Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Secara OnlineYa kini Shaklee Malaysia telah mengorak langkah baru dengan melancarkan Shaklee Online Business Center yang telah bermula secara rasmi pada 2 oktober 2013 yang lepas..

Dalam dunia yang serba maju dan semua urusan hanya dibuat di hujung jari maka dengan terlancarnya Shaklee Online ini memang sangat membantu semua Shaklee Independent Distributor (SID).

Antara kelebihan Shaklee Online Busines Center ini adalah seperti berikut:

1- Sentiasa boleh dilayari 24 jam sehari dan 7 hari seminggu tiada penutupan.

2- Boleh mendaftaran ahli baru secara online.

3- Pembelian produk Shaklee secara online dan boleh terus sampai ke pintu rumah anda.

4- Boleh memeriksa point yang telah anda ataupun kumpulan anda kumpul secara teus.

5- Boleh memindahkan point dengan segera jika downline ada membeli barang menggunakan no ID upline.

6- Dapat pennyata bonus secara online dah semua penyata akan tersimpan di situ. Terpulang kepada SID tersebut ingin "print out" atau tidak.

7- Menjimatkan kos. Kos kertas dan kos pengeposan penyata yang sebelum ini sering dilakukan dapat dikurangkan.

8- Mesra alam kerana tidak menggunakan kertas.

9- Tidak perlu lagi menunggu di cawangan Shaklee untuk menunggu membeli barang atau pun untuk melakukan sebarang urusan lain.

10- Bonus akan terus dimasukkan ke dalam akaun bank SID dah tiada cek dihantar ke rumah anda. Ini adalah pilihan dan jika SID tersebut mahu menunaikan cek meraka sendiri tidak mengapa.


Menjadi ahli Shaklee yang berdaftar memang akan mendapat banyak faedah yang bakal diperolehi. Berbanding dengan mereka yang hanya membeli menggunakan harga ahli tanpa menjadi ahli..

1-Mereka yang membeli menggunakan harga ahli tetapi tidak menjadi ahli TIADA langsung berpeluang mendapat point dan BONUS yang kebiasaanya ahli Shaklee dapat pada setiap pertengahan bulan.

2- Mereka yang membeli harga ahli juga akan mengambil masa lama untuk mencari-cari pengedar yang menjual harga ahli, dan alangkah bagusnya jika anda menjadi ahli dengan permulaan RM75 dan tetap mendapat harga ahli seumur hidup.

3- Mereka yang membeli dengan harga ahli juga tidak akan mendapat info-info terbaru tentang produk Shaklee. Kerana setiap bulan Shaklee akan mengadakan promosi yang berbeza-beza. Jadi alangkah bagusnya jika anda menjadi ahli Shaklee kerana bukan sekadar info tentang produk sahaja, malah banyak lagi pengetahuan yang anda akan dapati selepas menyertai kami.

Anda boleh hubungi saya untuk mendapatkan panduan bagaimana ingin menjadi ahli Shaklee. Banyak kelebihan yang bakal berguna untuk anda walaupun hanya untuk makan sendiri

Eda Ejai

 Shaklee Independent Distributor [ ID No : 888 102 ]
 Contact No | WhatsApp/SMS :013 3976474
 Email : hidawati.kadiso@gmail.com
 Laman web: eda83.blogspot.com
 Page : http://www.facebook.com/edaejaishop


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...