Herbal Blend Dah Ada Dipasaran!!! Update 9 Mei 2017



Huhuhu.. bila eda dapat je tau yang herbal blend dah ade balik, rase macam nak lompat-lompat je kasi semua orang tahu..

Ye la mana tak nya, herbal blend ni dah lama kehabisan stock tau.. dan ramai juga la pelanggan yang nak beli terpaksa tangguh sebab tak de stock.. sedih betul.. jadi, bila dah ada ni memang rase nak rembat banyak skit la...

Buat kawan-kawan yang masih tak tahu lagi apa kelebihan herbal blend ni, meh sini eda kasi tau..


Keistimewaan Herbal Blend Multi-Purpose Cream:

1- Dingin pada kulit.
2- Ekstrak herba semulajdi
3- Tidak berminyak
4- Mudah meresap
5- Aroma yang menyenangkan
6- Mudah digunakan
7- Mudah dibawa ke mana-mana.
8- Sesuai untuk semua golongan.
9- Dijamin berkesan.
10- Halal.
11- Tanpa paraben dan steroid.


Fungsi Herbal Blend pula seperti dibawah:

1- Melembutkan kulit/tumit kasar atau pecah
2- Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala.
3- Menghilangkan luka dan merawat eczema.
4- Melegakan gigitan serangga atau nyamuk
5- Merawat kulit gatal
6- Menghilangkan perut jerawat atau parut chicken pox
7- Boleh juga dijadikan losyen harian untuk kulit kering
8- Krim urut badan lenguh
9- Merawat kesan lukan melecur
10- Melegakan badan dan kepada ketika tidak sihat
11- Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga
12- Ubat luka atau melecur
13- Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
14- Menghilangkan parut
15- Losyen harian
16- Baik untuk demam jika disapukan keseluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan.
17- Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda.
18- Membuang selulit serta memecahkan lemak berlebihan (lebih berkesan dengan penggunaan Lecithin dan Omega Guard)

Siapa yang boleh gunakan Herbal Blend ni??

1- Bayi
2- Lelaki mahupun wanita
3- Pesakit Ekzema (masalah kulit)
4- Ibu yang bakal menimang cahaya mata 
5- Mereka yang mahu kempiskan perut buncit dan berlemak
6- mereka yang manukan kulit sentiasa cantik dan lembut
7- Mereka yang sering demam
8- Kanak-kanak yang sering berkudis dan gatal-gatal badan
9- Warga emas


Masih ragu-ragu dengan Herbal Blend?? jom kite tengok beberapa testimoni pengguna Herbal Blend kat bawah ni..











Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D


No comments: