Purchase With Purchase : Mug Shaklee Edisi Terhad

Ingatkan promosi bulan Feb - March 2017 ni cuma OsteMatrix, Vita Lea For Children, Alfalfa & Lecithin je.. rupenya ada lagi yang agak menarik dan ianya LIMITED EDITION!!!

Eda pon teruja juga nak membeli belah barang Shaklee ni..

Nak tau apa yang manarik??? Jom kite tengok poster kat bawah ni..


Dengan setiap pembelian:

- Energy for Life set (2 botol Vivix) atau
- Daily Essential set (Omega Guard + Vita Lea + Vitamin C + ESP)


Korang boleh dapat:

- Mug Shaklee Edisi Terhad dengan harga RM10.60 sahaja (kalau tak harga die RM19.88 tau) , dan
- 2x Creating Healthier Liver Paper Bag dengan PERCUMA!!

Sedikit tambahan buat korang yang masih belum tahu, 
dengan setiap pembelian 2 botol VIVIX korang boleh dapat:

- Keahlian Shaklee dengan PERCUMA (jimat RM79.50)
- Postage PERCUMA (Jimat RM10.60)
- Pulangan WANG TUNAI (bonus yang anda akan dapat pertengahan bulan hadapan)



Cantik kan mug tu.. LIMITED EDITION tau.. ntah tahun bila lagi la die nak keluar mug macam ni lagi.. 



Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D


No comments: