Pencuci Pingan Mangkuk Shaklee Dish Wash Consentrate Pon Dah Nak Habis..

Selalu sangat orang tak tahu yang sebenarnya Shaklee bukanlah menjual produk makanan tambahan sahaja.. sebenarnya ada juga produk untuk kegunaan rumah tangga.. Antara yang paling eda suka ialah Dish Wash ni.. 

Serius best sangat dapat pakai pencuci pinggan mangkuk ni.. Cecairnya yang sangat pekat dan paling best lembut kat tangan.. Tapi dah nak habis stock pulak.. adududu...


Mungkin ramai yang belum tahu apa lagi kelebihan dish wash ni kan.. meh korang klik link ni..

Hindarkan Alahan Ditangan Semasa Membasuh Pinggan Dengan Shaklee Dish Wash Liquid Concentrate..





Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D





No comments: