Bonus Ahli Dan Peluang Cash Dalam Shaklee..




[ Peluang Cash Dalam Shaklee ]

Eda ambil tanggungjawab share peluang ni kat blog eda ni ya! Ini bukan sesi tayangan bonus tau. Bukan sesi tayang duit.

Tapi sesi memberitahu uols yang sedang tercari cari bisnes yang berpotensi memberikan uols semua "gaji idaman" masing masing. Kalau isi borang minta kerja pun..kita akan isi 1 kolum "expected salary", tak gitu?
Jadi inilah dia expected salary yg anda boleh expect dari bisnes Shaklee.

Sebab tu lah ada anakbisnes eda semalam kata sejak buat Shaklee, belanja dapur dah takperlu guna duit gaji. Sebab beliau dah pernah dapat rm300+ dari bonus tengah bulan. RM300 jika dibelanjakan dengan berhemah memang banyak yg dapat dibeli.

So table ini pulak adalah untuk usahawanShaklee yang bergelar Distributor. Belum level leaders lagi. Yang itu next time eda kongsi.

Nak "gaji", mestilah ada pekerjaan yang perlu dibuat. Bukan setakat sign up.. dan tunggu "gaji"

Jobscope UsahawanShaklee ialah USB.
U= USE, S= SHARE, B = BUILT 

Dan daily task adalah 3S.
Share
Sponsor
Service


2 perkara diatas WAJIB buat setiap hari walaupun dah bergelar leader hebat nanti.

Dan "gaji" ditentukan oleh berapa banyak sales kita berjaya buat. Ofcourse lah kan sebab UsahawanShaklee ni consider as marketer. Marketer mmg kena ada sales. Dari sales datangnya komisyen. Standard lah tu. Clear dari mana datangnya "gaji" kita..kan?

Percentage bonus bermula serendah 5% dan setinggi 21% takkan gagal dibayar oleh pihak kompani. Percayalah selama 5 tahun bergelar UsahawanShaklee, memang belum pernah lewat lagi akaun PakRimauku mengaum.

So dah tau jobscope, dah boleh decide expected salary.. now sila bertindak menghubungi Eda utk next steps.

Zaman GST mcm sekarang ni, buat side income adalah tindakan paling bijak.
Jangan merungut mengenang nasib diri tapi bangunlah bertindak keluarkan diri dari kepompong kesempitan dan perasaan teraniaya tu.

Tiada siapa boleh merubah nasib kecuali diri sendiri..
Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D




No comments: