Mencari Pengedar Shaklee Yang Serius..




Hampir setiap hari Eda akan dapat whatsApp atau pon call daripada pelanggan yang nak produk Shaklee.. 

Pelanggan Eda ni ramai yang datang dari blog.. Jadi mereka kedudukan derang ni ada yang dari Selatan, Utara, Barat, Timur, Sabah Sarawak, Brunei Dan Singapura.. 

Tak semua dapat Eda puaskan hati semua pelanggan Eda..

Bulan lepas Eda dapat pelanggan dari Kuantan dan beliau nak beli 2 botol Vivix dan 2 kotak nutriferon.. Tapi malangnya waktu tu pihak pengeposan tak dapat nak poskan sebab dah cuti Tahun Baru Cina dan pelanggan tu nak cepat.. Sedih betul Eda sebab tak dapat nak tolong..  

Ada juga pelanggan yang suka berjumpa dan tak suka nak pos (sebab dah phobia kene tipu barangkali dengan seller online)

Dengan ini Eda suka sangat kalau anda nak jadi sebagai "cawangan" Eda di tempat tinggal anda.

Tak de had kawasan.. kalau ada cawangan setiap daerah di setiap negeri lebih baik..

Tak perlu malu.. Anda boleh terus hubungi Eda untuk menjadi Pengedar Shaklee di tempat tinggal anda..

Apa yang penting, anda SERIUS dan BETUL2 suka dengan bisnes ni.

Jom join dengan group Eda.. Shaklee bukan bisnes oarang atas goyang kaki orang bawah kerja kuat. Kalau goyang kaki je dah lama Eda bermalas-malas melepak kat rumah sambil kutip duit.

Nehi, nehi, nehi.. Eda pon masih berniaga, masih menjual, masih coaching dan buat benda yang sama dengan pengedar Shaklee yang lain buat..

Shaklee mempunyai sistem yang sangat ADIL. Kalau anda yang baru register hari ni pon boleh sama rank atau lebih tinggi dari Eda.

Anda juga TAK PERLU buat loan berpuluh ribu untuk bisnes ni.

Modak keahlian hanya RM79.50 sahaja atau boleh membuat belian barang dengan 200uv dan dapat keahlian PERCUMA..

Mahu Jadi Ahli?


Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D


No comments: