Promosi Januari 2018 : Beli 3 Omega Guard Dapat LESS 5% Dan Beli 3 Vita Lea For Children PERCUMA 1..

Sekejap saja kan sudah masuk tahun baru 2018.. mesti banyak suka dan duka yang telah kita lalui.. Tak mengapa.. itu semua bolah kita jadikan kenangan.. walau perit atau payah sekalipun hidup harus diteruskan..
Nak tahu tentang promosi Shaklee bulan Jan 2018 ni?? jom kita tengok sama-sama..



Yeaa.. bulan Januari ini dengan pembelian 3 botol OmegaGuard anda akan dapat 5% diskauntau..

Jom kita lihat apa sebenarnya manfaat Omega Guard ni..

  • Menyokong dan memelihara fungsi dan kecerdasan otak
  • Mengawal paras kolestrol dan tekanan darah yang normal
  • Kesihatan jantung
  • Kesihatan sendi
  • Kecantikan san kesihatan kulit
  • Kesihatan mata
  • Mencegah strok
  • Dan banyak lagi

Anda tahu tak yang Omega Guard adalah minyak ikan tulen Shaklee yang mana ia dapat membekalkan asid lemak Omega 3 untuk keperluan seluruh seisi keluarga seperti berikut..
  • Kanak-kanak
  • Remaja
  • Dewasa
  • Bayi dalam kandungan (dapat melalui ibu yang hamil)
  • Bayi yang menyusu (disalurkan melalui penyusuan)



Yeaa.. sesuai sangat dengan la dengan sesi persekolahan yang dah buka ni..
Vita Lea For Children ni memang sangat digemari anak-anak.. Dengan rasa anggur yang sedap, ia juga merupakan multivitamin yang lengkap.. Boleh dikunyah dan sangat sesuai diberikan kepada anak-anak supaya nutrisi harian mereka dapat dipenuhi..
Promosi bulan ini adalah beli 3 botol PERCUMA 1 botol..


 Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D





Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...