Share Gambar Je Dapat Duit..

Zaman gawat-gawat ni bila dengar je pasal duit semua macam nak tekeluar je bijik mata kan.. Jangan risau, bukan korang je, eda pon gitu.. hahahha.. Ape tak nye, harga barang pon makin naik.. walau kadang kala turun, tapi buat masa ni nampak macam tak turun je, melainkan hujan yang turun.. betol tak??

Dan hari ni eda nak kongsikan kat korang cara paling mudah untuk duit masuk dalam poket.. 

Caranya mudah je.. yang penting korang ada akaun INSTAGRAM.. semua orang ada instagram kan.. lepas tu share gambar.. Dah boleh dapat duit.. mudah je kan.. 

Sebelum tu korang kene la daftar dulu kat NARRATRS atau korang boleh terus klik kat gambar kat bawah..




Cara nak daftar pon senang je.. Klik Log Masuk dan pilih Influencer.. Lepas tu Log In guna akaun Instagram korang.. Tu je.. dah settle!! Senang je kan.. Tak payah nak bayar apa-apa pendahuluan pon.. Jom la daftar sekarang!!!








Purchase With Purchase (PWP) Dapat Beli Multistack Dispenser, Buy 1 FREE 1 CarotoMax & Shaker RubberMaid, ..


Ini yang part paling best untuk bulan ni.. Kalau beli barang-barang shaklee korang berhak untuk beli Shaker RubberMaid atau Multistack Dispener atau dapat beli CarotoMax beli satu PERCUMA satu.. Semua barang-barang ni limited edition tau.. 


a- Beli produk Shaklee melebihi 150UV dalam satu resit:



- Multistack Dispenser (Putih dari 1-15 Januari, Hijau dari 16-31 Januari 2017)



- CarotoMax Beli 1 PERCUMA 1





b- Melebihi 100UV dalam satu resit.

- Anda berhak membeli sebotol shaker menarik dan sangat berkualiti jenama RubberMaid.


Dengan syarat anda termsuk salah satu daripada dua kategori di bawah:

- ahli Shaklee yang memperbaharui keahlian (renew membership) sepanjang bulan Januari 2017.
- atau, ahli baru yang mendaftar keahlian pada bulan Januari 2017.


Jom la jangan lengah-lengah lagi. Korang boleh hubungi eda untuk dapatkan promosi Shaklee Januari 2017 ni. Sesuai sangat kalau korang nak jana side-income dengan Shaklee.. Jangan lepaskan peluang ya..

Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D










Promosi Shaklee Januari 2017 : Vivix Buy 7 at 6, Buy 2 LESS 5%, Vita-Lea For Children Buy 4 At 3 Promotion..

Hari berganti hari, minggu berganti minggu, bulan berganti bulan.. dan sekarang tahun pon dah berganti dari 2016 dah masuk 2017.. sekejap je kan.. umur pon dah semakin bertambah..

Tapi jangan risau sebab Shaklee tetap ada untuk anda.. Promosi setiap bulan memang tak pernah mengecewakan..

Nak tahu pentang promosi bulan ni?? jom kita tengok poster kat bawah.. 



Yesssss... promosi Vivix sirap Shaklee ni datang lagi.. Orang lain panggil sirap sebab die memang macam sirap.. cuma rasa die je ade masam2 skit.. 

Tapi sebelum tu korang tau tak Vivix ni apa?? Kalau korang nak tau Vivix ni sebenarnye tonik campuran polifenol yang dah lalui ujian makmal.. Selepas ujian makmal ni vivix dapat menunjukkan kesan positif terhadap empat mekanisme penuaan sel, paling best vivix ni dapat bantu melindungi dan memperbaiki kerosakan DNA.. Vivix juga boleh mempengaruhi pengawalatur genetik untuk jangka hayat sel dan bantu penghasilan tenaga dari mitokondria serta melambatkan pembentukan protein AGE.

Siapa agaknye yang paling sesuai amek Vivix agaknya ya.. 

- Pengidap kanser atau yang berisiko mengidap kanser akibat keturunan atau kegagalan fungi mana-mana organ.
- Pesakit jantung.
- Pesakit kencing manis.
- Pesakit darah tinggi.
- Pesakit SLE.
- Pesakit stroke.
- Pesakit gout.
- Wanita yang mempunyi cyst.
- Golongan yang mempunyai ketahanan badan yang lemah.
- Golongan yang memunyai masalah selaput mata/penglihatan.
- Perokok tegar.
- Pesakit yang menderita sakit sendi.
- Pesakit yang lemah daya ketahanan badan.
- Telagihan dadah

** JANGAN AMBIL VIVIX SEKIRANYA ANDA SEDANG MENJALANI RAWATAN KIMOTERAPI.   



Kat bawah ni pulak ade testomoni tentang Vivix.. 











Banyak manfaat Vivix yang bakal korang dapat.. ada yang secara tak sengaja TERberhenti merokok tu yang paling best.. hehehe.. untuk harga pula kalau korang nak beli sebotol harganya RM503.50.. mahal kan.. sebab harga ni ade GST.. Eda jual tak de GST tau.. harganya cume RM475 sahaja.. jimat RM28.50..

Dan bulan ni ade promosi beli tujuh botol Vivix tapi cuma bayar 6 botol je.. jadi harganya RM475 X 6 = RM2850dan korang boleh dapat 7 botol.. (Ni ade satu rahsia, kalau korang beli 6 botol ni boleh dapat FREE KEAHLIAN SHAKLEE tau dan korang berhak untuk dapat beli dengan harga ahli yang jauh lebih murah dari harga retail.. dan atas sebab tu la Eda pon join jadi ahli.. hehheh.. boleh dapat harga ahli seumur hidup..)

Ada juga kawan-kawan eda yang cakap nak beli sampai 6 botol tak mampu sebab nak beli share2 satu opis tak cukup orang nak beli, tak pe kalau korang nak beli 2 botol pon dapat LESS 5%.. So kalau korang nak beli sebotol agak rugi skit kan, sebab sebotol RM475 jadi apa kate korang beli 2 botol bukan RM950 tapi RM902.50.. jimat RM47.50.. Masih mahal?? jangan risau, kalau krang beli 2 botol vivix pon boleh dapat PERCUMA KEAHLIAN dan dapat juga harga ahli yang sangat best.. 



Ni je promosi Shaklee untuk bulan ni?? tak de la.. ada lagi..



Pihak Shaklee sangatlah baik hati sebab promosi Vita Lea For Children ni disambung dari bulan lepas ke bulan ini.. 

Untuk ibubapa yang agak terlepas dengan promosi bulan lepas, boleh dapatkan Vita lea untuk kanak-kanak ni pada bulan ni dengan harga yang sama dengan bulan lepas.. 

Promosinya tetap sama iaitu RM352.98 TETAPI anda boleh dapat membeli hanya RM333 untuk 4 botol Vita Lea For Children.. murah ke murah??? heheheh..



Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D