Set Kecantikan NutriWhite Shaklee Dan Cara Menggunakannya..





Haii.. hari ni Eda nak cerita pulak pasal Set Nutriwhite Shaklee ni.. Biasanya kalau kita dengar pasal Shaklee je mesti ingat supplement makanan kan.. haaa... jangan tak tau, yang Shaklee ni pon ade set skin care juga..

Sebenarnya produk Shaklee ni banyak, dari kesihatan dalaman keluarga kepada kesihatan rumah dan kecantikan luaran. Semuanya ada di Shaklee.

Bagi yang telah menggunakan prduk supplement, mesti dah rasa apa perubahannyakan..

Harganya juga sangat berpatutan dengan hasil yang anda dapat.



Set Nutriwhite Shaklee dihasilkan daripada bahan semulajadi dan bebas bahan kimia san amat berkesan untuk penjagaan kulit muka.

Produk ini menjadikan kulit muka sihay dan bersih dengan bahan-bahan seperti rumpai laut, Alga hijau dan strawberi begonia dan lain-lain.

Selepas 3 tahun, saintis Jepun dan Amerika Shaklee bekerjasama mengkaji 16 bhan semulajadi terbak telah dipilih.


Kelebihan Set Nutriwhite Shaklee

1- Membantu mangawal keradangan kulit
2- Pengurangkan tompokan pada kulit
3- Memberi kelegaan pada kulit
4- Kulit semakin cerah dan menyelesaikan masalah pigmentasi
5- Melambapkan kulit dan memelihara kulit dari rosak
6- Menegangkan dan menyegarkan kulit wajah
7- Membuang toksin


Apa yang menarik tentang produk skin care Shaklee ini ialah kita perlu guna sikit je dah cukup dah. Sikit je pon dah boleh hasilkan buih yang sangat banyak.

Memang sangat jimat dan murah harganya, boleh mencuci satu muka dengan sekali cucian.


Macam mana nak guna?? senang je..

Buat pengetahuan korang, Skincare Shaklee ada dua:

 NutriWhite & Enfuselle. Mana satu nak pakai? Secara amnya, kalau kulit muka takde problem, pakailah Nutriwhite. Kalau kulit muka ada problem, misalnya kering sgt atau berminyak sgt, pakailah Enfuselle.


Boleh ke pakai dua2? Of course boleh. 
OK kita tengok dulu senarai produk Nutriwhite dan macam mane nak guna..


Rangkaian NUTRIWHITE ada 7 produk:

1. Gentle Action MakeUp Remover 
-bukan setakat tanggalkan mekap je, yg tak pakai mekap pun boleh guna MakeUp Remover ni utk bersihkan blackhead dan kotoran2 di muka.

2. Gentle Deep Foaming Cleanser 
-Pencuci Muka

3. Soothing Radiance Whitening Softener 
-Toner

4. Daily Defense Whitening Essense 
-serum untuk melembab dan melembutkan kulit

5. Spot Whitening Treatment 
-menghilangkan kesan sunburn, jeragat & bintik penuaan

6. Ultimate Protection Whitening Lotion 
-melindungi kulit kita dari pancaran matahari

7. Overnight Renewal Whitening Cream 
-membekalkan nutrien kepada kulit semasa kita tidur. Hasilnya kulit makin licin dan cerah.


Macamana nak guna? Step-by-step...

SIANG :

1- cuci muka dgn Deep Foaming Cleanser (guna macam pencuci muka biasa)
2- sapu Soothing Radiance Softener
3- taruk Daily Defense Whtitening Essense
4- letak Spot Whitening Treatment
5- sapu Ultimate Protection Whitening Lotion

MALAM:

1- tonyoh muka dgn Gentle Action makeUp Remover (tak payah pakai air, lepas dah siap baru bilas dgn air suam)
2- cuci dgn Gentle Deep Foaming Cleanser
3- sapu Soothing Radiance Softener
4- taruk Daily Defense Whtitening Essense
5- letak Spot Whitening Treatment
6- sapu Overnight Renewal Whitening Cream

Kalau ada yg belum try Set Nutriwhite ni boleh la amik gambar sebelum & selepas. kemudian kita compare....!

Rase teruja tak nak try?? mesti nak cuba kan.. sebelum tu jom kita tengok dulu testimoni pengguna produk NutriWhite.. 













Bila dah bace testimoni mesti rasa lebih teruja kan.. hehehhe.. jangan tunggu lama-lama..

Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D





No comments: