Collagen Powder Shaklee Dah Kembali!!!


Ni adalah salah satu berita yang memang eda tunggu-tunggu..

Yeayyy.. Collagen Powder yang dah beberapa bulan kehabisan stock dah ada balik!!! 


Macam tahu-tahu je kan yang sekarang dah masuk bulan Rejab.. Kejap je lagi nak masuk bulan Syaaban dan lepas tu Ramadhan.. Elok sangat la Collagen Powder ni dah ade stock.. Mesti ramai yang nak mencantikkan diri time nak dekat raya ni kan..

Korang nak tahu tak kenapa eda suke sangat dengan Collagen Powder Shaklee ni?? haa.. jom kite tengok sebahagian daripada beberapa pengguna Collagen Powder Shaklee ni.. 


Testimoni pertama..


Testimoni kedua..



Testimoni ke tiga.. 

Testimoni ke empat..



Testimoni ke lima


Testimoni ke enam..


Testimoni ke tujuh..



Testimoni ke lapan




Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



No comments: