Cara Jadi Ahli Shaklee
Sejak kebelakangan ini ramai yang bertanyakan tentang kelebihan menjadi ahli Shaklee dan bagaimanakah cara untuk menjadi ahli Shaklee..

Menjadi ahli Shaklee tidak susah.. hanya daftar dan anda boleh gunakan produknya.. sambil guna produk boleh kumpul points..

Bagaimana mandaftar??

1) Cara pertama ialah dengan Yuran Pendaftaran hanya RM65 + RM10 kos pos.

Dengan yuran ini anda akan mendapat Member Kit yang mengandungi katalog, product Guide dan Sistem Bisnes..

ATAU

2) Cara kedua dengan membuat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value).

Ini bersamaan dengan RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM75) dan juga CASH BONUS (BERNILAI RM30++).

Penjimatan sehingga RM100+

Apa yang anda boleh buat selepas ini??

Anda boleh pergi sendiri ke cawangan Shaklee berhampiran anda untuk mendaftar dan boleh gunakan ID saya Nor Hidawati bt Kadiso 888102 sebagai SPONSOR.

ATAU


3) Cara ketiga

Boleh terus SMS/WhatsApp saya ke 013-3976474 dan nyatakan anda ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee dan saya akan uruskan bahagian pendaftaran..

Mudah bukan?? tak perlu membayar ribuan ringgit, menerima stock berpuluh kotak dan terus menerus memujuk orang lain sertai..

Apakah kelebihan menjadi ahli Shaklee??

1) Anda dapat membeli dengan menggunakan harga ahli dan setiap pembelian akan diberikan points yang boleh ditukar cash setiap bulan..

2) Dengan menjadi ahli di bawah saya, anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah naungan kumpulan kami.

3) Selamat datang diucapkan kepada rakan-rakan yang mendaftar di bawah naungan MOKCIK KAYO. Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli boleh terus hubungi saya di talian 013-3976474 atau email ke hidawati.kadiso@gmail.com untuk matlumat lanjut..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...