Promosi Shaklee Julai 2017 : PWP Red Hot Cooler Bag With Exclusive Vivix Spoon


Yeayy.. Promosi bulan ni bukan hanya dapat beli shaker dan thumbler je, tapi dapat juga beli Cooler Bag bersama dengan sudu Vivix yang sangat eksklusif ni!!!



Nak beli beg ni pon mudah je syaratnya..

Korang boleh beli Energy For Life Set atau Men's Vital Health Set atau Amazing Golden Set For Him..


Sama macam gambar diatas, Energy For Life Set terdiri daripada 2 botol Vivix dan jumlah uvnya adalah 224uv (korang boleh beli set ni dan dapatkan keahlian secara percuma.. Jimat RM79.50)


Bagi Men's Vital Health Set pula terdiri daripada:
Vita C Plus
Vita Lea
B Complex
ESP
Omega
Vita E Complex
Vivix

Jumlah uv adalah 275uv.. kalau beli one set ni dah boleh jadi ahli FREE!!


Selain dari dua set kat atas, korang juga boleh dapatkan Amazing Golden Set For Him.. Set ni terdiri daripada:
Vita Lea
ESP
Vita C Plus
Omega Guard
B Complex
OsteMatrix
Vivix
Vita E Complex 

Jumlah uv adalah 289uv.. kalau beli set ni pon boleh jadi ahli FREE!!


 Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Promosi Shaklee Julai 2017 : PWP Tumbler Shaklee Reach For The Stars..


Bestnya promosi bulan Julai 2017 ni.. Bayar RM23.32 je dah boleh beli tumbler yang super cool nih.. (harga adal RM80.00 tau) berbaloi gile..


Tapi ada la syaratnya.. 

Syaratnya mudah saja, korang boleh beli Vitality Set yang mana ia terdiri daripada:


Total UV adalah 163uv. Boleh sangat la kalau korang nak beli set ni dan jadi ahli sekali.. boleh beli tumbler yang cantik ni dan beli shaker warna coral orange ni.. 

 Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Shaklee Shaker in Coral Orange Untuk Keahlian Baru dari 13 Julai - 31 Ogos 2017..



Yeayyy.. Ada berita baik buat yang dah berniat nak join jadi ahli Shaklee.. Ye la, daripada beli harga retail setiap bulan, lebih baik kita jadi ahli saja.. betol tak??


Nak nangis akak tengok poster Shaklee ni.. Kenapa Shaklee kejam buat akak macam ni.. akak dah la penggemar pink oren gini.. kecik hati akak tau.. 

Ya, poster kat atas ni tak menipu.. ianya benar belaka.. kalau korang jadi ahli Shaklee dalam tempoh 13 JULAI hingga 31 OGOS 2017 korang dapat beli Shaker Shaklee yang super cantik ni dengan harga RM19.08 sahaja tau.. (Harga asal RM33.90)..


Tetapi dengan syarat korang perlu beli barangan Shaklee sekurang-kurangnya 100uv dalam satu resit.. Mudah je kan.. beli set hamil atau set besalin pon dah boleh dapat 100uv lebih dah tu.. 

Untung sangat la pada sesiapa yang jadi ahli sekarang..  sebab akak pon tak dapat nak beli shaker Shaklee ni tau.. serius jeles akak..

 Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D