HQ Shaklee Berpindah Mulai 25 April 2017..

Ye, kami sebagai SID sangat seronok bila HQ Shaklee dah berpindah dan tukar ke tempat baru yang lebih besar dan sangat selesa..

Rasa maca baru je HQ Shaklee pindah ke Sunway Pinnacle.. ni dah tukar pindah lagi..


Alamat penuh Shaklee HQ baru mulai 25 April 2017 ialah:

Sunway GEO Tower,
Jalan Lagoon Selatan, Bandar Sunway,
45700 Subang Jaya, Selangor,
03-5622 3188 / 1800 88 6577 (Toll Free)


 Kalau tak salah semenjak eda jadi ahli Shaklee dari tahun 2012 HQ Shaklee dah pindah ke tiga tempat.. Sempat la pegi ke Empire Tower Subang, lepas tu ke Sunway Pinnacle dan yang terakhir ni kat Sunway GEO pulak..

Sempena HQ baru ni banyak aktiviti yang best menanti pengedar dan pelanggan Shaklee.. Jemput datang ye.. 

Kat bawah ni Eda letakkan tarikh yang korang perlu ingat ya:

- 6 & 7 Mei 2017 Your Health Matters
- 20 &21 Mei 2017 Family Wellness

Program ni kite boleh buat health check, konsultasi nutrisi dan macam-macam lagi. Apa yang eda paling suka ialah goodies, hadiah dan cenderati yang boleh kite dapat masa kat program tu berlangsung nanti..


Jom Register Ahli Shaklee Dengan RM68.90 Sahaja..

Korang nak walk in dan beli vitamin Shaklee sendiri kat SUnwat GEO ni pon boleh.. Senang nak masuk dan nak beli barang pon mudah sangat.  Cuma perlu daftar ahli Shaklee dulu.. tak mahal pon.. paling penting tak perlu buat loan sampai ribu-ribu ringgit.. Cuma RM68.90 sahaja. Register je kat kaunter dan boleh terus dapat pakai harga ahli yang semua orang tahu ianya sangat menjimatkan.. 

Jangan lupa letak nama penaja (sponsor). Korang boleh letak ID 888102 (Nor Hidawati binti Kadiso) sebagai sponsor korang ya.. 


Ada yang nak cuci mata kat HQ baru??? jom kite layan gambar kat bawah ni.. suasana yang sangat selasa..







Dah amek vitamin yang korang nak beli tu boleh la bayar kat kaunter ni.. kalau nak jadi ahli pon boleh amek borang kat kaunter ni ya..











Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D




No comments: