Set Kanak-Kanak Pintar Shaklee



Mahu anak pintar macam adik Adi Putra dan Mia Sara Nasuha, ?? mesti nak kan.. tapi sebelum tu just nak inform yang adik Adi Putra dan Mia Sara tak de kene mengena dengan ini produk okeh.. hehhehe.. saje je kasi gempak.. =D 

OmegaGuard - Sesuai untuk anak syurga yang sedang membesar.Ia dapat meningkatkan IQ dan daya pemikiran anak anda.Seawal umur satu tahun anda sudah bole memberikan padanya.Anda boleh cuba lihat sendiri perubahan anak anda dalam masa sebulan.

Mealshakes - merupakan makanan segera yang sihat rendah lemak dan rendah-glycemic.Rasanya yang enak boleh dibancuh dengan mana-mana jenis hidangan.Ia mengandungi 19vitamin utama dan mineral tambahan.Kaya dengan sumber kalsium dan protein yang amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar kuat dan sihat.Inilah pilihan protein terbaik buat anak syurga anda.
Pembelian set combo pada bulan ini sahaja dengan harga yang terbaik dari ladang.

PM kami untuk harga dan maklumat lebih lanjut.

Eda Ejai
 Shaklee Independent Distributor [ ID No : 888 102 ]
 Contact No | WhatsApp/SMS :013 3976474
 Email : hidawati.kadiso@gmail.com
 Laman web: edaejaishop.blogspot.com
 Page : http://www.facebook.com/edaejaishop

No comments: