Promosi Shaklee Mei 2017 : Ferrano Blender, Salad To Go Container & Rubbermaid Lunch Box..

Hai korang.. eda rase ecited sangat bulan ni sebab bulan ni ade promosi Shaklee.. bulan lepas tak de promosi, jadi bulan ni memang sangat-sangat mengujakan.. 

Nak tahu promosi bulan ni??

Taraa...


Banyak gile kan.. eda pon rambang mata nak tengok semua ni.. 

Meh eda cerita detail pasal promosi bulan ni satu persatu..


Beli produk Shaklee dengan 250uv dalam satu resit PWP The Shaklee Ferrano Personal Blender..

Shaklee menawarkan personal blender yang best jenama Ferrano dengan harga yang sangat istimewa iaitu RM149.99 sahaja.. Diskaun banyak ni hampir 50% dari harga asal.

Antara kelebihan Ferrano Blender ini boleh buat smoothie, sup, jus buah, dressing untuk salad dll.


Pembelian Set Detoks Shaklee : PWP Salad-To-Go Container

Set Detoks ni memang sangat sesuai bagi memperbaiki dan melancarkan sistem dalaman badan agar badan kita lebih sihat dan cergas..

Dengan pembelian set ini anda layak untuk mendapat bekas Salad To Go pada harga RM19.93 (harga asal RM39.90.. jimat separuh dari harga asal)



Daftar sebagai ahli dan buat pembelian minima 100uv dalam satu resit : PWP Rubbermaid Lunch Box..

Kalau korang beli sebarang produk Shaklee dengan minima 100uv dalam satu resit, korang layak untuk mendapatkan lunch box jenama Rubbermaid yang sangat berkualiti tinggi dengan harga RM16.96 sahaja.. Memang hampir separuh daripada harga sebenar.. dan tampak lebih menarik adalah setiap lunch box tersebut tercetak sekali dengan logo Shaklee..

Terdapat dalam tiga saiz yang berbeza dalam masa yang berbeza.. boleh rujuk kat gambar diatas..

Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D







No comments: