Vivix - Tonik Anti Penuaan Terhebat


Vivix merupakan supplement anti-penuaan terhebat keluaran Shaklee. Kenapa ianya hebat? Kerana ia menentang penuaan sehingga ke peringkat DNA. Jadi, keseluruhan sel tubuh anda akan diperbaharui semula, bukan setakat pada kulit wajah sahaja. Ini akan menjadikan anda lebih bertenaga untuk menjalani kehidupan harian. 

Penuaan sel berlaku dalam 4 cara. 1st melalui kerosakan DNA. Tubuh kita mengalami kerosakan DNA hampir setiap hari dan ia akan menyebabkan proses penuaan terjadi dengan cepat. Vivix membantu memperlahankan proses tersebut dengan membaiki DNA yang rosak. 


2nd, melalui pengawalan genetik yang boleh menyumbang kepada kemerosoran umur pada tahap selular. Ramuan Vivix mengkatifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap selular. 


3rd, melalui kemerosotan metabolisma sel. Mitochondria di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun, fungsi sel turut menurun. Ramuan Vivix menggalakkan pembentukan baru mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga dalam sel. 

4th, melalui penimbunan protein AGE (advanced glycation end products) yang boleh menyebabkan kerosakan tahap selular yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur. Vivix membantu melambatkan pembentukan protein AGE. 


Pernahkah anda mendengar Resveratrol? Ia adalah sejenis antioksidan yang sangat berkuasa untuk meningkatkan metabolisma sel sekaligus menentang penuaan. Ia banyak digunakan dalam supplement kesihatan. Dan tahukah anda Vivix adalah 10 kaliganda lebih hebat dari Resveratrol

Antara ramuan utama Vivix adalah anggur Mascadine yang mengandungi lebih banyak polifenol dan resvetrol. Ia juga mengandungi 20 pasangan kromosom yang memberikan faedah kesihatan yang lebih banyak, fungsi imun yang lebih tinggi dan sifat antioksidan yang lebih kukuh. Selain anti penuaan, Vivix mempunyai fungsi-fungsi seperti berikut: 


  • Menyokong fungsi hati dan sistem kardiovaskular 

  • Menyokong fungsi otak 
  • Menyokong sistem immunisasi 
  • Menyokong kesihatan sendi 
  • Sebagai antioksidan untuk menentang radikal bebas 
  • Mengalakkan keupayaan sel untuk bertahan lebih lama 
  • Meningkatkan metabolisma tenaga sel tubuh 
  • Meningkatkan kesihatan secara keseluruhan 


Vivix boleh dijadikan hadiah paling berharga buat ibu-bapa anda. Kami telah menerima banyak feedback yang positif terutamanya dari golongan warga emas, seperti semakin bertenaga dan sendi lutut yang lebih kuat. Dapatkan tonik anti penuaan ini dari E2 Shop sekarang. 


Eda Ejai
Shaklee Independent Distributor 
ID 888102 
SMS/WhatsApp 013-3976474
No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...