PERCUMA Vita Lea | Dengan Setiap Pembelian Prenatal atau Postnatal Pack...


PERCUMA!!! PERCUMA!!! PERCUMA!!!

Hadoi la.. dah naik gila bila tengok Shaklee asyik nak bagi percuma je semua ni.. biar betul nak bagi percuma lagi???



Saya baru dapat tahu yang Shaklee nak bagi PERCUMA Vita Lea buat pembeli yang membeli Prenatal Pack ATAU Postnatal Pack.. macam tak percaya je.. 

Baru bulan Mei lepas Shaklee ade buat promosi nak bagi percuma Vita Lea untuk ahli baru yang mendaftar dari bulan Mei sehingga Oktober 2015 dan kali ini Shaklee nak lagi bagi PERCUMA Vita Lea untuk yang membeli Prenatal Pack atau pon Postnatal Pack..

Buat rakan-rakan yang sudah hampir telupa dengan Prenatal dan Postnatal Pack, jom kita imbas kembali.. 


Ni la Prenatal Pack yang saya katakan tadi.. Bagi yang bakal membeli set ini, anda akan dapat semua vitamin seperti yang tertera pada gambar diatas DAN anda bakal dapat sebotol lagi Vita Lea secara PERCUMA!!!




Ini pula Postnatal Set yang saya perkatakan tadi.. 

Apa yang saya boleh katakan adalah bulan ini memang akan buat kite untung yang sangat berbaloi-baloi dengan produk Shaklee kerana: 

-Beli YESS Wellness Pack (termasuk Prenatal & Postnatal Pack) dapat LESS 5%.
- Beli Prenatal ATAU Postnatal Pack dapat FREE Vita Lea sebotol.
- Register ahli pon akan dapat FREE Vita Lea sebotol (kalau dah jadi ahli pon untung juga sebab dapat beli dengan harga ahli).

Belum lagi dicampur dengan promosi rasmi Shaklee setiap bulan.. wahhhh.. bahagianyaa... memang tidur dengan senyum bila tengok promosi berganda-ganda macam ni..

Khas buat mak yong dan mak tang, bulan ni memang bulan untuk korang la.. serius best sangat promosi bulan ni.. kene cepat beertindak.. jangan sampai dah habis promosi baru nak beli, mase tu saya pon tak dapat nak tolong.. hehehhe...


 Jika anda berminat dengan vitamin Shaklee jangan segan silu untuk menghubungi saya. Anda juga boleh mendaftar untuk menjadi ahli Shaklee dan anda juga berpeluang mendapat Vita Lea secara PERCUMA!!! (selagi masih dalam promosi)

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥hidawati.kadiso@gmail.com
♥eda83.blogspot.com
♥www.facebook.com/edaejaishop


Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Klik DISINI UNTUK TUTORIAL membeli secara online.


No comments: