Promosi Januari 2014 Alfalfa Complex Shaklee


Bulan ni...kenduri BESAR dan HEBAT bagi ibu2 yang menyusu.. Boleh la susukan si comel sampai umur 2 tahun macam Dynas Mokhtar ngan Wardina Safiyyah kan.. seronok bila dapat besarkan anak dari rahim kita dengan susu badan sendiri..

Tau tak sebab apa? Sebab bulan ni bulan promosi Alfalfa buy 6 free 1 dan alfalfa ni salah satu MILK BOOSTER untuk ibu2 menDAPATkan susu yang banyak...tapi kan...u all nak tau tak?? Alfalfa ni lebih lagi FUNGSI nye....

Ni antara Rahsia hebatnya produk ini...
Rasa kedinginan selepas bersalin?Suami komen longgar dan kendur sana sini?Badan kebas2 dan rasa sengal2?Tak yakin pada diri sendiri?Lemak susah nak mencair?Spare tire sana sini tak hilang2 walau dah control makan?Jangan risau, Alfalfa Shaklee ni la penyelesaiannya! Ni la pengantti kepada Kacip Fatimah.Kacip Fatimah moden gituu.

Berminat??? Email atau SMS je saya.Saya sedia membantu isteri2 dan para suami yang nak menjadikan rumahtangga mereka seperti hari pertama perkahwinan...insyaallah.


Eda Ejai


 Shaklee Independent Distributor [ ID No : 888 102 ]
 Contact No | WhatsApp/SMS :013 3976474
 Email : hidawati.kadiso@gmail.com
 Laman web: edaejaishop.blogspot.com
 Page : http://www.facebook.com/edaejaishop


No comments: