Kembar Tapi Tak Serupa..
Diaorang ni sama tarikh lahir, sama tahun, sama usia tetapi kenapa tidak serupa? 

Nak tahu cerita dia tak??

Al kisahnya macam ni..

Mary Anderson dari Evansville, Indiana telah menjadi pengguna tetap untuk produk Shaklee lebih dari 20 tahun.. Serius pengguna tegar Shaklee ni..

Kakak Mary pula jarang guna produk Shaklee, lebih suka guna produk yang dibuat oleh syarikat lain.

Walaupun mereka dilahirkan dengan kod genetik yang sama, Mary mempunyai lebih banyak tenaga, rasa lebih sihat, kelihatan lebih muda dan sihat daripada kakak kembarnya yang bukan pengguna setia produk Shaklee .

Mary seorang wanita yang mempunyai tenaga tanpa had pada usia 69 tahun. Beliau aktif dengan gereja, melakukan banyak kerja-kerja sukarela dan Presiden Pertubuhan Wanita Republikan tempatan.

Semua orang berfikir dan menganggap ibu kepada empat anak dan nenek kepada enam remaja berumur KURANG daripada 69 tahun!

Kalau korang ada kembar, korang nak jadi yang mana?? Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...