Healthy Young Living | YESS Wellness Pack Dilanjutkan Ke Bulan Februari 2016..
Salah satu set dari YESS Wellness Pack yang belum saya ceritakan adalah Healthy Young Living.. Set ini mengandungi 2 botol Vivix..

Rasanya ramai yang telah mengetahui tentang kelebihan Vivix.. Tetapi saya suka nak beritahu lagi kerana saya memang gemarkan produk ini..

Vivix merupakan penemuan revolusi dalam nutrisi polifenol. Vivix merupakan satu paten tertunda yang hebat dengan campuran botani ekslusif yang terdiri daripada poligomum cuspidatum, anggur muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak ung..

Popular dengan nama sirap Shaklee kerana ia berbentuk cecair berwarna merah dan ia juga merupakan supplement anti penuaan terbaik di dunia. Pihak Shaklee telah berjaya menghasilkan kajian ini bertahun-tahun dan Vivix juga merupakan suplement pertama di dunia yang mempu menembusi DNA manusia.Kehebatan Vivix Shaklee..

1- Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.

2- Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia
- Setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.

3- Vivix melambatkan pembentukan AGE
- Penimbunan AGE (Advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakan sel. Ramuan Vivix yang 10 kali lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.

4- Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel
- Tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)
Kebaikan Vivix Shaklee

1- Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru manjalani pembedahan.

2- Memelihara keseluruhan kesihatan.

3- Anti oksida yang sangat baik - awet muda.

4- Membantu anda merasa lebih bertenaga.

5- Mengurangkan resiko kanser.

6- Membantu pesakit diabetic.

7- Menguatkan sistem imun.Ramai yang telah memperakui kehebatan Vivix ini.. Jom kita saksikan sendiri beberapa video tentang testimoni Vivix ini.. Jom layannn... 


 


 


Masih belum percaya?? anda boleh baca beberapa testimoni bertulis di bawah ini ya..

Sudah berpuas hati dengan testimoni-testimoni diatas? dan mahu tahu berapa harga Healthy Young Living ini kan.. mari saya senaraikan harganya sebelum dah selepas diskaun..

Sebotol Vivix RM503.50 (harga retail + GST)
Dua botol RM1007

TETAPI dengan promosi ini anda akan dapat membeli dengan
- Harga RETAIL SAHAJA tanpa GST.. 
- Lebih murah
- Dapat diskaun 5%
- Percuma Keahlian Shaklee (jimat RM68.90 untuk kahlian)

Jadi RM475 x 2 (-5%) = RM902.50Masih mahal??? tak pe.. anda masih lagi berpeluang untuk menjadi ahli Shaklee dan dapat beli dengan harga ahli yang lebih MURAH dan lebih banyak kelebihan yang anda sendiri belum tahu..
Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥hidawati.kadiso@gmail.com
♥eda83.blogspot.com
♥www.facebook.com/edaejaishop


Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =DKlik DISINI UNTUK TUTORIAL membeli secara online.


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...