Korang Tau Tak 10-9-2015




Ye ini banar.. kalau korang stress try la makan sebijik B complex.. insyaAllah korang akan rasa lebih tenang.. 

Sesuai sangat la B complex ni untuk abang2 dan kakak2 kat office yang bekerja dengan stress yang datang dari pelbagai sudut.. tak lupa juga ibu2 surirumah yang stress sampai rambut semua gugur berabur kat lantai.. sesuai sangat lah B complex ni untuk korang.. 

Ini berita sangat serius.. hehehhe.. percayalah bahawa ianya benar belaka..


 Jika anda berminat dengan vitamin Shaklee jangan segan silu untuk menghubungi saya. Anda juga boleh mendaftar untuk menjadi ahli Shaklee dan anda juga berpeluang mendapat Vita Lea secara PERCUMA!!! (selagi masih dalam promosi)

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥hidawati.kadiso@gmail.com
♥eda83.blogspot.com
♥www.facebook.com/edaejaishop


Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Klik DISINI UNTUK TUTORIAL membeli secara online.


PERCUMA Vita Lea | Dengan Setiap Pembelian Prenatal atau Postnatal Pack...


PERCUMA!!! PERCUMA!!! PERCUMA!!!

Hadoi la.. dah naik gila bila tengok Shaklee asyik nak bagi percuma je semua ni.. biar betul nak bagi percuma lagi???



Saya baru dapat tahu yang Shaklee nak bagi PERCUMA Vita Lea buat pembeli yang membeli Prenatal Pack ATAU Postnatal Pack.. macam tak percaya je.. 

Baru bulan Mei lepas Shaklee ade buat promosi nak bagi percuma Vita Lea untuk ahli baru yang mendaftar dari bulan Mei sehingga Oktober 2015 dan kali ini Shaklee nak lagi bagi PERCUMA Vita Lea untuk yang membeli Prenatal Pack atau pon Postnatal Pack..

Buat rakan-rakan yang sudah hampir telupa dengan Prenatal dan Postnatal Pack, jom kita imbas kembali.. 


Ni la Prenatal Pack yang saya katakan tadi.. Bagi yang bakal membeli set ini, anda akan dapat semua vitamin seperti yang tertera pada gambar diatas DAN anda bakal dapat sebotol lagi Vita Lea secara PERCUMA!!!




Ini pula Postnatal Set yang saya perkatakan tadi.. 

Apa yang saya boleh katakan adalah bulan ini memang akan buat kite untung yang sangat berbaloi-baloi dengan produk Shaklee kerana: 

-Beli YESS Wellness Pack (termasuk Prenatal & Postnatal Pack) dapat LESS 5%.
- Beli Prenatal ATAU Postnatal Pack dapat FREE Vita Lea sebotol.
- Register ahli pon akan dapat FREE Vita Lea sebotol (kalau dah jadi ahli pon untung juga sebab dapat beli dengan harga ahli).

Belum lagi dicampur dengan promosi rasmi Shaklee setiap bulan.. wahhhh.. bahagianyaa... memang tidur dengan senyum bila tengok promosi berganda-ganda macam ni..

Khas buat mak yong dan mak tang, bulan ni memang bulan untuk korang la.. serius best sangat promosi bulan ni.. kene cepat beertindak.. jangan sampai dah habis promosi baru nak beli, mase tu saya pon tak dapat nak tolong.. hehehhe...


 Jika anda berminat dengan vitamin Shaklee jangan segan silu untuk menghubungi saya. Anda juga boleh mendaftar untuk menjadi ahli Shaklee dan anda juga berpeluang mendapat Vita Lea secara PERCUMA!!! (selagi masih dalam promosi)

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥hidawati.kadiso@gmail.com
♥eda83.blogspot.com
♥www.facebook.com/edaejaishop


Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Klik DISINI UNTUK TUTORIAL membeli secara online.


segmen blogwalking Hari Kebangsaan 2015 bersama ayuinsyirah



Segmen dari blogger Ayu. Segmen blogwalking sempena Hari Kebangsaan 2015.

Sesape nak join boleh klik je banner kat atas ni.. 

#Malaysia
#sehatisejiwa

Segmen tamat pada 5 September 2015. sempat lg ni nak join.. =D

support Ayu...


Promosi Shaklee September 2015 : ESP Buy 7 at 6, ESP Buy 2 LESS 5% & Vita-Lea For Children Buy 4 At 3 Promotion..




Assalamualaikum buat semua kawan-kawan.. Selamat datang September.. selamat datang kegembiraan.. pergi jauh-jauh segala kedukaan.. hehehhee.. =D

Hari ni dah masuk 2hb September 2015.. hari baru bulan baru dan promosi Shaklee juge ade promosi baru..

Setiap bulan baru memang akan rasa teruja dengan promosi Shaklee yang sangat best.. Promosi pertama untuk bulan ini adalah..



Ye bulan ni promosi ESP beli 7 tapi bayar untuk 6 canister sahaja.. (same je macam kite beli 6 pree 1) gitu le kekdahnye. 

Beli 6 x RM159 = RM954 (harga termasuk GST)

Tapi saya jual TIDAK termasuk GST, jadi untuk 6 canister ni anda cuma membanyar
6 canister x RM150 = RM900 dan FREE lagi satu canister.. 

Banyak boleh jimat kan.. kalau nak lebih jimat boleh kongsi-kongsi beli dengan kawan-kawan seopis, adik, kakak, makcik dan sepupu sepapat.. 


Kalau tak suka nak beli banyak-banyak pon tak pe... Shaklee memang suka bagi promosi yang best..

Taraaaa.. caya tak? kalau nak beli 2 canister ESP pon dapat diskaun LESS 5% tau.. 

Harga 2 canister yang masih ade GST pon RM302.10
kalau tak termsuk GST mesti lebih murah dan berbaloi-baloi kan.. hanya RM285 sahaja untuk 2 canister..


Nak tahu apa lagi promosi bulan September 2015 ni??


Pihak Shaklee sangatlah baik hati sebab promosi Vita Lea For Children ni disambung dari bulan lepas ke bulan ini.. 

Untuk ibubapa yang agak terlepas dengan promosi bulan lepas, boleh dapatkan Vita lea untuk kanak-kanak ni pada bulan ni dengan harga yang sama dengan bulan lepas.. 

Promosinya tetap sama iaitu RM352.98 TETAPI anda boleh dapat membeli hanya RM333 untuk 4 botol Vita Lea For Children..



 Jika anda berminat dengan vitamin Shaklee jangan segan silu untuk menghubungi saya. Anda juga boleh mendaftar untuk menjadi ahli Shaklee dan anda juga berpeluang mendapat Vita Lea secara PERCUMA!!! (selagi masih dalam promosi)

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥hidawati.kadiso@gmail.com
♥eda83.blogspot.com
♥www.facebook.com/edaejaishop


Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Klik DISINI UNTUK TUTORIAL membeli secara online.