Promosi Shaklee Feb 2017 : OsteMatrix Buy 7 at 6, OsteMatrix Buy 2 5% Off, & Vita Lea For Children buy 4 at 3 Promotion..

Yeayy.. datang bulan baru mesti ada promosi baru.. Mesti ramai yang dah tak sabar nak tahu apa agaknya promosi bulan Feb 2017 ni kan.. Maklum je la semua ni kan peminat produk Shaklee.. 

Nak tahu promosi bulan ni??



OsteMatrix sangat baik untuk kesihatan tulang, gigi, otot, mencegah sembelit, melegakan sengal otot dan sakit pinggang dan belakang, serta membantu tidur yang lebih berkualiti.. Ni yang best bila makan OsteMatrix ni.. tidur pon lebih lena, lebih lagi buat wanita yang sedang hamil, mereka ni memang sangat memerlukan kalsium.. kalau cukup kalsium tak de la kena simpul biawak..

Apa yang anda mungkin tak tahu tentang OsteMatrix:

-Kurangkan hiperaktiviiti perut dan masalah gastrik
-Elakkan sembelit
-Bantu kurangka masalah migrain
-Mengekalkan tekanan darah yang normal
-Mengurangkan simptom PMS seperti senggugut dll
-Penting untuk fungsi saraf dan pembinaan tulang dan gigi yang kuat
-Perbaiki kekejangan, kebas-kebas, sengal badan dan sakit pinggang/sakit belakang
-Menggalakkan tidur yanng berkualiti (rasa lebih segar bila bangun pagi)


* BELI 6 PERCUMA 1!
* BELI 2 DISKAUN 5% (TWINPACK)


2- VITA LEA FOR CHILDREN BUY 3 FREE 1!

Miltivitamin untuk kanak-kanak ni sangat sedap sebab berperisa anggur yang boleh anak-anak kunyah dan sangat sesuai buat kanak-kanak agar keperluan nutrisi dieorang dapat dipenuhi.


Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



No comments: