Lea For Children Buy 4 At 3 Promotion..

Seperti mana yang Eda dah beri tahu pada entry lepas, bulani bukan sahaja ada promosi Meal Shake dan Lecithin, tetapi ada lagi satu promo yag best untuk anak-anak anda..

Pihak Shaklee sangatlah baik hati sebab promosi Vita Lea For Children ni disambung dari bulan lepas ke bulan ini.. 

Untuk ibubapa yang agak terlepas dengan promosi bulan lepas, boleh dapatkan Vita lea untuk kanak-kanak ni pada bulan ni dengan harga yang sama dengan bulan lepas.. 



Fungsi Vita Lea for Children buat anda yang belum tahu:-

- Menyokong jangka hayat hati, usus dan mata.
- Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh.
- Melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan yang tak dapat dipenuhi daripada pemakanan harian.
- Melindungi kesihatan jantung, otot dan fungsi saraf.
- Memberikan perlindungan menentang kerosakan radikal bebas.
- Meningkatkan kekuatan tulang dan sistem imunisasi.
- Membekalkan makanan kepada sel badan untuk tubuh yang lebih sihat dan bertenaga.
- Menyokong pembinaan tulang yang kuat dan kesihatan tulang.
- Meningkatkan kesihatan paru-paru, kolon dan prostat.
- Meningkatkan penghasilan sel darah merah untuk mengelakkan anemia atau merawat anemia.
- Mencegah penyakit beguk (tiroid)
- Mengekalkan tekanan darah yang normal dan rentak jantung yang normal.
- Membantu meningkatkan kecerdasan minda.
- Melancarkan proses pencernaan.
- Membantu memulihkan selera makan.
- Membantu seimbangkan hormon dan bahan kimia dalam badan.
- Membantu daripada makanan.


Vita Lea untuk kanak-kanak ni ade 60 tablet yang boleh dikunyah.. sedap.. rasa anggur..

kalau kita bahagikan, satu biji cuma berharga RM1.85.. Tetapi untuk promosi ni RM333 bahagi dengan 240 biji (4 botol) bersamaan dengan RM1.39 sahaja.. satu botol boleh tahan sehingga 2 bulan..
Apa kata kita cuba laburkan dalam RM1.39 sehari agar anak anda lebih sihat, cergas dan cerdas..

Promosi Vuta Lea ni tetap sama dengan bulan lepas iaitu RM352.98 TETAPI anda boleh dapat membeli hanya RM333 untuk 4 botol Vita Lea For Children.. sangat berbaloi..


Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Promosi Shaklee Jun 2016 : Lecithin Buy 4 At 3 Promotion..


Rentetan dari entry sebelum ni tentang promosi Meal Shakes beli 3 percuma 1 pada bulan Jun 2016 ni, ya dalam entry ni pon Eda masih lagi nak cerita tentang promosi bulan ni.. 

Yess.. Lecithin pon ade promo bulan ni.. 


Kenapa ramai yang genarkan lecithin ni??? inilah jawapannya.. 

- Lecitin mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian
- Lecithin memainkan peranan utama dalam penyerapan zat-zat penting dari saluran darah ke dalam sel-sel badan
- Lecithin membantu mengurangkan atau mencegah penyakit berkaitan hati
- Lecitin membantu sistem imunisasi dengan membalut sel darah merah kita dan seterusnya memberi perlindungan dari serangan virus, kuman dan bakteria
- Membantu sel otak berkembang,penting dalam transmisi saraf impuls dalam otak dan memainkan peranan dalam neuro transmitter

Dan memang macam tau-tau je kan bile bulan puasa keluar pulak promo lecithin ni kan.. Sesuai sangat kan.. boleh kurangkan berat badan..





Beli 3 x RM55.65 = RM166.95 (harga termasuk GST)

Tapi saya jual TIDAK termasuk GST, jadi untuk 3 canister ni anda cuma membanyar
3 canister x RM52.50 = RM157.50 dan FREE lagi satu botol.. 

Banyak boleh jimat kan.. kalau nak lebih jimat boleh kongsi-kongsi beli dengan kawan-kawan seopis, adik, kakak, makcik dan sepupu sepapat.. 


Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Promosi Shaklee Jun 2016 : Meal Shakes Buy 4 At 3 Promotion..

Apa yang menarik bulan Jun 2016 ni ya??

Ya, untuk kali ni tak de promosi beli 6 percuma 1 tau.. tapi ada beli 3 percuma 1.. lebih berbaloi-baloi dari yang biase tu.. kalau biase beli 6 free 1, tapi kali ni beli 6 boleh dapat free 2.. syok kan.. 

Antara produk Shaklee yang ade promosi beli 3 free 1 ni adalah Meal Shakes..



Kebaikan Meal Shake yang mungkin anda belum tahu adalah seperti berikut:

- Membantu dalam pembentukan sel-sel bagi kulit, kuku, rambut, organ, darah, sel-sel vaksin dan lain-lain.
- Memberikan 24 jenis viamin penting daripada vitamin A ke Z dengan mineral dan mineral surih.
- Mengandugi vitamin B complex, zat besi dan copper yang penting untuk pembentukan sel darah merah yang sihat.
- Mengandungi vitamin seperti vitamin A, C, E, zinc, selenium.
- Kaya dengan vitamin dan mineral termasuk asid folik, biotin, kalsium dan megnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses kanak-kanak membesar.
- Membantu mengatasi masalah sembelit di kalangan kanak-kanak.
- Kaya denga serat larut yang membantu mengeluarkan lemak berlebihan san bahan buangan daripada kolon dan perut.

Beli 3 x RM120.58 = RM361.74 (harga termasuk GST)

Tapi saya jual TIDAK termasuk GST, jadi untuk 3 canister ni anda cuma membanyar
3 canister x RM113.75 = RM341.25 dan FREE lagi satu canister.. 

Banyak boleh jimat kan.. kalau nak lebih jimat boleh kongsi-kongsi beli dengan kawan-kawan seopis, adik, kakak, makcik dan sepupu sepapat.. 


Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D




Masa Untuk Berhenti Merokok Selama-lamanya..



Masa bulan puasa, ramai orang yang hisap rokok akan pasang niat untuk berhenti rokok.adakah anda salah sorang?

Masih belum terlambat sebab kalau kita masih hidup sampai saat ini, bermakna Allah swt masih beri kita peluang untuk berhijrah dan menjadi lebih baik!

Ramai tewas dengan dugaan rokok sebab ketagihan nikotin, mendapan tar dah menutup paru-paru dan menukar tunas rasa sebab rokok ni dalam sedap duk hisap sebenarnya ia merosakkan organ dalaman satu persatu daripada sel, organ, dan seluruh sistem

Kita belum sedar sebab kita tak ambil tahu kesannya pada masa akan datang!

Jadi kalau betul-betul tekad nak berhenti, Eda nak sarankan sahabat-sahabat yang sentiasa dirahmati Allah swt untuk:- 

1. Tidak beli rokok dah
2. Tak curi nk hisap rokok
3. Ikhtiar berhenti terus!

Antara ikhtiarnya adalah,
1. Banyakkan minum air kosong
2. Makan buah sayur salad kalau terasa nak hisap rokok
3. Buat tabung duit rokok. Dari duk bazir beli rokok, baik masuk tabung. Cukup
time, sedekahlah ke masjid ataupun anak yatim lebih banyak ganjarannya.

Selain itu, apabila kita dah tekad dan katakan tidak pada rokok, badan kita dalam masa sama akan merasai perubahan. Di saat perubahan itu, anda perlu recover kesemua nutrien yang dah dimusnahkan sebab rokok dengan pengambilan makanan seimbang dan alternatif paling baik adalah pengambilan makanan tambahan ataupun supplement yang memang sah ada cukup nutrisi dan khasiatnya.



Antara supplement paling penting adalah Antioksidan! yang bertindak melindungi sel daripada radikal benas dan membaiki DNA, sel yang dah rosak asbab rokok ke arah yang lebih sihat dan betenaga.

Apa yang paling penting adalah, gayakan hidup sihat selepas ini

1. Makan seimbang
2. Exercise
3. Ambil supplement untuk ckupkan nutrisi dan zat untuk badan lebih bertenaga dan sihat

Perlukan bantuan?
Eda bersedia membantu sahabat yang tekad nak berhenti dan jauhi dr Rokok!
Sedap dihisap, tetapi ia 'mematikan' dari dalam..

Jadi mengapa anda tunggu lagi.. Jika anda berminat boleh terus hubungi saya..

Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D