Meal Shakes Untuk Kanak-kanak Hebat Masa Kini

Meal Shakes merupakan minuman multivitamin yang mempunyai perasa vanilla yang sangat lazat. Walaupun Meal Shakes dikategorikan dalam kategori Children's Nutrition, ia juga sesuai untuk dinikmati oleh setiap lapisan usia termasuk bayi, kanak-kanak, ibu mengandung, vegetarian, etc. Jika anak anda seorang yang sukar untuk multivitamin yang berbentuk tablet, Meal Shakes adalah alternatif yang terbaik buat anda.


Meal Shakes menjadi pilihan ibu-ibu yang mempunyai anak yang cerewet memilih makanan atau tiada selera makan. Meal Shakes memastikan anak anda akan mendapat nutrient harian yang diperlukan pada kadar yang secukupnya. Malah, ramai ibu memberi testimoni positif yang selera makan anak-anak mereka semakin bertambah sejak mengambil Meal Shake. 
Ramai juga ibu menggunakan Meal Shakes bersama Omega Guard dan Nutriferon untuk merawat anak yang sakit seperti demam, batuk berkahak, selsema, lung infection, lelah/asthma, etc.

Meal Shakes mengandungi 24 jenis vitamin dan mineral yang lengkap termasuk lactalbumin, immunoglobulin, lactoferrine, bacteriolysin, etc. Antara manfaat utama dari pengambilan Meal Shakes ialah membantu tumbesaran, sebagai anti-oksida, detoksifikasi dan untuk kecantikan kulit.

Meal Shakes juga merupakan produk utama dalam set Mighty 3 Gems - set popular sebagai pengganti sarapan pagi atau ketika sahur. Ia boleh dicampurkan bersama apa jenis minuman kegemaran anda samada panas atau sejuk. Sangat sesuai untuk dicampur bersama fruit smoothies. Ia tidak mempunyai sebarang pewarna dan gula tiruan.  Dapatkan Meal Shakes anda dari E2 Shop sekarang!

Eda Ejai
Shaklee Independent Distributor 
ID 888102 
SMS/WhatsApp 013-3976474

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...