Set Kanak-Kanak Pintar Shaklee



Mahu anak pintar macam adik Adi Putra dan Mia Sara Nasuha, ?? mesti nak kan.. tapi sebelum tu just nak inform yang adik Adi Putra dan Mia Sara tak de kene mengena dengan ini produk okeh.. hehhehe.. saje je kasi gempak.. =D 

OmegaGuard - Sesuai untuk anak syurga yang sedang membesar.Ia dapat meningkatkan IQ dan daya pemikiran anak anda.Seawal umur satu tahun anda sudah bole memberikan padanya.Anda boleh cuba lihat sendiri perubahan anak anda dalam masa sebulan.

Mealshakes - merupakan makanan segera yang sihat rendah lemak dan rendah-glycemic.Rasanya yang enak boleh dibancuh dengan mana-mana jenis hidangan.Ia mengandungi 19vitamin utama dan mineral tambahan.Kaya dengan sumber kalsium dan protein yang amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar kuat dan sihat.Inilah pilihan protein terbaik buat anak syurga anda.
Pembelian set combo pada bulan ini sahaja dengan harga yang terbaik dari ladang.

PM kami untuk harga dan maklumat lebih lanjut.

Eda Ejai
 Shaklee Independent Distributor [ ID No : 888 102 ]
 Contact No | WhatsApp/SMS :013 3976474
 Email : hidawati.kadiso@gmail.com
 Laman web: edaejaishop.blogspot.com
 Page : http://www.facebook.com/edaejaishop

Set Penjagaan Rambut / Hair Care - Pro Sante Shaklee



Set penjagaan rambut Shaklee yang dikenali sebagai ProSante adalah bebas kimia, dan selamat untuk digunakan.


Long Lasting Finishing Spray 
"Medium hold" memastikan gaya rambut tidak berubah
Memberikan perlindungan UV
Menguruskan rambut yang dikeriting halus dan rambut yang mudah kusut.


Revitalizing Shampoo
Humektan bertindak bagi melicinkan kutikel rambut dan melebatkan rambut
Sistem pembersih yang lembut dan berpaten
Menyegarkan dan menyeimbangkan kulit kepala dan rambut tanpa terlalu melembapkan atau mengeringkannya.


Purifying Shampoo
Membersih dengan menyeluruh, menyingkirkan sisa-sisa produk fesyen rambut, pengumpulan mineral dan bahan-bahan cemar persekitaran lain
Mengekalkan keseimbangan lipid dan lembapan semulajadi serta tidak melunturkan warna rambut
Ideal untuk mengawal lapisan kulit kepala yang sihat, rambut juga tidak berkelemumur.


Replenishing Conditioner
Perapi dan pelembap yang pekat bagi rambut yang berkilat dan lembut bak sutera
Memperbaiki kerosakan pada permukaan rambut dan memperbaiki hujung rambut yang bercabang
Menguatkan rambut dengan protein dan humektan yang berasal dari alam semulajadi


Lightweight Conditioner
Melicinkan dan melembapkan rambut tanpa menjadikannya terlalu melekit
Mengembalikan elemen struktur supaya rambut kelihatan lebat, berkilat,sihat
Menghilangkan kesan statik agar rambut mudah digayakan dan diurus 


Nourishing Scalp Treatment 
Nourishing Scalp Treatment menyelesaikan semua masalah rambut dengan serum yang amat mudah diserap oleh kulit bagi melancarkan peredaran, menentang factor persekitaran yang merosakkan dan juga membekalkan khasiat kepada kulit kepala. Vitamin antioksida iaitu A dan E, dan juga Koenzim Q10 melindungi anda daripada kerosakan akibat radikal bebas dan pencemaran persekitaran.
Bertindak membekalkan ruang yang optimum untuk rambut anda.Formula tanpa bilas memudahkan anda menggunakan dan menggayakannya.Tidak menjadikan rambut melekit atau berminyak
Perbezaan Shaklee
ProSanté Nourishing Scalp Treatment adalah formula eksklusif, yang terbukti mampu mengurangkan keguguran rambut semasa menyikat dan dapat melebatkan serta menguatkan rambut secara semula jadi apabila digunakan sebagai sebahagian daripada sistem Penjagaan Rambut ProSanté.


Keperluan adalah mengikut jenis dan masalah rambut anda seperti berikut:

Bagi mereka yang mengalami masalah keguguran rambut anda boleh gunakan set berikut:
1.Revitalizing Shampoo 
2.Lightweight Conditioner 
3.Nourishing Scalp Treatment 
(note : set ni boleh digunakan secara harian)


Bagi mereka yang mengalami masalah rambut berkelemumur(juga boleh untuk rambut gugur, rambut bercabang, rambut rosak dan berminyak) anda boleh gunakan set berikut:
1.Purifying Shampoo 
2.Replenishing Conditioner 
3.Nourishing Scalp Treatment 
(note : set ni utk kegunaan 1-2x seminggu..bukan harian)

Suburkan Rambut Anda!
Kulit kepala yang sihat adalah asas kepada rambut yang sihat. Itulah sebabnya kenapa setiap produk ProSanté mengandungi Scalp Health Complex, iaitu gabungan 10 vitamin, mineral dan herba bagi menyediakan persekitaran optimum untuk rambut yang sihat, lebat dan menawan. Shaklee memilih bahan-bahan seperti:

Ekstrak swertia dan halia untuk merangsang peredaran darah dan membekalkan tenaga untuk folikel rambut;
Mineral kulit yang penting seperti kuprum, zink, mangan serta vitamin A dan E untuk membantu metabolisme kulit kepala yang sihat; dan
Minyak daun pokok teh serta esktrak teh hijau untuk menentang kerosakan akibat radikal bebas dan faktor-faktor persekitaran lain.
Dan juga tidak akan menemui sebarang bahan kimia kuat yang boleh merosakkan rambut dan juga kulit kepala anda dalam rangkaian penjagaan produk ProSanté.




Eda Ejai
 Shaklee Independent Distributor [ ID No : 888 102 ]
 Contact No | WhatsApp/SMS :013 3976474
 Email : hidawati.kadiso@gmail.com
 Laman web: edaejaishop.blogspot.com
 Page : http://www.facebook.com/edaejaishop

Khasiat Set A (Set Optimum) Shaklee


Dalam kehidupan seharian kita, Set A (set optimum) adalah vitamin dan mineral asas ayang amat tubuh kita perlukan..

Set ini terdiri daripada:

Vitamin C
B complex 
Vita Lea (Multivitamin dan multimineral)

Dengan pengambilan vitamin di atas ia dapat menjadikan penjagaan mental yang lebih baik, sistem emunisi dan asas kepada pembinaan tubuh badan yang sihat. ia juge mambantu mengurangkan tekanan, meningkatkan tenaga dan memberikan kehidupan yang lebih sempurna..

Siapa yang boleh mengambil set ini??

Lelaki
Perempuan
Warga emas
Pelajar

Set ini juga lebih dikenali dengan SET EKONOMI kerana ini adalah set paling asas.. Anda boleh menambah vitamin lain mengikut keperluan anda seperti OMEGA GUARD, ALFALFA, ESP, VITAMIN E dan lain-lain. 

Sila hubungi saya untuk sebarang pertanyaan dan pesanan:

Eda Ejai
 Shaklee Independent Distributor [ ID No : 888 102 ]
 Contact No | WhatsApp/SMS :013 3976474
 Email : hidawati.kadiso@gmail.com
 Laman web: edaejaishop.blogspot.com
 Page : http://www.facebook.com/edaejaishop

Sakit Lutut Hilang Dengan Joint Health Tablet..

Cerita pasal sakit sendi teringat kat lagu anak itik tok wi. hehehhe.. 

Mungkin ramai yang berada di luar sana yang mempunyai masalah yang sama iaitu sakit sendi, terutamanya lutut.. ayah saya sendiri turut merasa penderitaan sakit lutut.. faktor usia mungkin.. dan pada hari raya haji yang lalu saya telah pon memberikan sebotol Joint Health Tablet kepada ayah saya.. Alhamdulillah sakit lutut ayah semakin berkurang.. 


Advanced Joint Health Tablet ini diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi.. seperti jagung , boswellia dan bahan-bahan lain yang terdiri daripada mangan, zinc, vitamin c dan lain-lain.. Semua bahan-bahan ini diuji secara klinikal untuk keberkesanan terhadap masalah sendi.. 

Gambar di bawah ini adalah testimoni salah seorang pelnggan saya yang sangat teruja dengan perubahan yang telah bapanya rasai..




Alhamdulillah dengan izin Allah juga.. Jika emak, ayah atau pon emak mertua dan ayah mertua anda mengalami sakit sendi saya memang sarankan untuk anda menghadiahkan sebotol Joint Health Tablet kepada mereka.. InsyaAllah dalam masa seminggu sudah boleh merasa perubahan.. Untuk tahap keberkesanan yang lebih baik saya sarankan ambil bersama Ostematrix dan Omega Guard..


Sila hubungi saya untuk sebarang pertanyaan dan pesanan:

Eda Ejai
 Shaklee Independent Distributor [ ID No : 888 102 ]
 Contact No | WhatsApp/SMS :013 3976474
 Email : hidawati.kadiso@gmail.com
 Laman web: edaejaishop.blogspot.com
 Page : http://www.facebook.com/edaejaishop


Siapa yang perlukan Omega Guard??



1. Wanita yang mengandung.. 
Mengapa wanita mengandung perlukan Omega?? kerana ia bagus untuk perkembangan otak janin di dalam kandungannya.. selain dari itu omega juge dapat mengurangkan kelahiran bayi pra matang (dengan izinNya) dan dapat mengurangkan alahan kepada bayi selepas dilahirkan.. digalakkan mengambil omega dari trimester kedua dan ketiga kerana pada ketika itu otak janin telah mula berkembang.. 

2. Ibu menyusu..
Ibu menyusu juga amat digalakkan mengambil omega kerana dapat terus mengalirkan khasiat omega melalui susu badan..



3. Kanak-kanak
Pada usia 0-6 tahun adalah peringkat umur yang sangat kritikal kerana pada masa inilah pertumbuhan otak memerlukan makanan yang kaya denga asid lemak omega-3 dan bagus untuk sistem imunisasi kanak-kanak.

4. Orang yang ingin mengawal berat badan
Omega boleh mengawal selera makan dan dapat membakar lemak dengan lebih cepat kerana omega dapat meningkatkan hormon Leptine.




5. Pelajar
Sangat sesuai diambil oleh pelajar kerana omega dapat menigkatkan kepekaan, daya ingatan dan kecekapan bekerja. 

6. Lelaki yang mementingkan kesihatan
Omega dapat memelihara daripada penyakit jantung, strok, obesiti, kencin manis dan banyak lagi.

7. Wanita yang mementingkan kecantikan
Boleh menjadikan kulit halus mulus dan dapat meningkatkan kesihatan tulang dan sendi.






Bak kata omputeh "All In One" la.. dari baby, abang, kakak, mak, ayah, atok, nenek semua boleh makan omega.. Jadi apa tunggu lagi.. dapatkanlah omega untuk keluarga anda sekarang.. beli satu botol boleh kongsi satu keluarga.. 

Sila hubungi saya untuk sebarang pertanyaan dan pesanan:

Eda Ejai
 Shaklee Independent Distributor [ ID No : 888 102 ]
 Contact No | WhatsApp/SMS :013 3976474
 Email : hidawati.kadiso@gmail.com
 Laman web: edaejaishop.blogspot.com
 Page : http://www.facebook.com/edaejaishop


Apakah Omega Guard??

Ye.. ramai dah orang dok sok sek sok sek pasal Omega ni.. lagi-lagi Omega Guard dari Shaklee.. sebab Omega Shaklee memang antara produk yang terlaris di pasaran..

Tetapi mungkin ramai lagi yang belom tau pasal Omega ni.. tak pe.. nanti eda cerita sekit pasal Omega Guard ni ye.. 

Omega Guard Dari Shaklee ni sebenarnya diekstrak daripada ikan-ikan laut sejuk.. antara contoh ikan yang digunakan adalah herring, makerel, sardin, anchovies yang berada di perairan negara Jepun.. dan ianya bukan daripada hati minyak ikan..

Untuk pengetahuan kawan-kawan, Omega Guard daripada Shaklee ini tiga kali lebih tumpat dari ketumpatan hati minyak ikan.. 

Omega Guard Shaklee ini juga mengandungi rangkaian spectrum penuh 7 jenis asid lemak Omega 3 semulajadi yang merupakan minyak ikan paling tulen di dunia.. Asid lemak Omega 3 itu termasuklah  EPA, DHA, ALA dan banyak lagi..

Dan satu kajian terhadap Omega Guard telah dijalankan dan hasilnya Omega Guard dapat membekalkan 905mg asid lemak omega-3 EPA dan DHA..




Shaklee meggunakan kaedah ultratulen bergred farmaseutikal teknologi terkini untuk menghasilkan Omega Guard.. Ia dihasilkan melalui proses penyulingan proprietari tiga molekul untuk mengektrak asid lemak omera-3 yang paling tulen dan yang paling semulajadi sementara meyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium dioksin dan PCB (polychlorinated biphenyl) yang merupakan bahan kimia industri yang sangat toksik..

Okey.. setakat ini dahulu cerita eda tentang Omega Guard.. Nanti eda sambung lagi di entry akan datang ye.. 

Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan:

Eda Ejai
 Shaklee Independent Distributor [ ID No : 888 102 ]
 Contact No | WhatsApp/SMS :013 3976474
 Email : hidawati.kadiso@gmail.com
 Laman web: edaejaishop.blogspot.com
 Page : http://www.facebook.com/edaejaishop

Set Hamil Shaklee




1. Vitalea - Multivitamin yang tebaik dengan zat besi. Ia membantu dalam pembentukkan sel-sel darah merah..Jika ibu-ibu mengambil vitalea, tidak perlu lagi mengambil obimin okay..

2. B-complex - Mengandungi sebanyak 8 kumpulan vitamin B termasuklah asid folic. Asid folic dan B12 membantu pembentukan sel-sel darah merah di dalam badan. Jumlah asid folic yang mencukupi dalam diet harian membantu mencegah kecacatan tiub neural.

3. Vitamin C - Membantu meningkatkan sistem pertahanan badan, berperanan dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat. Ia juga membantu dalam penghadaman zat disamping vitamin C dapat meningkatkan taraf sistem pertahanan tubuh.

4.Ostematrix - Ibu mengandung memerlukan 1000-1300mg kalsium sehari. Ini adalah kerana bayi akan mula mengambil kalsium ibu dengan lebih banyak bermula trimester kedua. Ostematrix mengandungi bukan sahaja kalsium malah MAGNESIUM dan VITAMIN D..Vitamin D meningkatkan penyerapan kalsium dan fosforus untuk meninggikan tulang dan kerangka. Pengambilan OSTEMATRIX juga untuk menguatkan dan pembentukan tulang dan gigi bayi yang sihat. Pengambilannya juga boleh mengurangkan sakit pinggang , sakit belakang , kebas-kebas atau cramp.

Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan:

Eda Ejai
 Shaklee Independent Distributor [ ID No : 888 102 ]
 Contact No | WhatsApp/SMS :013 3976474
 Email : hidawati.kadiso@gmail.com
 Laman web: edaejaishop.blogspot.com

Shaklee Collagen Powder Mengembalikan Keanjalan Kulit Anda..




Promosi harga runtuh SHAKLEE COLLAGEN POWDER hanya bulan ini sahaja!!
Kebaikan Collagen yg masih ramai belum mengetahui..

ANTI PENUAAN – mengurangkan liang pori-pori (pori-pori terbuka), kedutan dan garis
halus.
MENGHIDRATKAN – Melembapkan kulit
MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT – Menjadikan kulir anjal, lembut dan tegang
MELICINKAN – Tingkatkan kelicinan kulit
MENYUBURKAN – Menyuburkan rambut dan kuku yang sihat
MENCERAH – Mengurangkan pigmentasi, jerawat dan kulit tak sekata
MENEGANG – Membantu menegang dan menganjalkan payudara

Apa tunggu lagi, taknak ke cantik untuk orang tersayang? 

utk mengetahui selanjutnya (harga istimewa), hubungi :

Eda Ejai
 Shaklee Independent Distributor [ ID No : 888 102 ]
 Contact No | WhatsApp/SMS :013 3976474
 Emel : hidawati.kadiso@gmail.com
 Laman web: edaejaishop.blogspot.com






Set Bersalin Hebat Untuk Ibu-Ibu Moden Masa Kini..

Salam rakan-rakan.. bertemu lagi kita di enrty kali ini.. pada hari ini saya ingin menceritakan sedikti sebanyak tentang Set Bersalin dari Shaklee.. 

Seperti yang rakan-rakan sedia maklum, ramai dikalangan ibu-ibu muda masa kini mahukan makanan tambahan semasa dalam tempuh berpantang yang mudah ditelan.. tidak perlu dibancuh-bancuh mahupun yang menyusahkan.. semuanya mahu yang pantas, berkesan dan alami.. 

Dan kami di Shaklee ada jalan penyelesaiannya.. 

Inilah Set Bersalin dari Shaklee yang hangat diperkatakan masa kini.. 




Set ini terdiri daripada:

1) Vitalea…

Mengandungi keperluan 28 vitamin dan mineral penting yang di perlukan oleh orang dewasa.
Oleh kerana,ibu banyak kehilangan darah,ibu perlu makanan yang sihat serta nutrisi yang lengkap bagi menggantikan darah yang hilang.

Mengandungi zat besi yang penting dalam pembentukan sel darah merah

PESANAN- vitalea tidak boleh di ambil bersama susu,sebab itu ostematrik perlu di jarakkan pengambilannya dengan vitalea.

2) B-Complex

Menukar makanan kepada tenaga-menjadikan ibu berpantang kurang letih dan bertenaga.

Melawan tekanan

Membaiki masalah kulit kepala,kelemumur ,rambut gugur

Mencegah anemia-membantu pembentukan sel darah merah yang sihat dan antibodi

3) Zinc Kompleks

Mempercepatkan pemulihan luka-sama ada bersalin normal atau pmbedahan,penting untuk ibu berpantang pulih sepenuhnnya.

Mempertingkatkan sistem imun

Membantu masalah keguguran rambut yang di alami ibu berpantang

Membantu masalah kedinginan selepas bersalin.

4) Sustained Release Vita C

Peningkatan sistem imun.

Mencantikkan kulit-kebiasaannya ibu berpantang mengalami wajah yang agak kusam

Melambatkan penuaan serta menyekat pembentukan pigmen punca utama kejadian jeragat.

Mempercepatkan penyembuhan luka jahitan.


Sebenarnya banyak lagi kelebihan semua vitamin di atas yang belum saya senaraikan lagi.. ini hanya sebahagian dari kelebihannya sahaja.. InsyaAllah saya akan mencerikan lebih terperinci tentang vitamin-vitamin di atas pada masa akan datang..


Kepada rakan-rakan yang ingin menggunakan rangkaian set bersalin dari Shaklee ini saya akan ceritakan sedikit tentang kaedah pemakanannya..

Cara pemakanannya amat mudah.. Anda boleh mengambil 1 biji Vita lea, 1 biji B-complex dan 1 biji Vita C secara bersama pada selapas sarapan.. kemudian untuk Zinc pula anda boleh ambil sebiji pada selepas makan tengahari.. mudah bukan.. dengan pengambilan setiap hari dari hari pertama berpantang sudah boleh menampakkan yang anda sihat dan cergas semasa berpantang.. apatah lagi anda perlu berjaga malam untuk menyusukan si comel.. 

Dapatkan Set Bersalin Shaklee untuk waktu berpantang yang lebih sihat dan cerdas.. InsyaAllahhh... pilihan di tangan anda..


Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan:

Eda Ejai
 Shaklee Independent Distributor [ ID No : 888 102 ]
 Contact No | WhatsApp/SMS :013 3976474
 Emel : hidawati.kadiso@gmail.com
 Laman web: edaejaishop.blogspot.com





Tenaga Luar Biasa Dengan Set Bersalin Shaklee..



Salam kawan-kawan..
Hari ni saya nak share tentang tastimoni seorang rakan yang baru 5 hari bersalin cser dan baru 2 hari mengamalkan Set Bersalin dari Shaklee..
Sedikit sejarah tentang rakan saya ini.. beliau besalin anak ke dua secara cser.. besalin anak yang pertama 6 tahun lepas juge cser tetapi masih merasa sakit kalau mahu naik tangga.. kini beliau baru mengamalkan Set Bersalin Shaklee dan sudah boleh memanjat tangga serta tidak merasa berdunyut2 di kawasan luka csernye..
Paling menyeronokkan apabila beliau merasai TENAGA LUAR BIASA dengan memakan set bersalin dari Shaklee..
Apakah Set Bersalin dari Shaklee??
Set bersalin dari Shaklee adalah terdiri daripada:
1) Vita lea (multivitamin)
2) B-complex
3) Vita C
4) Zinc
Dan rakan saya ini juge mengamalkan ESP untuk lebih bertanaga untuk berjaga malam.. Alhamdulillah dengan mengamalkan konsep "DEMAND AND SUPPLY" dalam penyusuan susu ibu, susu beliau juga meriah..
Syukurrr.. gembira rasanya dapat membantu rakan-rakan seperti ini..
Jika anda sedang mengandung mahu pun sedang dalam pantang dan ingin mengetahui dengan lebih lanjut tentang Set Bersalin dari Shaklee bolehlah menghubungi saya seperti berikut:
Eda Ejai
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID NO : 888102]
♥ Contact No | WhatsApp/SMS :013 397 6474
♥ Email : hidawati.kadiso@gmail.com
♥ Laman web : edaejaishop.blogspot.com




Published with Blogger-droid v2.0.10

Vita Lea Shaklee..

Vita-Lea Shaklee

·         multivitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia pada 1915.
·         Dahulu ia dikenali sebagai Vitalized Mineral (kemudiannya disingkatkan sebutan menjadi Vita-Min)
·         ianya dahulu adalah dalam bentuk cecair.
·         melalui pelbagai bentuk penambah baikkan sejak 90 tahun lalu sehingga menjadi bentuk kapsul seperti hari ini.




Tablet Vita-Lea kini disaluti dengan serbuk spirulina, satu lagi bahan yang diketahui umum sangat berfaedah untuk kesihatan yang dihasilkan dengan teknologi "Explo-tab".
Apa itu Explo-tab?
·         satu kaedah penyerapan vitamin didalam badan.
·         vitamin dan multimineral yang menyerap cepat ke dalam tubuh manusia memang sangat diperlukan.
·         penyerapan yang terlalu pantas akan menyebabkan khasiatnya hilang sebelum sempat diserap.
·         teknologi ‘Explo-tab’ berfungsi dengan memastikan ia akan berada didalam perut untuk tempoh    masa optimum bagi membolehkannya diserap.

·         Satu ‘letupan’ akan berlaku pada masa Vita Lea berada didalam perut untuk penyerapan




Keistimewaan Vita-Lea
·         Vita-Lea masih merupakan tablet multi-vitamin paling cepat terlarut dalam air dan tubuh manusia.
·         Ia adalah yang terpantas di dunia.

·         Mineral didalam Vita-Lea mudah bertindakbalas dengan protein menjadikannya lebih cepat diserap oleh usus kecil manusia.




Fungsi Vita-Lea
·         Tambah darah bagi ibu hamil
·         Penambahan tenaga segera
·         Menjadikan minda cergas dan bertenaga
·         Membekalkan zinc pada badan untuk penghasilan insulin
·         Membantu penyerapan zat dari makanan
·         Membantu pertahanan daripada penyakit
·         Melancarkan penghadaman
·         Memulihkan selera makan
·         Melengkapkan nutrient yang diperlukan oleh tubuh
·         Meningkatkan kesihatan secara umum

Harga Semenanjung Malaysia RM88.75
Harga Sabah dan Sarawak RM93.75

Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan:

Eda Ejai
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 888 102 ]
♥ Contact No | WhatsApp/SMS :013 3976474
♥ Emel : hidawati.kadiso@gmail.com
♥ Laman web: edaejaishop.blogspot.com





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...