Collagen Powder Shaklee Dah Kembali Di Pasaran (Update 16 November 2017)


Bulan Okrober 2017 lepas ramai yang kecewa bila dimaklumkan yang stock Collagen Porder Shaklee sangat terhad.. Ye la apa taknya, masing-masing nak cantik atas macam-macam sebab.. ada yang cantik sebab menunggu hari bertunang, berkahwin dan macam-macam lagi... 

Dan kali ni eda nak maklumkan buat semua penggemar Collagen Powder Shaklee yang produk ini dah ada dipasaran tau..



Seronok tak?? mesti ramai yang melompat tingi bila dengar berita ni kan.. hehehhe.. eda pon suka.. 

Jom tengok apa kata pengguna Collagen Powder Shaklee ni..



Parut dah semakin hilang.. sape tak suka.. kalau eda pon memang best sangat lah.. =D




Haaa.. part jeragat ni memang syahdu sikit.. memang masalah besar untuk hakak-hakak yang nak masuk usia 40an.. yang 30an pon tak ketinggalan juga jeragat ni menyerang.. adududu.. 

Selain daripada bagus untuk kulit, Collagen Powder Shaklee juga baik untuk kesihatan lutut.. orang banjar kata lantuhot.. atau orang jawa bilang dengkol..






 Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...