Mother's Day Giveaway By Blog XDramaQueen



Berblogwalking tadi.. ternampak pulak ade Mother's Day Giveaway.. lama dah tak join giveaway ni.. jom la kawan2 kite join sama2.. mana tau ade rezeki kan.. banyak masa lagi boleh join ni.. giveaway sampai hujung bulan ni..

Sape yang bertuah akan dapat seutas rantai diamante jenama Luvisa yang bernilai RM100.. huhuhuhu.. kalau dapat boleh bagi kat mak nih.. 

untuk kawan2 yang nak join boleh klik je link kat sini Mother's Day Giveaway By Blog XDramaQueen.. Syarat2 pon mudah sahaja.. 

syarat2:


Buat entri bertajuk "Mother's Day Giveaway By Blog XDramaQueen" (done)
Tampal banner di atas dalam entri anda (done)
Backlink kepada entri ini (done)
Tinggalkan link ke entri anda di ruang komen (done)
Follow blog XDramaQueen (done)
Like page XDramaQueen di SINI (done)


okeh.. semua dah siap.. harap Ayu Rafilah berpuas hati lah dengan enrty ni ye.. didoakan semoga ayu sihat selalu dan dikurniakan kehidupan yang baik2 dan digolongkan dengan orang2 yang baik.. aminnn...





3 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Blogwalking...
Dari segmen yang sama...
http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/05/mothers-day-giveaway-by-blog-xdramaqueen.html

Shahida Dzulkafli said...

Blogwalking...
Dari segmen yang sama...
http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/05/mothers-day-giveaway-by-blog-xdramaqueen.html

Ahmad Hasif said...

Jom join Segmen Terbaru Saya ini

Segmen Communities Blogger : Berkongsi Pelbagai Ilmu Menari