Segmen Jom Blogwalking By Syahirah Valiant



Ira dah habis exam.. beliau nak buat segmen Jom Blogwalking agar rakan2 blogger lain dapat kenal Ira lebih rapat..

Kalau ade sesape yang nak join boleh klik je link ni --> Jom Blogwalking atau pon klik saje kat gambar diatas ni ye..

Syaratnye pon sangat mudah..

Jom la kite join sama2.. dapat mengeratan silaturrahim.. hehehhe..





6 comments:

Nurul Syahirah said...

terima kasih sebab sudi join :)

http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/senarai-peserta-jom-blogwalking_1.html

Princess Mimi said...

Singgah dari segmen yg sama..Visit me back..

http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

Miss Oren said...

Assalamualaikum.. datang dari segmen yang sama..

http://dotdotmissme.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

Nurul Syahirah said...

owner segmen jalan-jalan sini :)

Nak jadi sponsor contest tak? Hope sudi :) http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/pencarian-sponsor.html

Azhafizah Md Nor said...

Hai singgah sini blogwalking dari segmen yang sama..

Ada masa jemput singgah ke blog :)

http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...