Ubat Sakit Lutut..

Siapa yang berjalan tak pakai lutut?? Rata-rata semua orang berjalan mnggunakan lutut kan.. Semua aktiviti yang perlu menggerakkan kaki akan gunakan lutut..


Related image


Macam mana agaknya kalau lutut kita sakit?? Pastinya kita berjalan sambil berjengkit dan nak pijak lantai pon takut-takut kan.. 

Apa yang boleh kita lakukan bila dah sakit lutut?? ya hanya cuma duduk dan tak mampu untuk berjalan..

Nak solat pon dah kurang nikmat bila pergerakan juga terbatas.. Hanya boleh solat duduk dan tak agak susah nak berdiri..

Biasa la orang kita, bila dah sakit mesti nak cari ubat supaya sakit tu hilang. Tak kisah pon berapa harganya yang penting sakit tu hilang..

Korang tahu tak yang ubat sakit lutut ni ada yang memang boleh menghilangkan sakit namun ia hanya akibat dari tindakan ubat itu yang menipu otak kita.

Kita dah tak rasa sakit tapi hakikatnya keradangan pada lutut masih terjadi. Oleh itu, apabila kesan ubat telah hilang, kita perlu menelan ubat lagi..

Kan best kalau kita betul-betul boleh hilangkan keradangan/sakit pada lutut tu.. Nak hilang sakit sebab betul-betul penyakit tu dah hilang.. bukan sebab die hilang macam biskut.. 

Kawan saya Addiniah Nas ada pengalaman dalam bantu ibu mertua beliau dalam kes sakit lutut ni.

Apa agaknya yang beliau buat terhadap ibu mertuanya ya..




Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D


No comments: