Meal Shakes Untuk Naikkan Selera Makan Anak..


Sempat beberapa minggu Meal Shakes tak de kat pasaran sebab dah kehabisan stock.. Sedih juga eda rase sebab tak dapat nak menjual bila ada kawan yang nak beli... Tapi tak pe, sekarang stock Meal Shakes dah ada.. Seronok dapat tolong kawan-kawan yang memang memerlukan ni..


Ya stock dah masuk start 18 April 2017 yang lepas.. Rasenya stock pon tengah banyak ni.. Tak perlu risau kalau korang nak beli 10-20 canister pon.. Nak order pon senang.. pakai online je.. pas tu tunggu je depan pintu rumah.. InsyaAllah sampai..


Kebaikan Meal Shake yang mungkin anda belum tahu adalah seperti berikut:

- Membantu dalam pembentukan sel-sel bagi kulit, kuku, rambut, organ, darah, sel-sel vaksin dan lain-lain.
- Memberikan 24 jenis viamin penting daripada vitamin A ke Z dengan mineral dan mineral surih.
- Mengandugi vitamin B complex, zat besi dan copper yang penting untuk pembentukan sel darah merah yang sihat.
- Mengandungi vitamin seperti vitamin A, C, E, zinc, selenium.
- Kaya dengan vitamin dan mineral termasuk asid folik, biotin, kalsium dan megnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses kanak-kanak membesar.
- Membantu mengatasi masalah sembelit di kalangan kanak-kanak.
- Kaya denga serat larut yang membantu mengeluarkan lemak berlebihan san bahan buangan daripada kolon dan perut.



Buat rakan-rakan yang masih tak tahu, artis Rita Rudaini pon dah beli Meal Shakes juga.. tak caya??


Alhamudulillah Rita dah beli untuk anak-anak beliau.. dan beliau sendiri beli VIVIX untuk dirinya sendiri.. patut la semakin hari semakin cantek.. ambil vivix rupanya.. tak mekap pon nampak cantek...

Kat bawah ni pulak video testimoni dari Puan Sylvia Yong dan Puan Irayanti.. seronok dapat lihat mereka berdua gembira dengan perubahan anak masing-masing..




Anak Puan Sylvia Yong adalah seorang picky eater dan badannya sangat kurus. Setelah berjumpa dengan doktor, doktor mencadangkan agar Puan Sylvia mencari suplemen multivitamin untuk anaknya. Selepas mengetahui mengenai Meal Shakes dan diberikan kepada anaknya, akhirnya dalam tempoh 3 bulan berat badan anaknya mula bertambah.

Manakala anak puan Irayanti pula dihantar ke taska selalu demam dan selesema. Selepas mengamalkan Meal Shakes alhamdulillah anaknya kurang diserang demam dan selesema kerana telah mendapat vitamin yang diperlukan dan yang paling penting imunisasi badan juga semakin meningkat.. 


Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D




No comments: