Cara Mudah Beri Anak Makan Omega..




Ibu2 yang nak bagi anak2 makan Omega Guard tapi belum pandai untuk menelannya jangan susah hati tau.
Ada jek cara2 mudah untuk selesaikan masalah ni..macam mana? Haaa...macam ni..
 Pecahkan Omega Guard & campur dalam susu
 Kunyah terus
 Pecahkan Omega Guard & suap dengan sudu
 Pecahkan Omega Guard & Campur dalam makanan


Simple kan?

Bila dah jadi mak2 ni memang kena kreatif dalam banyak hal kan. Mak2 pun mesti tak sangka rupanya ada bakat terpendam dalam bidang kreatif ni..😅
Nak seribu daya..taknak setibu dalih kan. Alhamdulillah..Hannah kalo minum susu yg berserta Omega, laju & cepat jek habis.
Katanya sedap sedangkan kat tangan mama dia yang terkena minyak ikan tu boleh tahan "sedap" melekat.hahaha..



Ni abam harith anak teruna eda.. abam harith jenis makan omega kene telan air masak.. kalau tak die tak reti nak telan.. 



Ni pulak kakak hasnaa.. die jenis rock.. makan omega kunyah je dah settle.. siap cakap "macam cinggam la ibu.. " hahhaha.. 

tak kisah la asalkan mau makan.. banyak kelebihan.. lebih-lebih lagi untuk anak2 yang tengah nak membesar ni.. 

Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D





No comments: