Istimewa Oktober 2016 : Daftar Ahli Shaklee Dapat Vitamin PERCUMA Dilanjutkan Sehingga 31 Oktober 2016!!!

Ada berita baik untuk kawan2 atau adik2 yang berminat nak jadi ahli Shaklee bulan ni tau.. 

Hari tu ade promo dari 1-15hb Oktober 2016 je kan, ingatkan dah habis, rupanya pihak Shaklee sangat berbesar hati nak sambung lagi dari 16hb hingga 31hb 2016 ni.. 

Nak tau apa yang special???  taraaaa...


LECITHIN atau ALFALFA (L) akan diberikan secara PERCUMA kepada ahli Shaklee yang baru mendaftar pada 16-31 Oktober 2016 sahaja.. wahhhh... teruja tak?? 
.
Untuk mendapatkan LECITHIN secara PERCUMAanda hanya perlu membeli barangan Shaklee sebanyak 100uv - 199uv..
.
Jika anda membeli lebih dari 200uv pula, satu botol ALFALFA (L) bakal menjadi hak anda.. ๐ŸถPERCUMA OKEH PERCUMAAAA!!! Dan kalau beli 200uv tak perlu bayar yuran keahlian sebanyak RM68.90
.
Best kan.. dapat jadi ahli, dapat beli dengan harga ahli, dan paling penting dapat vitamin PERCUMA!!! ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
Untung la uolsss.. ai dulu masok jadi ahli tak de dpt vitamin pree tau.. Jom register jadi ahli sekarang, jangan menyesal kalau org lain dah dapat vitamin pree tau.. ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™
.
Sape nak register?? Meh sini cepat.. sampai 31hb ni je tau..
.

Nak membeli tapi tak tau nak beli apa yang boleh dapatkan LECITHIN atau ALFALFA (L) secara percuma??? meh tengok gamba kat bawah ni.. InsyaAllah dapat membantu anda..







Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...