Set Hamil Khas Buat Ibu Bijak Masa Kini..




Untung mommy to be yang amalkan set kehamilan shaklee ni. Tak habis masa preggy boleh sambung amalkan dalam tempoh berpantang pula ๐Ÿ˜‰
.
Full support nutrient... dua² dapat keperluan nutrient yang terbaik , ibu dan baby. ๐Ÿ˜Š
.
Masa akak mengandungkan Haifaa hari tu pon memang consume set asas kehamilan ni.
.
Alhamdulillah sepanjang preggy tak ada masalah sangat.
.
Sebab tu akak sugest pada ibu² preggy di luar sana, paling kurang pun amalkan SET ASAS KEHAMILAN.
.
Dalam set asas ni ada VITAMIN C, B-COMPLEX, OSTEMATRIX dan VITA-LEA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Mesti ada yg cakap.... " kan dah dapat vitamin dari KK, tak perlu lah suplimen shaklee dah kan"...
Pada akak tak salah kalau kita nak TAMBAH keperluan nutrient ni, sebab sumber suplimen shaklee ni adalah SEMULAJADI dan memang menjalani UJIAN KLINIKAL.
.
Tak memudaratkan sebab cadangan pengambilan suplimen ini pun memang berpandukan tahap keperluan nutrient setiap seseorang.
.
Jadi keperluan nutrient dari suplimen shaklee ni sendiri sangat membantu ibu² preggy semua.
.
Lagi pula... kita ibu² ni memang nak kan yang TERBAIK untuk anak² mahu pun bakal anak kita nanti. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Moga bermanfaat ya mommies 



Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D









๐Ÿ˜‰





No comments: