Wajah Bengkak Dan Pucat Tanda Kegagalan Buah Pinggang..

Image result for GINJAL


Kegagalan buah pinggang/ ginjal berfungsi akan menyebabkan tubuh kita tak dapat mengeluarkan lebihan air dan garam dari dalam badan. 

Kesannya, tubuh menjadi bengkak dan sembap pada wajah. Buah pinggang yang rosak juga tidak dapat menghasilkan sel darah merah dengan baik. Akibatnya wajah akan kelihatan pucat dan menyebabkan pesakit berasa lemah.

Pun begitu, pesakit buah pinggang masih ada harapan untuk dirawat.

Rawatan yang sedia ada ialah pemindahan buah pinggang, dialisis di rumah dan dialisis di pusat rawatan dialisis.

Namun, rawatan sebegini menelan belanja yang banyak dan perlu menunggu giliran bagi proses pemindahan buah pinggang.

Salah satu ikhtiar yang boleh dilakukan adalah dengan pengambilan Vivix.


BAGAIMANA VIVIX BERTINDAK KE ATAS TUBUH?

1️⃣ Membaiki dan melindungi sel
Setiap hari tubuh kita mengalami kerosakan DNA akibat radikal bebas.

Vivix berfungsi untuk membaiki dan melindungi sel dari dirosakkan oleh radikal bebas. Dengan mengambil Vivix kadar kerosakan dapat diperlahankan dan dapat dilindungi oleh resvertol dan polyphenol yang tinggi dalam Vivix.

2️⃣ Mempertahankan dan mengawal genetik
Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur sel.

Dalam satu penemuan utama dalam ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap selular.

3️⃣ Memberi tenaga kepada sel(Mitokondria)

Satu lagi tindakan hebat Vivix ialah dipanggil Mitokondria atau penjana tenaga kepada sel. Mitokondria mempengaruhi prestasi sel, jika kecekapan mitokondria menurun, prestasi sel juga akan memendekkan usia sel.

Ramuan Vivix menggalakkan biogenesis(pembentukan baru) mitkondria untuk meningkatkan tenaga.

4️⃣ Meningkatkan Prestasi sel dan melambatkan penghasilan protein AGE.

AGE(Advance Glycation End Products) adalah bahan akhir hasil daripada diproses oleh sel badan. Ia sangat merbahaya dan merosakkan pada tahap selular.

AGE ini boleh menyebabkan kerosakan pada sel-sel dan juga sistem tubuh badan manusia. Ia boleh menyebabkan banyak punca kepada penyakit kronik jika dibiarkan tanpa pencegahan.

Vivix mengandungi 10 kali ganda lebih kuat Resveratol yang mampu melambatkan pengumpulan proteim AGE dalam tubuh.

Kesihatan tubuh tidak boleh dijual beli. Justeru pelihara dan berikan perhatian sewajarnya supaya kekal sihat sehingga usia senja.

Jom kita tengok testimoni kat bawah ni..




Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



No comments: