Eda Suka Tulis Giveaway Tahun Baru 2017..

Alhamdulillahhh.. Dapat juga buat giveaway ni.. 

Sebenarnye dah lama nak buat..  dari awal bulan Jan 2017 hari tu.. Tapi keadaan tak mengizinkan.. Dan sekarang baru berkesempatan.. 

Okeh, Giveaway ni akan bermula dari 12 Jan 2017 - 28 Feb 2017.. 


SYARAT PENYERTAAN

1- Buat entry bertajuk "Eda Suka Tulis Giveaway Tahun Baru 2017".
2- Letak banner seperti di atas dan link kan  ke entry ini.
3- Follow blog INI 
4- LIKE Page INI & INI
5- Follow G+ Eda Ejai (ade kat sidebar blog ni)
(InsyaAllah eda pon akan follow G+ korang juga 😊)
6- Bila dah siap semua boleh letak link blog anda diruangan komen


HADIAH



3 orang yang bertuah akan dapat topup RM5
(kalau ada rezeki lebih mungkin hadiah akan ditambah lagi)


okeh dah settle!!! Jom ramai2 join.. syaratnya pon mudah saje.. 😍






No comments: