Istimewa Oktober 2016 : Daftar Ahli Shaklee Dapat Vitamin PERCUMA!!!

Ada berita baik untuk kawan2 atau adik2 yang berminat nak jadi ahli Shaklee bulan ni tau.. Nak tau apa yang special???  taraaaa...


.
LECITHIN atau VITAMIN C akan diberikan secara PERCUMA kepada ahli Shaklee yang baru mendaftar pada 1-15 Oktober 2016 sahaja.. wahhhh... teruja tak?? 
.
Untuk mendapatkan LECITHIN secara PERCUMA anda hanya perlu membeli barangan Shaklee sebanyak 100uv - 199uv..
.
Jika anda membeli lebih dari 200uv pula, satu botol Vitamin C bakal menjadi hak anda.. ๐ŸถPERCUMA OKEH PERCUMAAAA!!!
.
Best kan.. dapat jadi ahli, dapat beli dengan harga ahli, dan paling penting dapat vitamin PERCUMA!!! ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
Untung la uolsss.. ai dulu masok jadi ahli tak de dpt vitamin pree tau.. Jom register jadi ahli sekarang, jangan menyesal kalau org lain dah dapat vitamin pree tau.. ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™
.
Sape nak register?? Meh sini cepat.. sampai 15hb ni je tau..
.

Nak membeli tapi tak tau nak beli apa yang boleh dapatkan LECITHIN atau VITAMIN C secara percuma??? meh tengok gamba kat bawah ni.. InsyaAllah dapat membantu anda..











Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...