FREE Health Checks.. A Community Health Event..

Rase macam sihat tapi teringin nak tau pasal tubuh badan sendiri??

Inilah masa yang paling sesuai untuk korang tau..



Apa yang best?? ya hujung minggu ni Shaklee ada bagi FREE health check, partnership dengan Sunway Medical Centre lagi tau.. Jadi, eda nak ajak korang ramai-ramai pegi HQ baru Shaklee.. Boleh bawak mak ayah semua.. kalau nak bawak rombungan Cik Kiah pon boleh.. 

Korang bukan ahli Shaklee?? tak pe, ni bukan untuk ahli Shaklee je, sesape nak pegi pon boleh..

Nanti korang tanya la kat mak ayah bila last dierang buat check up..Kalau dah lebih dari 6 bulan memang kena la buat check up, itu pon kalau derang ade kat area KL la.. 

Buat check up ni sekurang-kurangnya kita boleh la kita tahu tentang tubuh badan kita dan rawatan jadi lebih mudah kalau kita tahu dengan lebih awal..

Event ni berlangsung pada:

* 5&6 Mei 2017 dari 10am - 5pm
(6 Mei 2017 2.30pm-3.30pm tu pula ada Health Talk oleh doktor pakar)

* 21 & 22 Mei 2017 dari 10am-5pm
(21 Mei 2017 pon ade talk dari jam 2.30pm-3.30pm)

Eda memang suggest sangat korang pegi talk ni untuk lebih faham dan tahu tentang tubuh badan kita sendiri.. Jumpa di sana..

Kalau ada yang nak pegi naik GRAB pon korang bolah dapat LESS RM5 tau.. best kan..

Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



1 comment:

Cantika said...

Crystal X ternyata "berbahaya", What!! serius??!!! Beberapa hari lalu, di media sosial ada yang menyebarkan berita seperti itu.
Benarkah demikian? Yukk, simak dulu info yang sebenarnya disini > Fakta Crystal X
Jangan mudah percaya informasi yang disebarkan di medsos, sebelum mengetahui faktanya. Manfaat Crystal X kan sudah banyak orang yang membuktikannya. Betul, kan? Yang perlu diwaspadari adalah efek samping Crystal X yang palsu. Karena banyak sekali beredar produk Crystal X Palsu.
Ingat! Akun FB presiden saja bisa dipalsukan, apalagi cuma sekedar akun dokter yang tidak jelas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...