Mahu Jadi Ahli?

Anda berminat nak jadi ahli Shaklee? Mudah saja, jom baca :)
Cara jadi ahli Shaklee secara percuma

Pertamanya, kenapa anda mahu jadi ahli Shaklee? Adakah kerana anda pengguna tegar supplement Shaklee? jadi anda hendak menjadi ahli supaya belian bulanan anda lebih murah? Ataupun anda mungkin berminat hendak memulakan perniagaan Shaklee.


Jadi, buatlah pilihan anda. You know yourself :)
  
Setelah anda membuat pilihan, inshaa Allah, ia tidak merugikan anda.
Sekiranya anda jadi ahli Shaklee untuk guna Shaklee product, anda boleh kumpul points hasil belian produk Shaklee untuk ditukar kepada cash rebate, asalkan memenuhi syarat*.
Manakala sekiranya anda menyertai keluarga Shaklee untuk tujuan menjana pendapatan, anda akan diberi latihan ekslusif dan intensif (buat yang serius) secara online dan offline.

Jadi, bagaimana caranya nak jadi ahli Shaklee ni? 
Anda perlu ada sponsor/upline untuk mendaftar:
Dalam hal ini, sekiranya anda mahu mendaftar sendiri sebagai ahli Shaklee di HQ atau mana-mana branch Shaklee, bolehlah menggunakan ID Shaklee saya sebagai sponsor/upline anda. Walaubagaimanapun, jika anda mahu pendaftaran itu dilakukan oleh saya, sila hubungi saya di 013-3976474 atau emel sahaja ke hidawati.kadiso@gmail.com

Anda perlu membayar yuran pendaftaran keahlian. Berapa ye yuran dia?

Yuran pendaftaran hanyalah RM68.90 (RM65 + 6% GST) dan postage RM10.60 total RM79.50. Anda boleh membuat pembayaran terus kepada pihak Shaklee sekiranya mendaftar sendiri di HQ atau mana-mana branch Shaklee dengan menggunakan ID Shaklee saya sebagai sponsor/upline anda.
Atau, boleh hubungi saya 013-3976474 atau emel sahaja ke hidawati.kadiso@gmail.com sekiranya mahu pendaftaran dilakukan oleh saya. pendaftaran boleh saya lakukan secara online dan anda akan dapat id sebaik sahaja saya mendaftar online. Mudah sekali kan..

Anda perlu memberikan maklumat diri anda untuk didaftarkan sebagai ahli Shaklee. Sila berikan; 

1.   Nama penuh anda dan pasangan anda
2. Nombor kad pengenalan anda dan pasangan anda
3. Email
4. Alamat pos dan alamat tetap
5. Nombor telefon serta
6. Bank account number untuk urusan kemasukan bonus (sekiranya layak);

kepada saya 013-3976474 atau emel sahaja ke hidawati.kadiso@gmail.com
 Anda akan mendapat kit membership Shaklee. Jika anda menjadi ahli untuk kegunaan sendiri anda boleh baca maklumat product dalam buku yang diberikan. Anda boleh log in ke portal Shaklee (klik sini) untuk membuat belian secara online ataupun mohon saya uruskan pembelian supplements anda. 
Tetapi jika anda berminat untuk memulakan perniagaan, anda akan menerima latihan dan maklumat yang lebih lanjut.  
Keahlian adalah seumur hidup dan tidak perlu maintain points melainkan anda serius berbisnes.
  
Jadi ahli Shaklee PERCUMA? Boleh ke?.. hmm macam mana pula tu?
 Anda layak menjadi ahli Shaklee secara PERCUMA sekiranya anda membuat belian produk Shaklee sebanyak 200 UV.
UV ini ialah mata (points) yang terdapat pada setiap produk Shaklee. 200 UV ini akan direct masuk ke dalam ID Shaklee anda seterusnya melayakkan anda untuk dapat cash rebate (bonus) pada bulan berikutnya. 200uv ni approximately belian berharga RM700++.  
Dan of course, keahlian PERCUMA bermakna anda tak perlu bayar RM68.90 (tidak termasuk postage) seperti yang dinyatakan tadi tadi :-)

Macam mana nak dapat belian 200 UV?

Anda boleh membeli sebarang produk Shaklee dengan mengira jumlah UV.. Anda juga boleh mengira dengan melihat senarai harga yang telah saya lampirkan bersama jumlah uv setiap satu produk Shaklee pilihan anda.


No comments: