Sustained Release Vita-C Plus Dah Ada Dipasaran!!! Update 18 Mei 2017..


No automatic alt text available.

Fuhhh.. lega eda rasa bila dapat notis ni kata Vitamin C yang menjadi kegemaran ramai ni dah ade stock.. Mana taknya, rasa ralat skit la kan bila orang tanya nak beli vitamin c tapi tak de.. sian kat pelanggan dan kesian juga kat eda sebab tak dapat nak bantu.. 

Tak pe, apa yang penting sekarang dah ada dah vitamin c ni.. jangan segan nak order dengan eda ya.. 


Nak tau tak kelebihan Vitamin C Shaklee ni?? Haaa.. meh eda cite sikit ya..

-Vitamin C Shaklee dapat membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi..
-Merangsang pengeluaran T-cells untuk membantu melawan kanser..
-Membantu mencerahkan kulit dan melambatkan menuaan..
-Membantu mamperbaiki masalah insomnia dan stress..
-Membantu meningkatkan sistem imun..
-Membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah..
-Membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman..
-Memperbaiki sistem pendarahan seperti gusi berdarah dan kesan lebam..
-Merangsang pembentukan kolagen..


Apa yang bezanya Vitamin C Shaklee ni dengan vitamin c jenama lain adalah:

✏ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kaji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli vitamin c..
✏ Keadaan Sustained Release ini membolehkan vitamin c diserap ke dalam badan sedikit demi sedikit sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi vitamin c diwaktu kita memerlukannya.. 
✏ Ia juga bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam!!! bestkan..
Vitamin C Shaklee juga ditambah dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex dimana ia mebantu penyerapan vitamin c ke dalan tubuh badan.. 



Best sangat kan Vitamin C Shaklee ni.. 

Kat bawah ni ada beberapa testimoni pengguna Vitamin C Shaklee.. Mereka ni memang penggemar tegar Vitamin C tau.. 😀









Ni baru sikit je testimoni, kalau nak diikutkan memang banyak lagi testimoni eda nak letak.. hehehe..

Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



No comments: