FREE Health Checks.. A Community Health Event 20 & 21 May 2017..

Yeayyy.. Health Checks secara PERCUMA akan berlangsung lagi.. Jadi sesiapa yang terlepas dua minggu lepas punya event sempat la pegi untuk sama-sama check kesihatan korang ek.. 


Image may contain: 2 people

Apa yang best?? ya hujung minggu ni Shaklee ada bagi FREE health check, partnership dengan Sunway Medical Centre lagi tau.. Jadi, eda nak ajak korang ramai-ramai pegi HQ baru Shaklee.. Boleh bawak mak ayah semua.. kalau nak bawak rombungan Cik Kiah pon boleh.. 

Korang bukan ahli Shaklee?? tak pe, ni bukan untuk ahli Shaklee je, sesape nak pegi pon boleh..

Nanti korang tanya la kat mak ayah bila last dierang buat check up..Kalau dah lebih dari 6 bulan memang kena la buat check up, itu pon kalau derang ade kat area KL la.. 

Buat check up ni sekurang-kurangnya kita boleh la kita tahu tentang tubuh badan kita dan rawatan jadi lebih mudah kalau kita tahu dengan lebih awal..


Jom la ramai-ramai datang..

Image may contain: 2 people, people smiling

Boleh check ketumpatan tulang secara PERCUMA!!!


Image may contain: 1 person, text

Boleh buat analisa kulit secara PERCUMA!!! part ni akak-akak mesti teruja nak cuba kan.. eda pon dah rasa excited dah ni.. 😆


Image may contain: one or more people and text

Nak check breast pon boleh.. cegah lebih baik dari mengubati kan.. PERCUMA juga..


No automatic alt text available.

Nak menang dalam TORNADO Chamber ni pon boleh juga tau..


No automatic alt text available.

Tengok la ni.. serius banyak gile hadiah untuk para pengunjung yang datang.. 


No automatic alt text available.

Untuk yang tak menang apa-apa pon korang boleh selfie dan post ke Facebook.. ikut je syarat yang diberikan dan korang berpeluang dapat shaker Shaklee secara PERCUMA!!!

Banyaknya dapat percuma.. rambang mata dah eda ni.. tak sabar nak pegi weekend nanti.. Jom la korang kita ramai-ramai pegi.. kalau bukan ahli pon boleh pegi.. kehdiran anda amatkan dialu-alukan.. 


Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D


No comments: