Produk Shaklee Naik Harga Mulai Mei 2017..


Ye korang.. Harga produk Shaklee bakal naik pada bulan depan.. Sebenarnya hanya pelarasan harga baru sebab barang Shaklee pon dah 11 tahun tak ada peningkatan atau pelarasan harga..

Tapi buat penggemar Vivix jangan sedih, sebab harga vivix masih kekal pada harga yang sama.. Jadi, apa tunggu lagi, kalau anda memang penggemar vitamin Shaklee, eda memang sarankan sangat korang beli bulan ni.. Kalau dah sampai bulan depan harga dah naik.. tak dapat la eda nak tolong.. 


Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D




Jom Berbisnes Shaklee dengan GROUP SHAKLEE NO 1 DI MALAYSIA!




Hari ini saya nak ajak awak2 yang sedang mencari bisnes untuk dijadikan sebagai pendapatan sampingan atau tetap, untuk sertai kami dalam bisnes ni.

Berbisnes Shaklee dengan GROUP SHAKLEE NO 1 DI MALAYSIA!

Perkara pertama dalam memilih bisnes ialah PEMILIHAN MENTOR.  Mentor yang baik akan membawa awak2 kepada kejayaan dunia akhirat. Mentor yang sebaliknya? Naudzubillah.

Jadi saya nak terangkan kelebihan berbisnes Shaklee dengan group saya:

1. COACHING ONE TO ONE 

Sekiranya awak serious membina empayar bisnes, saya akan bimbing awak secara personal.

2. SISTEM DAN SILIBUS TERSUSUN

Saya akan bimbing awak untuk melangkah satu persatu, apa yg perlu awak buat untuk bisnes Shaklee.

3. MENTOR YANG BERPENGALAMAN

Saya sudah 5 tahun mengamalkan dan berbisnes Shaklee. Saya pasti dapat menjawab segala persoalan awak dan sama-sama berlari ke puncak jaya.

4. SENTIASA AVAILABLE 24 JAM

Saya sentiasa sedia membantu awak di setiap masa awak perlukan. Kerana kita boleh online 24 jam.

5. MENTOR YANG POSITIF DAN PROAKTIF

Saya pastikan ahli-ahli group saya mendapat info dan tips terbaik. Oleh itu saya akan sentiasa gigih berkongsi ilmu-ilmu yang saya pelajari dengan awak.

6. TUKAR GAYA HIDUP KE LEBIH POSITIF

Awak jarang membaca? Awak banyak hutang? Awak selalu tertekan? Semuanya akan saya bantu untuk awak selesaikan.

Contact saya dgn kadar segera kerana saya membuka peluang untuk 10 orang sahaja kali ini untuk saya bimbing hingga berjaya menjana 4 angka dalam masa 6 bulan.

Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D




Mentor Pesan..


Mentor Eda pesan, kita buat bisnes Shaklee ni bukan sebab kita nak jual Shaklee, tapi sebab kita nak orang lain sihat, lebih sihat dan betul-betul sihat.. kita nak orang dapat yang tebaik..

Produk Shaklee dibuktikan selamat walaupun dimakan selama 20 tahun. Malah, tahap kesihatan juga lebih baik berbanding dengan orang yang tak makan vitamin dan orang yang makan vitamin jenama lain..





Jadi, jom kita sebarkan lagi kebaikan shaklee supaya orang dapat pilih yg terbaik..and, to all SIDs, i am so proud of u 💝


Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D










Kenapa *BISNES SHAKLEE DGN GROUP MOKCIK KAYO * best???



Kenapa *BISNES SHAKLEE DGN GROUP MOKCIK KAYO * best???

1. SAYA AKAN AJAR ANDA BUAT MARKETING

Anda hanya perlu buat saja. Jika anda rajin ikut apa yang diajar, anda akan nampak hasil yang ohsem setiap hari. Yang penting ICU = ikut cakap upline.


2. MARKETING SECARA ONLINE

Tidak perlu keluar rumah untuk promote barang dan menjual. Kalau ada order dari customer terus pos dari website.


3. PULANGAN TUNAI BERGANDA

 untung runcit (12%-25%)
 bonus bulanan (up to 21%)

4. BONUS BERGANDA
 bonus dari jualan
 bonus kereta




5. FREE VVIP TRIP & UMRAH 6 BINTANG

Sudahlah semuanya ditanggung, boleh bawa pasangan, ibu, bapa, anak2, adik-beradik, wow sangat!

Anda taknak? Saya tak rugi apa-apa. Saya hanya sudi membimbing mereka yang mahu mengubah kehidupan dan tidak lagi hanya senyum melihat orang lain sambil nangis di bucu katil....
Anda nak? Cepat2 PM saya. Saya dah tak sabar nak bimbing anda ke puncak jaya!

Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D






HQ Shaklee Berpindah Mulai 25 April 2017..

Ye, kami sebagai SID sangat seronok bila HQ Shaklee dah berpindah dan tukar ke tempat baru yang lebih besar dan sangat selesa..

Rasa maca baru je HQ Shaklee pindah ke Sunway Pinnacle.. ni dah tukar pindah lagi..


Alamat penuh Shaklee HQ baru mulai 25 April 2017 ialah:

Sunway GEO Tower,
Jalan Lagoon Selatan, Bandar Sunway,
45700 Subang Jaya, Selangor,
03-5622 3188 / 1800 88 6577 (Toll Free)


 Kalau tak salah semenjak eda jadi ahli Shaklee dari tahun 2012 HQ Shaklee dah pindah ke tiga tempat.. Sempat la pegi ke Empire Tower Subang, lepas tu ke Sunway Pinnacle dan yang terakhir ni kat Sunway GEO pulak..

Sempena HQ baru ni banyak aktiviti yang best menanti pengedar dan pelanggan Shaklee.. Jemput datang ye.. 

Kat bawah ni Eda letakkan tarikh yang korang perlu ingat ya:

- 6 & 7 Mei 2017 Your Health Matters
- 20 &21 Mei 2017 Family Wellness

Program ni kite boleh buat health check, konsultasi nutrisi dan macam-macam lagi. Apa yang eda paling suka ialah goodies, hadiah dan cenderati yang boleh kite dapat masa kat program tu berlangsung nanti..


Jom Register Ahli Shaklee Dengan RM68.90 Sahaja..

Korang nak walk in dan beli vitamin Shaklee sendiri kat SUnwat GEO ni pon boleh.. Senang nak masuk dan nak beli barang pon mudah sangat.  Cuma perlu daftar ahli Shaklee dulu.. tak mahal pon.. paling penting tak perlu buat loan sampai ribu-ribu ringgit.. Cuma RM68.90 sahaja. Register je kat kaunter dan boleh terus dapat pakai harga ahli yang semua orang tahu ianya sangat menjimatkan.. 

Jangan lupa letak nama penaja (sponsor). Korang boleh letak ID 888102 (Nor Hidawati binti Kadiso) sebagai sponsor korang ya.. 


Ada yang nak cuci mata kat HQ baru??? jom kite layan gambar kat bawah ni.. suasana yang sangat selasa..







Dah amek vitamin yang korang nak beli tu boleh la bayar kat kaunter ni.. kalau nak jadi ahli pon boleh amek borang kat kaunter ni ya..











Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D




Meal Shakes Untuk Naikkan Selera Makan Anak..


Sempat beberapa minggu Meal Shakes tak de kat pasaran sebab dah kehabisan stock.. Sedih juga eda rase sebab tak dapat nak menjual bila ada kawan yang nak beli... Tapi tak pe, sekarang stock Meal Shakes dah ada.. Seronok dapat tolong kawan-kawan yang memang memerlukan ni..


Ya stock dah masuk start 18 April 2017 yang lepas.. Rasenya stock pon tengah banyak ni.. Tak perlu risau kalau korang nak beli 10-20 canister pon.. Nak order pon senang.. pakai online je.. pas tu tunggu je depan pintu rumah.. InsyaAllah sampai..


Kebaikan Meal Shake yang mungkin anda belum tahu adalah seperti berikut:

- Membantu dalam pembentukan sel-sel bagi kulit, kuku, rambut, organ, darah, sel-sel vaksin dan lain-lain.
- Memberikan 24 jenis viamin penting daripada vitamin A ke Z dengan mineral dan mineral surih.
- Mengandugi vitamin B complex, zat besi dan copper yang penting untuk pembentukan sel darah merah yang sihat.
- Mengandungi vitamin seperti vitamin A, C, E, zinc, selenium.
- Kaya dengan vitamin dan mineral termasuk asid folik, biotin, kalsium dan megnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses kanak-kanak membesar.
- Membantu mengatasi masalah sembelit di kalangan kanak-kanak.
- Kaya denga serat larut yang membantu mengeluarkan lemak berlebihan san bahan buangan daripada kolon dan perut.



Buat rakan-rakan yang masih tak tahu, artis Rita Rudaini pon dah beli Meal Shakes juga.. tak caya??


Alhamudulillah Rita dah beli untuk anak-anak beliau.. dan beliau sendiri beli VIVIX untuk dirinya sendiri.. patut la semakin hari semakin cantek.. ambil vivix rupanya.. tak mekap pon nampak cantek...

Kat bawah ni pulak video testimoni dari Puan Sylvia Yong dan Puan Irayanti.. seronok dapat lihat mereka berdua gembira dengan perubahan anak masing-masing..




Anak Puan Sylvia Yong adalah seorang picky eater dan badannya sangat kurus. Setelah berjumpa dengan doktor, doktor mencadangkan agar Puan Sylvia mencari suplemen multivitamin untuk anaknya. Selepas mengetahui mengenai Meal Shakes dan diberikan kepada anaknya, akhirnya dalam tempoh 3 bulan berat badan anaknya mula bertambah.

Manakala anak puan Irayanti pula dihantar ke taska selalu demam dan selesema. Selepas mengamalkan Meal Shakes alhamdulillah anaknya kurang diserang demam dan selesema kerana telah mendapat vitamin yang diperlukan dan yang paling penting imunisasi badan juga semakin meningkat.. 


Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D




Kepentingan Mengambil Shaklee Collagen Powder (SCP)..




Kepentingan mengambil Shaklee Collagen Powder (SCP).

Kalau kita baca fakta ttg SCP dalam web & product guide Shaklee, ia byk menyentuh soal kulit je kan? Itu kerana clinical studies yg dijalankan ke atas SCP adalah berkaitan dgn kulit. Shaklee ni satu la, dia hanya akan claim utk perkara2 yg dia ada buat studies je. Thats why korang takkan jumpa dr mana2 sumber asal Shaklee ttg benda2 macam "makan SCP tulang akan kuat" "makan SCP sakit sendi hilang" dan sebagainya. Mcm tu la jgk produk2 lain mcm Vivix, etc.
Tapi kolagen mmg sangat banyak manfaatnya, bkn takat cantikkan kulit je.
Kolagen adalah protin yg plg banyak terdapat dlm badan kita. Ia ada dalam kulit, otot, salur darah, tulang, tendon, sistem pencernaan, eTc. Ia penting dalamm memberi kekuatan dan daya elastik pada kulit, baiki sel, & sebagai gam utk lekatkan anggota2 badan kita.
Badan kita hasilkan kolagen secara semulajadi. Tapi bila dah masuk 30-an, production kolagen ni jadi slowdown... haaa masa ni la kita mula nampak kedut2 kat muka, lutut mula rasa bergetar, sengal sana sengal sini.... dan paling tak best, skg2 ni muda2 pun dah rasa simptom2 tu. Kenapa? Sbb banyak sgt benda yg boleh memusnahkan kolagen kita,

- pengambilan gula
- asap rokok
- pendedahan kpd matahari 
- pencemaran udara
- kurang nutrisi
- stress

Haaa... thats why penting kita amal colagen ni. Bukan setakat nak cantik je. Kolagen juga meningkatkan metabolisma tau. Hish kalau nak listkan manfaat colagen ni mmg banyak. Bkn sekadar kulit cantik je.
Korang dh start amik SCP? Sape2 yg belum sila la order..

*Kreadit kepada puan Lyna Noh.


Testimoni pertama..


Testimoni kedua..



Testimoni ke tiga.. 

Testimoni ke empat..



Testimoni ke lima


Testimoni ke enam..


Testimoni ke tujuh..



Testimoni ke lapan




Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D


















krea

Collagen Powder Shaklee Dah Kembali!!!


Ni adalah salah satu berita yang memang eda tunggu-tunggu..

Yeayyy.. Collagen Powder yang dah beberapa bulan kehabisan stock dah ada balik!!! 


Macam tahu-tahu je kan yang sekarang dah masuk bulan Rejab.. Kejap je lagi nak masuk bulan Syaaban dan lepas tu Ramadhan.. Elok sangat la Collagen Powder ni dah ade stock.. Mesti ramai yang nak mencantikkan diri time nak dekat raya ni kan..

Korang nak tahu tak kenapa eda suke sangat dengan Collagen Powder Shaklee ni?? haa.. jom kite tengok sebahagian daripada beberapa pengguna Collagen Powder Shaklee ni.. 


Testimoni pertama..


Testimoni kedua..



Testimoni ke tiga.. 

Testimoni ke empat..



Testimoni ke lima


Testimoni ke enam..


Testimoni ke tujuh..



Testimoni ke lapan




Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...