Review Dan Testimoni CoQ-Trol Plus..


Seperti yang eda pernah beritahu tentang CoQ-Trol Plus beberapa entry yang lepas.. Ia sangat baik untuk tenaga, jantung, sistem reproduktif, kulit dan otak..

Ddisebabkan CoQ-Trol Plus ini baru sahaja berada di pasaran pada bulan ini setelah empat tahun menghilang dan kini ia kembali dengan formula baru yang lebih hebat daripada dahulu yang dikenali sebagai Coq Health Plus.. eda nak kongsikan beberapa review dan testimoni CoQ-Trol Plus ini..




Testimoni CoQ-Trol Plus yang pertama

Puan Lyna Noh

Biasanya first kilometer saya lari continously, pastu kena slow down kejap sebab pancit. Then baru sambung balik.

Starting awal tahun cuba push 2km tak slow down.. mood kasut baru sekali.

Sejak makan CoQ-Trol.. hasilnya 4km non-stop! Sudah 4km baru start pancit dan kena slow down.

Ni kalay yak sebab ada appoiment sekejap lagi ni mahu sambung lagi.

Kakak-kakak di luar sana yang senang pancit wajib try CoQ-Trol ini. Jom lari tanpa pancit!






Testimoni CoQ-Trol yang kedua .

Encik Kamaruddin Mahad

Masa tea break kat kelas Shaklee Academy, sempat juga sembang dengan seorang Master hebat ni. Saja cerita pasal hobi Run, dia kata sekarang dia suggest try la.. menarik juga nak try kan..

So hari sempat telan sebiji sebelum balik kerja. Memang terbaik run, rasa energy lever UP. Timing pon improve 2 minit tu. Kalau korang biasa run, even 2 minit tu kira jauh juga jarak dia tahu..

Sharing is caring.. Esok kita try Bukit Tonggel UiTM pula.. nantikan kisah dan sejarahnya..






 Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...