Kenapa Semua Orang Suka Shaklee??

Bagi rakan-rakan yang baru perasan tentang kewujudan produk Shaklee ni, mungkin ade yang tertanya-tanya "apa yang bagusnya produk Shaklee ni??" ataupun "ape yang best sangat Shaklee ni yang company lain takde?" atau "kenapa la orang beli produk Shaklee setiap hari sampai berkotak-kotak??"

Jom kita apa la yang hebat sangat Shaklee ni sampai berebut-rebut orang nak jadi ahli Shaklee dan beli produk Shaklee macam esok stok nak habis.. 


Ada juga segelintir kawan-kawan eda yang tanya, "Kenapa ko suke sangat dengan Shaklee ni?."
Jangan terkejut kalau ade Page makanan sunnah yang copy-paste testimoni Shaklee terpaksa delete post tu sebab die dikira menipu testimoni.. hebatkan produk Shaklee ni sampai owner produk lain pon nak copy paste testimoni.. tak baik okeh..

Nak tau kenapa eda suka produk Shaklee ni?? Ni jawapannya.. Shaklee bukan tukang sapu, bukan tukang pam minyak atau bukan peniaga tamak sampai sanggup menipu yang membangunkan produk-produk Shaklee ni.. Tapi semua ni dibina oleh pakar-pakar saintis yang bekerja siang dan malam buat ujian macam-macam benda kat makmal Shaklee US.
Buat pengetahuan, saintis-saintis ni bukan calang-calang graduate mana-mana university terus keluar produk.. bukan ye.. tapi saintis ni dah ada pengalaman berpuluh-puluh tahun dalam industri pemakanan dan kesihatan..
Bukan itu je, saintis-saintis ni sangat bijak sampai dapat macam-macam anugerah. Siap ada Nobel Prize winner lagi.. paling low pon mungkin ade PhD.. bukan yang paling bagus tu ada PhD tau.. fikir-fikirkan..


Kenapa eda percayakan produk Shaklee??
Sebab Shaklee ade saintis-saintis bijak dan power.. hasil kajian derang ni dah didokumenkan dalam macam-macam journal antarabangsa.
Journal ini bukan saja diiktiraf oleh staf Shaklee sendiri, tapi Saintis yang tak bekerja dengan Shaklee pon memperakuinya.. Produk Shaklee memang jauh sangat perbezaan dengan produk-produk nutrisi yang melambak kat pasaran sekarang ni.. sebab kebanyakan mereka takde sampai diiktiraf oleh saintis luar negara pon..

Ni antara bukti yang produk-produk Shaklee memang betul-betul bagus dan selamat digunakan.. banyak kerja, aktiviti dan sukan extreme yang dah digunakan.. paling penting tak pernah lagi terjadi bila atlet-atlet yang gunakan produk Shaklee ni kantoi macam satu dua atlet negara kita.. (tak perlu kite sebut pon tau dah sape kan..)
Kalau Shaklee dan teruji berkesan untuk orang paling extreme, sudah tentulah terlebih-lebih berkesan untuk kita yang cuma rakyat marhaen ni kan..


Korang nak tau tak, sebelum orang Malaysia, ramai lagi orang lain dari negara yang lain dan cuba kutuk-kutuk Shaklee ni tak bagus, tak setuju dengan itu dan ini.. Tapi last-last derang sendiri yang habis idea nak kutuk kat mana lagi pasal produk Shaklee ni.. Dan akhirnya derang ni terpaksa bersetuju yang Shaklee ni memang bagus dan derang pon dan jatuh cinta dengan Shaklee.. 

Setiap hari derang pakai.. sebab dah jatuh hati sangat kan..

Korang nak tau lagi satu hal tak?? Ce korang tanya pemilik produk-produk yang korang pernah dengar kat pasaran, owner die pakai tak produk yang derang jual tu?? Kebanyakannya derang tak pakai pon.. Sebab ape?? Sebab derang pon tak berani nak pakai kerana derang pon tau produk yang derang jual tu ada paraben, yang mana boleh menyebabkan kanser, etc.. 

Eda pon dah banyak sangat dengar cerita pasal pengedar produk lain dok kutuk-kutuk pasal Shaklee, tapi bila diri sendiri nak pakai or ade family nak beli, derang ni carik SID Shaklee juga nak beli.. Eda memang tak de masalah pon nak berurusan dengan orang-orang macam ni.. semuanye eda akan layan dengan baik.. semoga orang-orang yang kutuk Shaklee tu nanti akan jadi ahli dan akan lebih tahu betapa hebatnya produk Shaklee ni.. 




Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥hidawati.kadiso@gmail.com
♥eda83.blogspot.com
♥www.facebook.com/edaejaishop


Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



No comments: