Set Menyusu Buat Eda Jatuh Hati Dengan Shaklee..

Haaa.. selalunya korang akan baca blog eda je kan.. kali ni eda try untuk ber'vlog' pula..

Dalam video ni eda ada bertahu tentang produk Shaklee yang mana buat eda betul-betul jatuh cinta dengan Shaklee.. Dan disebabkan produk-produk ni la eda terus makan sampai la sekarang... 




Dah tengok kan.. sebenarnya sebelum eda ambil keputusan nak makan vitamin Shaklee atas sebab masalah susu kering, eda dah cuba makan sup lomak putih, minum air longan, minum air masak banyak-banyak dan macam-macam lagi petua untuk tambahkan susu badan.. Tambahan pula waktu tersebut adalah bulan ramadhan.. 

Tapi semua tu macam dah tak laku pula kat badan eda.. disebabkan itulah eda mencuba Set Menyusu Shaklee.. ditambah pula dengan membuat aktiviti Power Pumping dan minum air yang secukupnya.. 

Sehingga kini eda masih teruskan penyusuan kepada anak yang ke tiga dengan mengambil supplement yang sama iaitu Alfalfa, Vita C, Vita Lea, B Complex dan ESP..

Kalau korang pon ada masalah yang sama dengan eda, korang pon boleh try dan rasakan sendiri perbezaan produk Shaklee ni.. anda sendiri rasa dan anda sendiri akan merasainya..



 Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D








Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...