PHYTOCOL-ST Mampu Turunkan Kolestrol - Produk Baru Dari Shaklee


Salam kawan-kawan.. Siapa yang ada masalah kolestrol yang tinggi?? mahupun masalah keinginan atau nafsu makan yang tidak terkawal sila angkat tangan.. terutama sekali makanan yang berlemak.. saya cadangkan dan amat menggalakkan anda membeli produk baru dari Shaklee ni.. PHYTOCOL-ST.. ye sangat payah nak disebut.. akan dilancarkan pada bulan Jun nanti..

PHYTOCOL-ST ini berfungsi menurunkan kolestrol secara semulajadi. Kolestrol yang tinggi amat bahaya ya. Mungkin dalam masa terdekat anda tak merasa adanya kandungan kolestrol di dalam badan.. tetapi untuk jangka masa panjang kolestrol yang tinggi boleh bawa maut..


Lihat sajalah bagaimana saluran darah ini boleh tersumbat.. Kolestrol yang banyak memang boleh menutup salur darah.. Kesannya anda google la sendiri..


Kaedah pengambilan PHYTOCOL-ST ini sangat mudah.. anda harus ambil sebelum memakan makanan-makanan yang berlemak.. Kesimpulannya PHYTOCOL-ST ni harus lah sentiasa ada.. sebab waktu pagi makan nasik lemak, tengahari makan nasik lauk masak lemak.. minum petang pon makan lontong kuah lemak.. makan malam pon makan yang berlemak.. Jadi memang sangat dialu-alukan anda membawa PHYTOCOL-ST ini kemana-mana..
Nak cerita lebih lanjut tentang produk ni pon tak boleh.. nak cuba makan pon belom pernah.. jadi kita tunggu saje lah.. tak lama pon cuma dalam sebulan setengah saja lagi baru akan tiba dipasaran.. Tetapi sekarang anda dah boleh booking dengan mana-mana pengedar Shaklee yang sah.. tak de lah rugi kalau habis nanti..


Eda Ejai
Shaklee Independent Distributor 
ID 888102 
SMS/WhatsApp 013-3976474


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...